Søk i stiler
 

Noen ganger


Kommer rett fra hjertet.
Sjanger:DiktLastet opp:21.04.2013
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Selvfølelse
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookNoen ganger så vil jeg bare gråte, gråte av all den smerten jeg har inni meg selv. Jeg har en smerte som ingen kan se og ingen vil forstå. De tror jeg er glad og at alt er perfekt? Det skulle jeg virkelig ønske!
De snakker til meg, men jeg klarer ikke å snakke til dem.
De spør hvorfor jeg kutter meg, jeg tenker og sier til meg selv «fordi jeg bare ikke liker meg selv».
De ser ikke den smerten jeg holder inni meg selv. Jeg bærer et smil hver eneste dag bare for å unngå spørsmål, for de vil ikke forstå meg uansett.


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Drap   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Krig og fred   Kriminalitet   Kristendom   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.095 sec - 1 pageviews