Søk i stiler
 

Min største flause


Ikke bare en, men to flauser :) Et dobesøk og en shoppingtur som ikke gikk etter planen.

Karakter: 6

Sjanger:FortellingLastet opp:02.02.2012
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Humor
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Dobesøket

For noen måneder siden, dro jeg og familien min på Ikea. Plutselig kjente jeg at jeg måtte veldig på do. Det var ingen skilt i nærheten som viste veien til toalettet, så jeg løp litt desperat rundt omkring til jeg fant en dør som sto på gløtt. Jeg kikket inn der, og til min store overraskelse var det en do der inne. Etter jeg hadde gjort det jeg skulle, så jeg at det ikke var noe dopapir igjen. Hva skulle jeg gjøre? Jeg kikket rundt meg, og så at det hang et lite håndkle på veggen. Må man, så må man tenkte jeg. De virkelige problemene begynte da jeg skulle trekke i snoren, og det ikke skjedde noe. Først da merket jeg at det ikke var koblet til vann til toalettet. Jeg fikk litt panikk. Hadde jeg kanskje ødelagt toalettet? Plutselig gikk døren opp, og en eldre mann kom inn. ”Oi!” ropte han, og gikk fort ut igjen. Jeg hadde ikke merket at døren ikke hadde noe lås. Plutselig da gikk det opp for meg at dette slett ikke var et toalett, men et utstillingsbad. Rødmen begynte å spre seg. Jeg måtte jo gjøre noe med det. Eller? Det minst pinlige hadde jo vært og bare gå vekk fra alt, men slikt kunne jeg ikke gjøre. Så der sto jeg, tomatrød i ansiktet, foran en ganske så kjekk ikeaansatt, og fortalte om mitt misforståtte dobesøk. Ikke akkurat slik en ville tilbringe shoppingturen sin.

 

Shoppingturen

Jeg husker det som det var i går. Meg og venninnen min hadde planlagt å dra på shopping, og jeg hadde akkurat fått en ny veske, som jeg gledet meg kjempe mye til å få vist frem. Vi møttes utenfor Cubus, og gikk inn for å kikke. Jeg kjøpte en topp, og så gikk vi videre. Da merket jeg at veske min ikke hang på skulderen min lengre, så vi gikk tilbake til Cubus for å se etter den. Og sannelig lå den opp i en handlevogn som sto utenfor butikken. Jeg løftet den opp og skulle akkurat til å snu, da en skummel, gammel dame røsket meg i armen. Jeg og venninnen min ble livredd og løp det forteste vi kunne vekk. Vi fortsatte å shoppe som om ingenting hadde skjedd. Da jeg endelig fant noe å kjøpe, åpnet jeg vesken, og plutselig da oppdaget jeg at jeg hadde feil veske. Det var den gamle damen sin! Jeg hadde aldri vært så flau i hele mitt liv da jeg måtte gi vesken tilbake til damen og beklage så mye.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Anonym
24.10.2015 22:44

Bra!
2
anbefalinger
1. Jeg jobbet på IKEA for noen år siden på lekerommet jeg måtte så på do men jeg kunne ikke gå så jeg måtte holde meg til dagen ver slutt. Da dagen vaar slutt feis jeg som bare det men jeg kunne ikke gå for sjefen min (største gutt i hele verden) ryddet på tegnebordet jeg gikk i lekeballene for og rydde ut bamser og puter og sånt. DER kom det diaré!!!! Og tiss!!! Med hvit bukse og alt!! Og ikke nok med det han spurte om jeg ville bli med på kafé nå! Jeg satt der i lekeballene og jeg visste ikke va jeg skulle gjøre!!!! Jeg kom meg jo heldigvis hjem på et vis!

2. Jeg sendte melding til kjæresten han ville ha samleie han bodde bare rett over veien, så jeg tok av meg klærne og slang på meg morgenkåpen før jeg gikk forsikret jeg meg om at han var alene hjemme og det var han så jeg løp ut døra over veien og inn i huset løp opp trappene slang av meg morgenkåpen og løp inn på rommet jeg hoppet opp i sengen der lå en gammel mann og skrek og jeg skrek.

3. Var på ett hotell med mannen vi satt i baren jeg skulle være skikkelig sexy så jeg gikk på doen og kom ut igjen med bare kåpe gå mannen undretøyet og kjolen vi skulle opp rulletrappen da kåken satt seg fast i rulletrappen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg kom meg ikke løs så vi tok en sjanse for det var ingen her for øyeblikket så vi løp opp jeg var helt naken vi fikk ikke til kortet på døra da den plutselig åpnet seg der sto pappa og i bakgrunnen sto mamma mannen holdt på undretøyet der fikk vi svaret på hvorfor kortet ikke fynket hehe

Gutt
24.10.2015 23:16

Bra!
2
anbefalinger
Jeg var i Oslo (bor i Tromsø) jeg ville bare prøve å være ei jente for en gang skyll så jeg pyntet og jemte tissen litt da var på byen med en gutt var litt full så jeg sovna han kledde visst av meg og fikk en støkk da han så pølsa stikkende fram!! Da jeg våkna lå jeg på et bord ute på en kafé naken! jeg stokk så mye at jeg tissa på meg! Hilsen en gutt som ikke skifter kjønn igjen!

Jeg var 8 jeg hadde nettop fått vite va sex er så jeg ville prøve det ut jeg sneik meg ut på natta fordi det var vist da folk gjorde det jeg løp inn i nabohuset og stakk pølsa inn i munnen på en nabo og det var ikke det verste jeg tissa på meg!

Flau mann
25.10.2015 07:30

Bra!
2
anbefalinger
Ja da skal jeg fortelle min... Jeg var på tur i skogen jeg måtte så på do jeg fant en håle så jeg satt og gjordet det jeg skulle da en skoleklasse kom forbi... Men samme dagen igjen måtte jeg tissebøtene fant ingen treså jeg bare tissa rett på gresset da noen skrek jeg tissa på noen... Ja samme dagen igjen var jeg så varm jeg hadde ikke undertøy så jeg måtte bare skule meg litt men det fynket ikke da en gal dame kliss naken hoppet oppå meg og vi holdt på med noen skikkelige gode stillinger da samme skoleklassen pluss damen jeg tissa på var visst lærerenvi slutta så fort vi kunne men da tissa jeg på meg!! Flaaaauuuuut!!!

Hjhh
25.10.2015 07:54

Bra!
0
anbefalinger
Jerver full


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews