Søk i stiler
 

Våren


Et dikt om våren.
Sjanger:DiktLastet opp:18.04.2013
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Årstider
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookJeg ser solens dans på den skjønne himmel,og dens stråler svinger seg fagert fra sted til sted. Enda er det litt av snøen på Marken,men duften av vårens tid er her, jager vekk det som ligger,og farer henn med vinden. Hvilken tid, hvilken frihet, av å kunne vandre til og ut i det frie. Jeg lukker mine øyne,og ser frem, og føler solens stryk, som klapper meg mykt og lett. Etter en tid med kulde og vinter som gjest, stiger vårens løp frem, med sin leende glede, omsluttes dagene med fryd.

 

Våren, en tid som vekker opp til en følelse, en levende og vell 'Knopp' som spirer frem i mitt indre, og slår ut til alle kanter, med sitt vakre syn. Det er en ny tid, med nye gleder, som vil strekke seg til og slå sin rot.


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Drap   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Krig og fred   Kriminalitet   Kristendom   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.101 sec - 1 pageviews