Søk i stiler
 

Fjellklatring i Himalaya


Vi fikk en oppgave om å skrive en liten artikkel om hvorfor man trengte rosa ballkjole, pinsett og en luftmadrass når man skal ut på fjellklatring i Himalaya.
Sjanger:ArtikkelLastet opp:10.04.2012
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Ferie og reiser
Verktøy:Utskrift


Når man skal til Himalaya og drive med fjellklatring, er det utrolig viktig å ta med seg en rosa ballkjole, en luftmadrass og en pinsett. Den rosa ballkjolen er der for å se bra ut når du har kommet deg litt opp i høydene. Du begynner med alle tingene i en pose, og når du er 200 meter over havet, skal du skifte. Da tar du den rosa ballkjolen på deg, og venter på paparazziene som svermer over deg. Du må huske å smile godt, fordi bildene blir brukt i neste utgave av magasinet «Fjellklatrere». Du kan vel nå også tenke deg til hva pinsetten er til. Den skal du bruke for å nappe hårene på armene dine, før de tar bilder. Hvem vil vel se ut som en hårete apekatt på bilder? Så når du har skiftet til den rosa ballkjolen din, tar du frem pinsetten og begynner å plukke hår etter hår. Du må passe på at du blir ferdig med nappingen før paparazziene kommer, visst ikke vises det på bildene dine at du trenger å nappe hår, og da vil du fremstå som en dårlig fjellklatrer. Den ultimate fjellklatrer har jo ikke hår på armene.

 

Nå har du lest alt dette, og du lurer vel veldig på hva luftmadrassen er til? Når du er ferdig med bildejobben klatrer du videre opp, til du er sliten og ikke orker mere. Da blåser du opp luftmadrassen, stikker hull i den, og holder fast i begge endene. Da har du fått deg en stor fallskjerm. Så lukker du øynene og hopper ned fra fjellet. Fallskjermen vil gjøre hoppet lettere for deg. Så venter du til du har landet trykt og mykt på bakken, eller i et tre. Det er helt avhengig av hvordan underlaget der du lander er.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


12.04.2012 11:53

Bra!
1
anbefalinger
Dritbra!!!!!! z0mgh


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews