Søk i stiler
 

Det perfekte ektefelle


Drømmen om den perfekte mannen.

Sjanger:KåseriLastet opp:21.03.2002
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Han frir til meg på Seychellene, draumemannen min, som er høg og mørk med blå augo. Han er mjuk som bomull, men samtidig like stram som Arnold Schwarzenegger. Han blir min ektefelle og far til ungane mine, og han som står ved sida mi i alle gjeremål. Sjølvsagt er han velutdanna og tjener mykje pengar. Han er ein mester på kjøkkenet og serverar nydelig mat til dei som tyder mest for han i verda, familien, borna våre og MEG. Han bringar borna til barnehage, medan eg får ein halvtime ekstra framføre spegelen. Overraskar meg med gåver, ikkje avdi han har dårleg samvit, men avdi han verkeleg elskar meg.

 

Eg føder fyrst ein son, to år seinare ei dotter. Dei er så vakre å vene både to. Guten liknar faren sin og dottra liknar meg.

 

Vi bur i ein villa ved den italienske riviera. Han har røtter i Italia, derfor det mørke utseende. Vi køyrer kvar våre eksklusive bil. Han i sin raude Ferrari, og eg i min sølvgrå metallic Porsche. Vi køyrer stil og har ingen problemer og dra kortet i de dyre italienske designbutikkene. Han liker å kle seg fint og ordentlig, slik som eg. Han eig eit eksklusivt hotell, det mest eksklusive i heile Italia. Alle veit kven han er, min ektemann. Dei gir han respekt, fordi han har så mykje pengar. Han gir meg alt eg vil ha, og eg bare tar i mot!

Han liknar ikkje utsjånaden sin. Dei fleste som ei kjekk og har mykje pengar, gjer så. Men MIN mann bryr seg om meg og borna våre.

 

Mannen som etterkvart verte bestefar til borneborna mine. Han er framleis høg, men kanskje ikkje så mørk. Har kropp nesten som Arnold Schwartzenegger (Han har jo også blitt eldre). Er velutdanna, men har etterkvart fått høg pensjon. Mannen min, far til borna mine, bestefar til borneborna mine: Han elskar kona si framleis like høgt!

 

Det er vel ikkje bere eg som draumar om ein slik mann.

Ein som gir deg alt du vil ha, og som verdsetjar familien av alt i verda?

Finns det ein prins bak alle maskane? Som Hamlet sa…

Beklageleg, har Mette-Marit tatt den einaste her i Noreg!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

mari
07.10.2004 18:59

Bra!
0
anbefalinger
bra, men litt vel kort kanskje...

Alica
06.12.2004 21:30

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes dette var en okey stil. Eno\ig i at den var ganske kort, men det gjorde ikke noe. Siden du har valgt å skrive et kåseri, burde det være litt mere morsomt....du har heller brukt litt for mye filosofi...ellers bra..


30.07.2005 08:10

Bra!
0
anbefalinger
ikke for å virke frekk eller noe sånt, men jeg vil bare påpeike at dette er mitt verste mareritt, og det gjorde meg vondt helt inn i sjelen å lese...

Lea
19.04.2006 23:16

Bra!
0
anbefalinger
Kåseri?? Enig med Alicia.. Burde være litt mer morsomt..
Husk punktene:
-ironi
- vittige formuleringer
- overdrivelse
- sarkasme
- spark
- spissformuleringer

kris
18.03.2007 18:44

Bra!
0
anbefalinger
takk GUD for at d itj e bare må som har sånne tanka om min framtidige ektemann... TAKK

Mildred
22.04.2010 21:29

Bra!
0
anbefalinger
Kjempebra avslutning  Very Happy :-D Very Happy :-D03.05.2011 07:59

Bra!
0
anbefalinger
Synes den var bra jeg  Smile :-\)litt kort og ikke helt kåseri men du er flink  Smile :-\) det er jo et tema som jenter ofte drømmer om.. får håpe det er noen ekte mannfolk igjen da


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews