Søk i stiler
 

Farlig skolevei


Et leserinnlegg jeg har skrevet på skolen.

Karakter: 5

Sjanger:LeserinnleggLastet opp:26.05.2013
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Skolepolitikk
Transport
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg bor på Varmbobakkan (Melhus). For nesten et år siden raste litt av skoleveien min ut. Det jeg lurer på er: når skal kommunen gjøre noe? Skal de vente til det raser mere? Eller til det skjer en ulykke der det kanskje går menneskeliv tapt? Alt de gjorde når det raste var å sette ut noen bukker. Nesten hver dag kjører det skolebusser og lastebiler der samt mange personbiler. Hva gjør kommunen hvis noen er så uheldig at de kjører utenfor?

 

Akkurat nå er det bare der det har rast, men blir det ikke gjort noe mere tror jeg nok det kommer til å rase mer. Allerede nå finnes det jo mange sprekker oppover hele veien.

 

Det finnes mange plasser i kommunen der veien er dårlig, ikke bare der jeg bor. For eksempel når du kommer av Gimsebrua mot Melhus sentrum er mange hull i veien. Det finnes også mange hull i veien som går mot Karivollen. Jeg skjønner ikke hvorfor de voksne skal betale veiavgift, når det ser ut som om ingen ting blir gjort.

 

Håper de som er ansvarlige for min skolevei kan svare meg.

 

Jente (13)


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews