Søk i stiler
 

Tungekysset


Et heftig kyss.

Skrevet i 9. klasse.

Sjanger:NovelleLastet opp:07.02.2013
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Munnen hans traff min. Han opnet den og stakk tunga inn. Han smakte mint-pastiller. Jeg lurte på hva jeg smakte. Dette var det første tungekysset mitt noen gang. Han rykte seg fra meg og spurte meg hva det var. Om det var ånden hans som ikke smakte godt eller om han hadde bitt meg. Jeg svarte at det ikke var noe, det var bare første gang jeg noen gang hadde kysset en jeg elsket så høyt, så lenge. Han var egentlig den eneste jeg hadde elsket så høyt, og den eneste ordentlige kjæresten jeg hadde hatt noen gang. Han bøyde seg frem over igjen.

 

Han så meg dypt inni øynene og sa « Jeg elsker deg!». Jeg ble sjokkert over at han sa det ansikt til ansikt og ikke sendte en melding eller skrev det på msn. Han virket ærlig. Jeg trodde faktisk på han. Han var den eneste som hadde sagt det til meg. Han virket seriøs. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle falle for han. Jeg kom fortsatt ikke over det. Tenk at han jeg var forelsket i faktisk var forelsket i meg og!

 

Vi tok av oss teppet, fordi det ble for varmt. Jeg så på vinduene at det var kaldt ute og at de hadde begynt å dogge. Han så på meg med store øyner. De var trill runde. Jeg spør han om det er noe galt. Han sa ingenting, men jeg merket at han var urolig. Han begynte liksom å se seg rundt. Han så på meg og jeg så på han. Det var som om vi følte det samme for hverandre. Han tok på oss teppet igjen, og holdt hardt rundt meg. Det føltes som om han aldri ville slippe meg. Han bare klemte og klemte på meg. Han klemte så hardt at jeg så vidt kunne puste. Men det var fortsatt den beste klemmen jeg noen gang hadde fått av noen. Han begynte å kysse meg igjen. Denne gangen var det enda bedre. Han la seg nærmest over meg.

 

Han var klam. Vi pustet begge tungt. Han begynte å le. Jeg lurte på hva det var, men da svarte han at det ikke var noe som vanlig. Jeg så meg rundt. Det var snart morgen, og jeg måtte hjem før mamma våknet. Han merket at jeg begynte å bli urolig.

 

Jeg følte at jeg kunne stole hundre prosent på han. Han begynte igjen. Det var det våteste og mest intime kysset i mitt liv. Jeg ville vere sammen med ham for alltid. Ingen kunne ta ham fra meg. Det var i hvert fall det jeg håpet på. Han bevegde munnen forsiktig oppå min. Det føltest ut som om jeg var i himmelen. Akkurat nå som jeg holdt på å skulle begynne å kysse han skikkelig tilbake, bråstoppet han. Jeg snudde meg og alt ble svart.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews