Søk i stiler
 

Curling


Kåseri om curling, ikke helt som "vanlige" OL-grener.
Sjanger:KåseriLastet opp:23.04.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sport generelt
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Glem fotball, basketball, svømming, og alle andre meningsløse sporter. Curling er den nye publikumssporten. Folk strømmer til hallene for å la seg fascinere av Trulsen & co. De gisper hver gang en spiller koster intenst eller sender en stein som så vidt treffer en annen stein.

 

Selve spillet curling er skikkelig gjennomtenkt og virkelig genialt. Man sender en såkalt ”stein” på isen, mens noen andre koster og skriker. Flott, tenker folk, men de skjønner ikke helt reglene, de bare jubler når det ser ut som spillerene er fornøyde.

 

Franske oster er ”fabolous”, sier vi. 30% geitemelk og 70% myggel. Nam nam. Men curlingspillere kan ikke spise det.  De må tenke på karbohydrater og proteiner. De må ha havregryn og skummet melk. Det er hardt å være curlingspiller. Intense økter i høydehus og knallharde treninger med melkesyreverdier ikke engang en kenyaner fra boigadalen kan oppnå. Miljøet er hardt. Curlingspillerene må ofte ty til doping når presset blir for stort og treningsmengdene for mange. De må holde matchvekten, eller ølmagen som andre kaller det, ved like.

 

Det er fantastisk fascinerende hvordan en gjeng overvektige karer i grilldress oppnår heltestatus blant det norske folk. Det er ut med veltrente kropper og flott utseende, nå er det valker og hente sveis som er inn.

 

Pål Trulsen må være vår tids moderne utgave av MacGyver i grilldress. Med andre ord; han hadde glidd rett inn i campingmiljøet...

 

Bare sleng deg på curlingbølgen mens den ennå pågår. Skynd deg i butikken og kjøp grilldress og koster med engang og legg deg i hardtrening. Det er tross alt bare 4 år til neste vinter OL...


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Driver_Lady
28.04.2004 14:02

Bra!
1
anbefalinger
Halloen duh  Smile :-\)
Jeg likte dette kåseriet veldig godt..
Bra arbeid (",)

lille mej
02.05.2006 12:35

Bra!
1
anbefalinger
bra kåseri..
liket ironien din.. noe av det var virkelig tatt på kornet Smile :-\)

Mats
10.05.2006 20:23

Bra!
1
anbefalinger
Morsomt, men kanskje litt oppbrukt.


10.12.2014 13:57

Bra!
1
anbefalinger
Hei hei hei jeg liker deeeeggggggg du er raaaaaaaar og jeg liker deg ............ggg. curling er konge! curling er konge!!! curlincurlingcurlingcurling. dundundundundundun.dundunduuuuuuuun. jeg synger en sang! Dagen laaaaaaaaaang

jada
16.10.2008 18:35

Bra!
0
anbefalinger
flott kåseri ass, det første på denne siden så langt Wink ;-\)

Morsomt!
06.02.2009 16:00

Bra!
0
anbefalinger
Bra kåseri dette, skal selv begynne å skrive på skolen nå så dette hjalp veldig Smile :-\)
Likte humoren og at setningene er korte og forståelige.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.023 sec - 1 pageviews