Søk i stiler
 

Lær av andres feil


Et kåseri som jeg har laget selv. Jeg har fått litt hjelp av et annet kåseri på denne siden for å få opp ideer, men resten er mitt.
Sjanger:KåseriLastet opp:22.03.2012
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Lærere
Selvfølelse
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Man sitter i timen, ser ut av vindu og skjønner ikke en dritt av hva læreren sier. Plutselig stiller læreren et spørsmål uten at man er klar over at det er deg hun snakker til.

 

Hun gjentar spørsmålet, men man har ikke peiling på hva svaret kan være. Man følger jo selvfølgelig aldri med i timen! Da graver man dypt gjennom hjernen og ramser opp det første som detter ned fra himmelen. Det er jo selvsagt ikke riktig det heller, så da sier læreren: “Dere skal jo lære av deres egne feil!”

 

Dersom man faktisk skal lære av egne feil, forutsetter det at feil gjøres! Hvem vil nå det? Og da tenker jeg selvsagt på de bortskjemte vestkants barna. Det er faen ikke rart at det er vi fra østkanten som får skylda for all den jævelskapen når de også er en del av det! Alle vet det, men nå er det på tide å få gjort noe med dette! “The time is here!”

 

Vi kan ikke bare stå å se på dette! Vi må få fram vikingånden i oss og bekjempe denne ondskapen sammen! Dunk dem langt ned i støvlene! NO MERCY!!!

 

Vi østkants folk er jo mye barskere og modigere, så det skal ikke mye til får å få de forbaskede vestkants folka til å ti stille! Men uansett, nok om hvor gode vi er. Hvis jeg noen gang skulle beskrive læreren min med ett ord ville det vært “tragisk”. Jeg syntes ærlig talt synd på dem!

 

Stakkars! De får sikkert ikke engang nok lønn til å kunne kjøpe seg mat for en uke. Kanskje klassen skal starte en hjelpeaksjon hvor pengene går til de stakkars lærerne. Ja, det ville nok hjulpet, det. Man kunne spare opp fem kroner hver. Eller vet du hva! Drit i det’a. Tenk hva man kunne gjort med de fem kronene, hmm. Jeg tror vi bare skal beholde dem selv! De fortjener jo å bli kasta dritt på etter alt faenskapet de har gjort mot oss!

 

Okey, la oss komme til poenget. Som du kanskje skjønner nå, er det unødvendig å gjøre noe du vet er feil. Det får deg bare til å bli skuffet og deprimert. Og depresjoner er vel ikke noe man vil slite med resten av livet, og det også bare fordi en idiotisk lærer en gang sa: “man skal jo lære av egne feil!” Hvem vet hva folk kan finne på når de blir deprimert. Pine seg selv og la smerten overta kroppens oppmerksomhet. For ikke å snakke om alle samfunnsproblemene som kan oppstå. Stakkars Jens Stoltenberg, hvor mye arbeid han og partiet må få gjort når alle løper rundt og sliter med depresjoner. Om ikke også de er offer for det samme da. Gud, tilgi alle våre synder, måtte ingen av oss noensinne lide av depresjoner, amen!

 

Det er dette lærerne vil oss! Det er en strategi for å kunne overta verden. Ja, det er det de prøver på. Overta verden uten problemer mens alle lider av depresjoner. Fy, dette er maktmisbruk på høyt nivå! Derfor, i stedet for å lære av å gjøre feil … aldri! Jeg gjentar: ALDRI gjør ting du vet du kommer til å gjøre feil. La heller noen andre tosker få gjennomgå dette! Så slipper i alle fall du å lide med depresjoner i fremtiden.

Derfor bør man: “lære av andres feil!”


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Stranger
01.04.2013 22:42

Bra!
7
anbefalinger
HAHAHAHA, SYKT BRA!

Line
05.06.2013 18:05

Bra!
2
anbefalinger
kunne ikkje blitt betre. dette e jo rett og slett strålande!

Line
05.06.2013 18:06

Bra!
1
anbefalinger
kunne ikkje blitt betre. dette e jo rett og slett strålande!

LINE HAR STORE TITS
30.05.2018 13:25

Bra!
1
anbefalinger
Jeg bombe denne kåserien


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews