Søk i stiler
 

Foreldre!


Ett kåseri om foreldre generelt, og spesielt mine foreldre.
Sjanger:KåseriLastet opp:30.03.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Familie
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Foreldrene mine har vært gift i mange år! De har vært gift lengre enn de fleste!

De fleste skiller seg, men ikke mamma og pappa, nei, de holder sammen i tykt og i tynt. Naboen min har skilt seg. De krangla så veldig at vi hørte det etter at vi hadde lagt oss om natta. Det var slitsomt, når vi; naboene, ikke fikk sove på grunn av kranglinga deres. Men mamma og pappa er fortsatt gift.

Mamma er så kristen at hun lever opp til setningen ”Til døden skiller dere ad…”

 

Pappa derimot er ikke så kristen, han kan til og med finne på å ta seg en øl på lørdagskvelden. Det er en annen jeg kjenner, han liker også øl. Men han liker det litt for ofte. Han liker MYE øl, hele tiden! Det gjør ikke pappa. Pappa drikker bare en.

 

Foreldre er liksom ikke helt som alle andre. Ikke mine i hvert fall! En setning jeg trur alle må ha hørt er ”Om alle andre hoppet utfor et stup, ville du gjort det samme??”

Det mamma mener når hun sier det, er ikke at alle andre hopper utfor et stup, men at jeg må være meg selv, og ha mine egne meninger. Men jeg gjør jo det, det er bare det at det er mange andre som har akkurat de samme meningene som meg!

 

Foreldre har alltid sine egne meninger, men de stemmer aldri med de barna har, og barna har ingenting å si. Og selv om de har noe å si, får de ikke si det! Da kan de få kjeft, og bli sendt på rommet! ”Om alle de andre hoppet utfor et stup, ville du gjort det samme?”

Ha egne meninger! Si det du mener! Si i fra om noe er urettferdig! Ikke sladre! Ta egne standpunkter! –Men ikke si imot foreldrene! Foreldrene vet alltid hva som er best for barnet. Selv om barnet mener noe annet, og selv om barnet ikke vil, så vet foreldrene best!

 

Foreldre er ganske smarte! De vet alt! Foreldre vet akkurat når barna er trøtte, og når barna er sultne, og hva slags klær barnet vil gå i, og hva foreldrene til bestekameraten mener! Og om du kommer hjem med kjæresten din, og han har tatovering, og han sagger, da vet foreldrene dine at han røyker, drikker og holder på med narkotika! Han har sikkert noen andre kjærester andre steder også!

 

Kommer du hjem med en gutt som går med vanlig olabukse og har briller derimot, så blir foreldrene dine glade! Han er jo smart! Han kommer til å bli noe! Han er akkurat sånn som barnet har drømt om! Det er bedre å være sammen med en som liker pc’en sin litt mer enn han liker deg, og som er mer på gathering enn han er sammen med deg, enn å være sammen med en som bryr seg om deg, en som elsker deg, men som sagger og har tatovering! og skjegg!

 

Mange foreldre har delte meninger om hvordan barnet har det, og hvordan barnet er! Selv har ikke barnet noe å si! Foreldrene vet alltid best! Foreldrene mine vet åssen jeg har det, så jeg trenger ikke si noe! De vet det alt!

De foreldrene som er uenige er ofte skilte, men foreldrene mine, de er lykkelige de! De er gift! Og de har vært gift lenger enn de fleste!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Anne
21.04.2005 19:22

Bra!
4
anbefalinger
Jeg syns den va bra jeg. Men neste gang må du prøve med humor. det funke alltid. hilsen en som vil hjelpe (",)

Kasper
03.03.2005 20:38

Bra!
2
anbefalinger
Helt enig med Tina, ikke for å være slem Razz :-P

really niggah
19.01.2015 09:23

Bra!
2
anbefalinger
NO Shit

Tina
07.02.2005 19:48

Bra!
1
anbefalinger
Asså ikke stygt, men dette var jo ikke akkurat så veldig bra da. Tror nok ikke dette kan betegnes som et ordentlig kåseri. Hva var egentlig meningen med dette "kåseriet". Og hva er det det går i med alle utropstegnene??! Asså det går en grense på hvor mange man kan bruke de etter hverandre. Men sier ikke dette for å være slem. Bare for å hjelpe.

emma
21.03.2005 11:56

Bra!
1
anbefalinger
denna va jo ittje så bra då! ittje slemt meint men..

milla
17.01.2006 20:29

Bra!
1
anbefalinger
kanskje litt overdrevent humor, sånn at det ikke ble morsomt lizm... men ellers ganske bra...

Mona
23.05.2006 08:08

Bra!
1
anbefalinger
Joda, dette var jo en tekst... men kanskje ikke innenfor sjangeren kåseri? som som er sagt før, kanskje kutte ned på utropstegna... ikke for å være slem, men..... hehe...

andypandy
27.10.2006 20:20

Bra!
1
anbefalinger
serriøst, "det er jo bare meg som er enig med meg!" , hva er det for'no? skal det være morsomt? hvilken karakter fikk du på denne? his det er over 4 legger jeg meg under et bor og gråter..........-_-'

Lolla
19.10.2009 13:25

Bra!
1
anbefalinger
genialt!

hei
19.01.2018 09:39

Bra!
1
anbefalinger
drit dårlig!


Sadia
14.02.2011 22:45

Bra!
0
anbefalinger
Den begynte ganske bra men så ble det bare dårligere og dårligere..
Men ikke gi opp  Smile :-\), det er ikke alle som kan skrive kåseri.. Det er faktisk veldig vanskelig, man må selv ha humør i seg! og det er ikke alle som har, må jeg nesten si  Razz :-P

svenske
18.11.2015 12:28

Bra!
0
anbefalinger
är bra

opp og fram
26.09.2017 18:42

Bra!
0
anbefalinger
dette var skikkelig bra


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.018 sec - 1 pageviews