Søk i stiler
 

Kåseri om fedme


Kåseri om fedme og mye annet rart.
Sjanger:KåseriLastet opp:05.02.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sykdommer
Verktøy:UtskriftFedme har mange. På kroppen. Fett isolerer. De feite har det nok varmt. De slipper å fryse. De kunne gått naken. De har sitt isolerende spekklag. Det har ikke de tynne. De fryser. Nansen var tynn. Derfor frøs han på nordpolen. Moskva Marit skulle vært der isteden. Hun hadde ikke frøset. Nansen var en taper. Lenge leve Moskva Marit. Vi skal nok få deg i historiebøkene. Til slutt. Når du har gjort ditt. For Fedrelandet. For Fedmen. Spist en gris. Alene. Det er nok en rekord i seg selv. Heia Moskva Marit.


Mange bruker snus. Vi gjør ikke. Hvorfor vi ikke gjør såder? VI vet ikke. Snus er godt for mange. Mange vet ikke hvorfor det er godt. Vi spør dem hvorfor det er godt? De vet ikke, de rister på hodet og ser trøstesløs ut. Det finnes et dataspill som heter CS. Mange spiller det. De liker det. I CS dreper de. Vi liker ikke dreping. Dreping er for serbere og Osama Bin Laden. CS er et voldelig spill. Derfor spiller ikke vi det. Vi spiller heller sjakk, og flåklypa og andre gøye spill. Mange har medfødt fedme. De kan ikke noe for det. Stakkers feite jævler sier vi og ler av dem. Det er kanskje synd på dem, vi føler med dem. De har spist seg stor. Deres magesekk tåler mye mat. Derfor må de ha mye mat. Men vi skal ikke le. Vi kan også bli feit. Hvis vi legger i oss for mye is. Is er godt. Is er kaldt, men nok om is. De som er feit slenger kanskje om de som er tynn. Kanskje de liker og være feit og at de hater de tynne. Vi liker feite og tynne. Vi kjenner en som er feit. Han bruker snus, spiller voldelige spill og er rett og slett feit. Han kan ikke løpe i oppoverbakker. Vi kan. Vi lider ikke av fedme. Cs er et artig dataspill….. synes mange.

 

Vi skal ikke nevne navn på dem som er lider av overvekt. Overvekt er nok fint på sin måte. Kanskje de har sine egne klubber, der de sitter og ler av de tynne og godter seg på andres bekostninger. I slike klubber måler man ikke høyde, man måler vidde og der er det om og gjøre å være mest overvektig. Vi vet om en som vinner. Ekkelt sier jenter. De liker ikke snus. Heller ikke fedme. Gutter liker snus. Snus er en svart ting fra søta bror. Man putter det i overleppen og ser dum ut. Man får nikotin av det. Vi vet ikke hva nikotin er. Vi tror det kommer fra sverige og at det er i røyk.. Man kan hive snus på veggene, det kan man ikke med røyk. CS er en forkortelse. Det heter egentlig Counter-Strike. Det er engelsk. Vi kan ikke engelsk. Vi kan bare norsk. Og litt svensk som ”jättekul” og braller. Mange tror braller betyr baller. Men der tar de feil. Det betyr bukse. Bykse og betyr bukse. De har to ord. Svensker er smart. Aasen kom aldri så langt. Vårt forbilde er Erlend Loe. Han er kul. Han er skallet og er trønder. Trøndere bruker mye snus. Vi kunne kalt det Trøndersnus. Men det er fra Sverige. Vi har ringt til Sverige. De sa at de ikke ville finne opp noe snus som het Trøndersnus. Vi skjønner ikke hvorfor.

 

Så ringte vi til den svenke kongen og spurte om han brukte snus. Han gjorde det ikke. Vi lo av han. Han har dysleksi. Så vi lo enda mer. Konger er aldri feit. Det er urettferdig overfor de feite. Det finnes heller ikke feite presidenter. Kanskje de feite synes det er urettferdig. Vi er litt enig med de. Feite burde ha mer makt, tenker nok de feite. Feite med makt er ikke bra. De kunne innført minimums vekt i landene. Da hadde det blitt en slags Fedme Hitler. Utrydde de tynne. Sette de i fangeleirer og fete de opp. Til de sprekker. I fangeleirene skal de ha det godt. God Mat. God Drikke. Fedme med makt er ikke bra. VI må finne balanse mellom det feite og det tynne. Det hadde vært fint. Mener vi. En verden der feite og tynne kunne knytte sterke bånd seg i mellom. Og være venner og spille curling sammen. Curling er en fin sport for de feite. Minimal mosjon. DE slipper å bevege seg. HEIA CURLING!. Vi skal starte en landsforening. Det finnes mange landsforeninger. Det finnes foreninger i alt. LARS er f.eks foreningen for Ryggmargsskadede. Vår forening skal hete LFFF. Landsforeningefordefeite.Der kunne de spilt CS hele dagen. Og brukt snus. Svensk Snus. Der kunne de opprettholde balansen mellom tynne og feite. Presidenten kunne vært feit. Vi kunne prøvd ut en ny styreform. Feitarki.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

fedme lover
20.09.2017 20:42

Bra!
42
anbefalinger
e ha ein bestevenn som e fet og har fedme. sug meg!!!1!!1


20.09.2017 20:41

Bra!
41
anbefalinger
ditta e bra vettu. dærfor je aldri e kald om vintærn. heia Norge!!

nigga boy
20.09.2017 20:49

Bra!
15
anbefalinger
dæn her summer'e opp livet mitt syntes æ. Æ e definisjonen på fedme, har strekkmerker fra norge til australia. Æ ælske snus ja æ e trønder... snus og god mat e viktig. hold kjæft dæn her va bra.


20.09.2017 20:43

Bra!
13
anbefalinger
du, hør på meg litt nå unge mann. dette e så useriøst men f*** det... je e feit og kommr alltid til å værra feit. sug meg for faan. ditta e bra vettu... håper du kan laga ein til meg og vettu Smile :-\)

feita...
23.11.2006 16:13

Bra!
3
anbefalinger
hei.. Smile :-\).. joda.. dette var jo også et kåseri. Må jo innrømme at jeg tok meg litt nær av dette. og at når jeg prøvde å gå naken (som det blir anbefalt).. frøs jeg.. masse(!!).. Begynte straks med curling, og faktisk.. det stemmer.. man trenger ikke begvege seg, takk for tipset Wink ;-\)

.. Bare kødda.. Jeg måtte lese dette kåseriet to ganger lo kjempe masse Razz :-P!!
good work Smile :-\)

MetalLady
08.09.2004 10:27

Bra!
2
anbefalinger
Beklager.. men det virker som om du gjør narr av de \"feite\".. Det blir litt feil..

cs lover
19.01.2006 12:54

Bra!
2
anbefalinger
Dere sier at CS er dårlig?
Men så fint for dere da, men tror dere seriøst at noen bryr seg om hva dere sjakk nerder driver sier? Dere gleder dere sikkert til å gjøre matte lekser freaking weirdos. Abgefuckter Lutscher!

whooshaa
27.05.2006 19:59

Bra!
2
anbefalinger
haha. lo hele tiden jeg. haha det var gøy Very Happy :-D var så lei av de vanlige kåserisetningene i kåserier. det her var ARTIG ass. Ny vri! Eg tykkar deg Razz :-P
(okei litt mobbing) men skal jo være humoristisk

pff
15.09.2006 22:06

Bra!
2
anbefalinger
kasta bort ett minutt på å lese det dr***et der...

Siiiick
03.03.2007 00:00

Bra!
2
anbefalinger
Kåseriet eide, lurer på hvorfor folk driver og beskytter et spill som CS over en lite post på Daria.no.... Litt vel utenfor tema?

David
21.07.2006 20:47

Bra!
1
anbefalinger
Cslover: Snakker du om? Cs geek07.12.2006 18:00

Bra!
1
anbefalinger
David, hold kjeft, og for guds skyld, ikke skriv "Cs".

cs lover, enig med deg.

N3dr0X
17.05.2007 20:57

Bra!
1
anbefalinger
jeg skal nå svare på sspørsmålet ``Hvorfor er snus godt ? ´´ jo fordi det smaker godt  Smile :-\) og du blir avslappet... må si det er sløsing med penger... men viss du prøver 4-5 ganger så finner du ut at det ikke er det alikavell  Wink ;-\)... morsom kåseri Razz :-P

jasså
20.09.2017 20:45

Bra!
1
anbefalinger
hvor gammal e du da? så du trur du e smart som lagar sånne komentarar sånn som ditta. jeg er ein feit blobb. kanskje je ska slanke meg litte grann vettu, mby i get laid Smile :-\) hahhahahaha. måtte bare

: )
07.03.2006 18:22

Bra!
0
anbefalinger
vist dokke jere narr av de "feite" så e d kje bra! men sånt så eg forstod det så jore dokke kje d,  Very Happy :-D. bra kåseri,  Very Happy :-D løye! ;D

Okei...
14.05.2006 13:51

Bra!
0
anbefalinger
Vældig mærkeli kåseri... Men egentli litt arti! Du va flink t å hopp mellom foreskjellge temaer. Stau nau pau;P

N3dr0X
17.05.2007 21:00

Bra!
0
anbefalinger
ehe... det er de som sitter inne og spiller CS som er nerd... og freaks! kom dere ut og ver med venner! jeg vet om mange sjøl som spiller WoW og CS shit... de får `` pæreform`` på kroppen.... viss du skjønner...

lazor
21.05.2007 21:31

Bra!
0
anbefalinger
Takk for inspirasjonen, skal ha eksamen i morgen, der jeg også skal skrive kåseri...  Smile :-\)
Jeg vil også skrive noe sprøtt!  Smile :-\)
du har god fantasi^^,

Guffy
10.12.2007 15:14

Bra!
0
anbefalinger
Kordan karakter fikk du?
cS

Fredrik
25.03.2008 11:04

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes WOW ruler... Wink ;-\) CS er noob!XD

sint_jente
21.10.2008 21:51

Bra!
0
anbefalinger
Dette er det drøysete jeg har lest assa! dette skulle være et så kalt "kåseri" dette er ren frekkhet. Sånne ting som dette er det dumeste jeg har lest. de som skriver sånn voks opp! ikke mye de tenker med. De som er feite har mye å varme seg med? Herregud lite logikk og morsomhet i dette. Dette er det med useriøse jeg har lest!

høhø
12.11.2008 21:47

Bra!
0
anbefalinger
komma?

sofie
07.02.2011 10:27

Bra!
0
anbefalinger
hahahah!


28.11.2012 11:10

Bra!
0
anbefalinger
yeah madafaka


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews