Søk i stiler
 

Far and away


Referat av filmen "Far and away".
Sjanger:ReferatLastet opp:28.03.2012
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Filmer
Verktøy:Utskrift


Filmen far and away handler om ein ung ire med navn Joseph Donnelly. Han blir fratatt eiendommen for at han ikkje har betalt, hans far dør og motstanderen tenner på huset hans. Han bestemmer seg for å ta hevn på Daniel Christie, altså hans utleier, og reiser der til. Der bor og datteren til Daniel Christie, Shannon Christie som er veldig lei av foreldrenes generasjon sine tradisjoner, lengter etter å vere moderne. Joseph har bestemt seg for å reise til Amerika for å få gratis land område, så klarer han å overtale Shannon til å vere med. De reiser til boston og skal komme seg derfra til Oklahoma.

 

Joseph finner ut at han er kjempe god til å bokse, å begynner å tjene penger på det. Shannon jobber på en kylling fabrikk, for å tjene penger til å reise videre til Oklahoma.

 

Joseph er med i ein veldig viktig boksekamp, der mange har veddet penger på han og så blir han distrahert og taper kampen. De blir kastet ut av hotellet de lånte, og fratatt alle pengene han hadde tjent.

 

De var ute, sultne og kalde. Så fant de et hus som var tomt, så de gjekk inn. De som budde i huset kom heim og jagde dei ut. De skjøt etter Shannon og traff henne i skulderen. Shannon blir godt tatt vare på imenst hun er skadet. Og Joseph begynner på ein steinfrakter jobb, så reiser han til ein plass og kjøper ein hest.

 

Han og Shannon er med i kappløpet om å vinne landområde. Joseph finner land før Stephen. De begynner å sloss, og Joseph faller med hesten oppå seg og lander med hodet rett oppå ein stein. Shannon tror at Joseph var død, men det var han ikkje. Til slutt får de landområdet sitt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Hei
12.11.2019 13:51

Bra!
0
anbefalinger
Takk


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews