Søk i stiler
 

Hva det vil si å være voksen?


Kåseri om å være voksen.
Sjanger:KåseriLastet opp:04.03.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Alder
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Å være voksen, hva vil det egenlig si? Å være voksen er at man gjør de samme kjedelige rutinene hver eneste dag, om og om igjen hele det voksne livet. Barn som vil være voksne vet egenlig ikke hva de ønsker når de sier at de vil være voksen. De sier det selvfølgelig bare for at de kan gjøre alle de voksengreiene. Ja, ja så får de ha det så godt. Det de ønsker er å bli kjedelig, det er jo det den voksnes verden handler om. Man får en dårlig lønnet jobb, der man alltid får nok penger til å betale det nødvendige, som for eksempel strøm, hus og telefon regningene. Man får ikke råd til de såkalte luksus tingene, utenom at man sparer i 10 år. Den dagen man har spart i 10 år og endelig skal kjøpe det man har lyst til, er den tingen så gammel at den ikke eksisterer i det hele tatt, å de nye versjonene koster 100 ganger mer.

 

Hva gjør voksne for kosen sin del? Tar de seg en tur på byen, nei da!!! De skal sitte hjemme å se på ”Vil du bli millionær” med en kaffekopp i hånda og småkaker i den andre. De ordentlig ville voksne, de tar seg kanskje en øl eller et glass vin på lørdagskvelden. Men husk det er bare de helt ekstremt ville menneskene.

 

Alt maset man må lire av seg som voksen!!! Har sønnen i huset glemt å tømme oppvaskmaskinen, så må du huske å gi den samme gamle leksa om det å lære og ta ansvar. Det samme gjelder når man glemmer å låse ytterdøra, da kommer leksa om at det står tyver i hver eneste krok.

 

Trenger man å bli voksen? Kan man ikke bare være seg selv hele livet.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.21.11.2005 12:17

Bra!
2
anbefalinger
fantastik inholder det var kjempe godt å lese

bakir
31.05.2006 00:08

Bra!
1
anbefalinger
ja det var veldik morrsomt å lese dete veldik bra funet på


23.05.2008 19:21

Bra!
1
anbefalinger
hvilked karakter fikk du på denne?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.034 sec - 1 pageviews