Søk i stiler
 

Dagen derpå


En smårar fortelling om å være fyllesyk.

Sjanger:FortellingLastet opp:22.02.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fest
Verktøy:Utskrift


Ved siden av meg ligger en nydelig jente og jeg tenker for meg selv at det må ha vært skikkelig fest i går selv om jeg ikke husker no’ av det. Jeg svelger et enormt parti luft før jeg tar mot til meg og reiser meg opp fra den deilige, varme sengen. Hodet mitt verker som om det var en utvidende ballong på vei til å sprekke. Nå er det mitt oppdrag å hindre dette i å skje. Hvis jeg ikke hadde vært så forbasket fyllesjuk så…

 

-Ohrch, hvor er toalettet? Nils styrter hvit i ansiktet inn på do og det kommer noen grusomme lyder og stønning etterfulgt av en eller annen merkelig grunn; latter. Ja, ja sukker jeg og spaserer videre mot målet. På venstre side av meg oppdager jeg plutselig at DJ’en og et svært drog av en dame ligger på gulvet, øverst ligger damen og han puster ikke. Det er jo forståelig, for hun er skikkelig svær og meget tung. Jeg får vel ringe en ambulanse, tenker jeg for meg selv, finner frem en kaffekopp og setter på trakteren.

 

Nils kommer stabbende bortover mot bordet jeg sitter ved. Nils er ikke akkurat verdens smarteste, men med sitt mørke, midtskilte hår og brede skuldre er han ganske populær hos damene. Han har også en tendens til å bli ekstremt kvalm hvis han holder inne en latter, det er ikke akkurat en fordel. Men med en gang han setter seg, blir han atter hvit i ansiktet og styrter inn på do, igjen etterfulgt av latter.

 

Denne gangen er han ganske rar i ansiktet, som om han holder på å le seg ihjel. For å prøve å starte en konversasjon sier jeg: -Oh, jeg må slutte med disse festene, bakrusen kverker meg!… Hva er det du ser sånn på? –Gå og se deg i speilet, sier Nils, fremdeles med det idiotiske uttrykket i ansiktet. Han spruter atter ut i nytt latteranfall. -Uææh!! Må ha smertestillende!!! jeg tror aldri jeg har skreket så høyt før og Nils ble fullstendig vettskremt.

 

-Senere ankommer det to ambulanser på stedet, den ene ble kverket, den andre skjøt seg selv, ha, ha. Det ser ikke så gale ut, sier Nils og prøver å være trøstende.

-Det kan du si, du har sikkert aldri hatt en kvise!

 

Der kommer ambulansen og DJ’en blir båret bort. Målet er dermed oppnådd: De smertestillende er vel fordøyd, bakrusen er borte og jeg kommer definitivt ikke til å ha vill fest på lang, lang tid!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Jenny fra Toten
04.09.2006 11:50

Bra!
2
anbefalinger
Dette med ambulansen og "ha, ha" skjønte jeg ikke dritten av,. og ikke det med skytingen heller.

mona
16.06.2006 14:51

Bra!
1
anbefalinger
øhh..nei, nei, nei...ditta va skuffandes.

...
08.02.2009 10:24

Bra!
1
anbefalinger
Forskjell fra å være original og å ta helt av...

andrea
15.06.2004 18:30

Bra!
0
anbefalinger
ehm... veit ikke hva jeg skal si om den, jeg...

Lena
10.03.2005 19:11

Bra!
0
anbefalinger
ganske spesiel ,men den var good

SurriSanne
05.02.2006 16:57

Bra!
0
anbefalinger
Er ikke det beste jeg har lest. Den var ganske kort også...Hvilken karakter fikk du?

Hans
16.02.2006 16:58

Bra!
0
anbefalinger
Ehh, ja.. Hva skal man si?!

Karl
12.04.2006 22:20

Bra!
0
anbefalinger
Litt kort!!!!!!!!!!!! Det finnes bedre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sara
19.05.2006 09:07

Bra!
0
anbefalinger
Jaja, det var vel en spesiel fortelling..åssen karakter fikk du på den..?.. men den var grei å lese.. Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews