Søk i stiler
 

Elvis Aaron Presley - The King


Særoppgave om Elvis sitt liv og karriere.
Sjanger:SæroppgaveLastet opp:24.01.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Rock
Verktøy:Utskrift

Verden er i sjokk. En av rockens største artister, Elvis Aron Presley er død. Datoen er 16. august 1977, og Elvis ble bare 42 år. For noen betydde dette ingenting, mens andre følte at dette var det noe av det verste som hadde skjedd. Det ble etter hvert kjent at han hadde mistet livet etter en overdose. Det er nå over 20 år siden Elvis døde, men "Kongen" er ikke glemt…


Barndommen

Den 8. januar, 1935 ble Elvis født av Gladys Love Presley i et lite toroms hus i Tupelo, Mississippi. Elvis ble oppkalt etter faren, Vernon Elvis Presley, og farens beste venn, Aaron Kennedy. Foreldrene var fattige, men gjorde sitt beste for å ta vare på Elvis.

På ti årsbursdagen, fikk Elvis sin første gitar som kostet rundt 100 kr. Et par år senere, i 1948, flyttet familien til Memphis. Der ble han interessert i musikk, som følge av de musikalske miljøene som fantes der. Da Elvis gikk i kirken, hørte han på gospel, og på gata ble han inspirert av Rythem & Blues.

Slik startet karrieren

Året var 1953 da Elvis så et skilt der det sto: “Memphis Recording Service-Make Your Own Records. Four Dollars for Two Songs,” og han bestemte seg for å lagde sin første plate. Den het "My happiness", og ble ikke utgitt. Han gav den til moren sin i bursdagspresang.

Ett år senere spilte han inn sin første studioplate som bestod av to sanger: "That’s All Right" og "Blue Moon of Kentucky". Denne plata solgte 20 000 eksemplarer, og i 1955 gav Phillips ut en rekke innspillinger med Elvis. "Good rockin’ tonight", "Milkcow blues boogie" og "Baby let’s play house" var noen av de.

De fleste platene hadde en blues låt, og en country låt på skiva. I country kretser ble den nye musikkstilen sett på som en ny og ungdommelig videreutvikling av "honky-tonk". Stilen ble kalt "rockabilly", og var en blanding mellom hillbilly og "black rocking music". Dette ble en aggressiv musikkstil som ble særlig utbredt blant ungdommer.

Gjennombruddet

Etter at Sam Phillips solgte kontrakten sin med Elvis til RCA-Victor, for 35 000 dollar (samt en rosa Cadillac til Elvis), fikk han sitt virkelige gjennombrudd. Det kommende idolet gav ut sju singler i en liten tidsperiode, og var nr. 1 på hit listene. Han hadde allerede klart å selge åtte millioner plater, og Elvis ble nå kalt "The King of Rock’n’roll".

Gjennombrudd på TV-skjermen

Mens singelen "Heartbreak Hotel" var på listene, gjorde Elvis sin første TV-opptreden. Reaksjonene på dansingen til Elvis var ikke positive!. Særlig ikke blant voksne. Derfor ville ikke den kjente programlederen, Ed Sullivan, ha Elvis på showet sitt, "Saturday Night Live". Han ombestemte seg raskt da en konkurrerende Tv-stasjon engasjerte Presley og dermed redusere Sullivans seertall. Kamerafolkene på "Saturday Night Live" fikk streng beskjed om å filme Elvis fra hoftene og opp.

Presley var den første artisten som gjorde sitt gjennombrudd gjennom TVen. Med unntak av en konsert i Canada i 1957, opptrådte Elvis bare i USA. I Sovjetunionen var platene hans ulovlige, og ble solgt på svartmarkedet i Leningrad for 50 rubler.

Mars i 1957 kjøpte Elvis Graceland til seg selv, foreldrene og bestemora si. I april flyttet de inn.

Filmkarriere

Elvis var ikke bare en musiker, han spilte også i tilsammen 33 filmer! Blant annet: "Love me Tender", "Loving you", "Jailhouse Rock" og "King Creole". Ingen av filmene ble kritikersuksesser, men "Love me Tender" fikk en grei omtale. Alle filmene slo an blant fansen, og de ble fulgt opp med plater som solgte veldig godt.

Militæret

"Det er en plikt som må gjøres, og jeg akter å gjøre det. Det jeg ikke liker med dette er at jeg må reise fra mamma. Hun har alltid vært go’ jenta mi! " Slik uttalte Elvis seg til pressen før han dro til militærtjeneste. Fansen og ikke minst militæret ble overrasket over folkeheltens beslutning. Den 29. mars kom folkehelten til Fort Hood, Texas. Der fikk han litt grunnopplæring, og etter seks måneder dro han til Vest-Tyskland i ca to år.

Familieliv

I august 1958 ble Gladys, mora til Elvis, syk og lagt inn på sykehuset og den 14. august døde hun. "Alle er glad i moren sin, men jeg var enebarn og moren min var alltid sammen med meg, i hele mitt liv. Det var som å miste en venn." Dette sa en sørgende og ulykkelig Elvis Presley til pressen etter morens død. Hun ble bare 46 år og ligger begravet på Forest Hill gravplass. Elvis ble aldri den samme etter morens død.


Deretter dro han tilbake til Vest-Tyskland, og på en fest i november 1959, traff han Priscilla Beaulieu. De giftet seg i 1967 på ”Alladin Hotell”. Året etterpå fikk ekteparet sitt eneste barn, Lisa Marie Presley.

På begynnelsen av 70-tallet begynte avisene å spekulere i ekteskapsproblemer. Elvis hadde begynt å treffe en annen kvinne, Linda Thompson, som ble hans faste venninne fram til 1976. I oktober 1973 innvilget retten skilsmisse mellom Elvis og Priscilla. Datteren ble boende hos sin mor, mens han fikk besøksrett.

Ny stil

Etter militærtjenesten kom Elvis tilbake som en stor helt. Han hadde ikke blitt glemt av fansen. I alle aviser kunne man lese om hjemkomsten og hvordan han satte pris på å være hjemme i sitt kjære hjem, Graceland.

Forventningene var enorme, og den neste singelen hans hadde fått 1 million forhåndsbestillinger uten at det var bestemt hva han skulle spille inn! I denne perioden samarbeidet han med kjente musikere som Chet Atkins, Steve Scoles, Floyd Cramer og gospelgruppen "The Jordanaires". I 1960 kom han ut med platen "GI Blues", som var musikk til filmen med det samme navnet. Den var hans største suksess på de kjente "Billboard-hitlistene". Den lå som nummer 1 i 111 uker!

Produktet Elvis

I de neste fire årene var Elvis stjernen i flere filmer, som selvfølgelig ble fulgt opp med soundtracks (musikken til filmen). Soundtracksene lå fra 5. plass og oppover, men det gikk i bølger. Han ble utnyttet av manageren, og brukt som en "pengemaskin".

I 1964 gjorde "The Beatles" sin første opptreden i showet til Ed Sullivan, og USA var klare for "Beatlemania". Elvis var frustrert og lei av å lage filmer, men fortsatte å lage filmer.

Turneer

Han reiste over alt i USA, og i 1973 var han med på å lage TV-historie. Showet hans, "Elvis: Aloha from Hawaii - Via Satellite", ble sendt i blant annet Australia, Sør Korea, Japan, Thailand, Filippinene og Sør Vietnam via satellitt. Til sammen ble dette showet sett av 1.5 billioner mennesker i over 40 land. Dette var helt klart en av de store øyeblikkene i karrieren hans.

Pengebruk

Elvis sitt pengebruk var enormt. De ti siste årene han levde, ble det sagt at han hadde gitt bort biler til ca. 1 million dollar, kjøpt en Convair 880 for 1 million dollar og brukt enda 750 000 dollar på å ominnrede det. Han hadde i tillegg til dette gitt musikerne og manageren hvert sitt fly. Det ble sagt at manageren en gang gav tilbake flyet fordi Elvis hadde overtrukket kontoen.

Elvis var en gavmild mann, og en gang gav han bort en bil til en fremmed kvinne. Hun sto og beundret bilen til Elvis, og så sa han: "Den bilen kan du nok ikke få, men du kan velge deg en i butikken der borte!" Så fikk damen velge seg en bil som hun fikk, pluss penger til klær. Han gav også to politikonstabler en bil hver etter at de hadde hjulpet ham. På en TV-kanal var det en reporter som sa: "Hvis du ser på nå Elvis, så hadde ikke jeg hatt noe imot en Cadillac heller!" Det var en spøk, men neste dag sto det en Cadillac utenfor TV-studioet.

Mat og pilleproblemer

Elvis var glad i mat, særlig "junk food". Han ble etter hvert overvektig og spiste mat med alt for mange kalorier. Hvis han ba om en hamburger og pommes frites, sendte kokkene opp mat til seks! Enda det var meningen at Elvis skulle ha en spesiell diett, smuglet vennene hans opp usunn mat til ham.

Han hadde også problemer med piller. Disse klarte han seg ikke uten. Han ble rådet til å dra til en klinikk i San Diego, for å bli kvitt pillemisbruket, men Elvis nektet for at han hadde noen problemer, og pillene var medikamenter i hans øyne. Han ble også ergelig når noen antydet at han hadde problemer. Sangeren var imot heroin og marihuana, og han drakk sjelden. Elvis ble etter hvert mer og mer avhengig av oppfriskende eller beroligende medikamenter. Selv om Elvis var en offentlig person, ble pilleforbruket nesten aldri nevnt i noen avis. Grunnen til dette var at de som arbeidet på Graceland var veldig diskré og sa ikke et ord om det til noen..

Slutten

Den siste konserten til Elvis var i Indianapolis den 28. juni, 1977. Etter den dro han hjem til Graceland, og gledet seg til han skulle få treffe Lisa Marie. Den 7. august leide den glade pappaen en hel fornøyelsespark som han, datteren, kjæresten Ginger Alden og ca. 15 andre hadde det moro i. Den 15. august dro Lisa Marie hjem til moren i California, mens Elvis skulle på turne. Den siste dagen lekte Elvis med henne i flere timer. Dagen etter, tirsdag 16. august kl 14.30 fant Ginger Elvis på badegulvet, bevisstløs. Hun tilkalte Dr. Nichopoulos og Joe Esposito som begge var i huset. De gav Elvis munn til munn behandling, men det nyttet ikke. Senere, kl 15.30 ble Elvis Aaron Presley erklært død.

Det spekuleres i om Elvis fortsatt lever, og på internett kan man lese folks teorier om han lever og om hvor han eventuelt er.

Elvis i dag

Nå er Graceland åpen for offentligheten. Det er veldig lange køer, men hvis man er en Elvis-fan så er det vel verdt det. Man kan også få se inne i huset der Elvis bodde sammen familien. Elvis er husket som en dyktig artist og musiker, og ut i fra det jeg har lest var han omtenksom. Han tok vare på foreldrene og vennene sine. Det kan virke som han hadde et tungt og vanskelig liv, noe som det sikker var.

Hvorfor valgte jeg å skrive om Elvis?

Jeg valgte å skrive om Elvis fordi han er kjent over hele verden, og han er den mestselgende artisten noensinne. Jeg ville også finne ut om han var verdig klengenavnet: ” The King of Rock’n’roll ”, noe som jeg føler han var. Dessuten visste jeg lite om han, noe som jeg ville jeg forandre på.

Hvordan var det å arbeide med oppgaven?

Det var veldig lærerikt og ikke så kjedelig som jeg trodde.. Det var enkelt å finne stoff om Elvis i forskjellige bøker, også kunne stefaren min mye.. Jeg beregnet litt dårlig tid, men er fornøyd med resultatet!

Kilder

- Internett
- Stefaren min Svein ( Han er Elvis elsker)

- Historien om Elvis Presley.
Forfatter: Richard Wootton.
Forlag: A/S Forlagshuset, 1982.

- Wow! Populærmusikkens historie.
Forfattere: Yngve Blokhus og Audun Molde.
Forlag: Universitetsforlaget, 1996.

- Aschehoug og Gyldendals lille norske leksikon.
Forfatter: Ivar Bieltvedt, Petter Henriksen, Øyvind Reisegg. H.
Forlag: Aschehoug & Co. (W. Nygaard) A/S, 1993

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

LindaH =)
18.05.2006 23:53

Bra!
22
anbefalinger
Ganske Bra Sija...  Smile :-\) Trenge Informasjon Te Et Prosjekt Åg Såh... Mn Du Burde Che Sgreve Stefaren Din På Kilder Asa... JaJa... Good Work  Wink ;-\)

Ane
16.04.2004 16:55

Bra!
16
anbefalinger
Kuuuuuuuuuult!!!!!!!!!!!!!!
Det e bra at någen har respekt for Elvis

coool_giirl
26.10.2006 18:59

Bra!
16
anbefalinger
Elvis er en kjempe god rocke stjerne

Yo gangsta!
16.10.2006 16:45

Bra!
15
anbefalinger
Takk, denna oppgaven hjalp oss veldig bra med en stil

elvis e the king!!!:)
09.03.2006 18:13

Bra!
14
anbefalinger
dinna sia va berre heilt drittbra assa... har lært meg masse om Elvis...(the king)...

En på Haugenstua Skole!!
19.10.2006 15:07

Bra!
14
anbefalinger
Hei ! Bra side detta .. Skal bruke den til en oppgave / proskjekt jeg har !  Razz :-P Takk !

ahmed
22.05.2004 18:17

Bra!
12
anbefalinger
takker før informasjon dn kommer gott me når æ skal skrive en stil om elvis i musikk  Smile :-\)

Meij
10.10.2006 09:14

Bra!
11
anbefalinger
Halla...hva sher med Elvis aa?? hvis det er noen som kan noe om musikk så er det..? love yah people...... Wink ;-\)

20.01.2006 19:34

Bra!
9
anbefalinger
jeg har vært på Graceland, i Tupelo hvor han ble født, Sun studio i Memphis, RCA studio B i Nashville  Very Happy :-D


18.10.2006 22:18

Bra!
9
anbefalinger
god aften alle sammen, er der nogen der kender Trying to get to you.

haugesundar
26.01.2006 14:55

Bra!
7
anbefalinger
tusen takk for hjelpen av leksene Very Happy :-D

njaaah
28.04.2004 12:05

Bra!
6
anbefalinger
takker Smile :-\)


12.05.2004 18:04

Bra!
6
anbefalinger
Takker for informasjonen! den har vert veldi vikti for meg! har en lærer som kan være utroli streng på slike ting!

ole
13.05.2004 10:37

Bra!
6
anbefalinger
Elvis er helt konge

ulrik ijæn
19.01.2006 21:39

Bra!
6
anbefalinger
e å skriv prosjækt om han, væt ikkje pm e har gredd d uten na her siå Very Happy :-D


20.01.2006 12:45

Bra!
6
anbefalinger
dette var en bra side om Elvis.. jeg har prosjekt om han, og jeg fant allt jeg trengte her. dette er bra!

elev
30.01.2006 16:19

Bra!
6
anbefalinger
Jeg syntes det var veldig fint og omfattende om elvis jeg, men det kunne jo ha vert litt mer om sanger han sang og de han skrev, men det var topp forde... Elvis er kongen!


21.11.2006 08:48

Bra!
6
anbefalinger
 Cool 8-\) Kjempa bra stoff for bruk for dette her  Razz :-P

eeh
27.01.2007 20:26

Bra!
6
anbefalinger
denne oppgaven du har skrevet er helt lik som en kilde på internett... litt komma noen steder i stedet for punktum, men teksten, rekkefølgen og nestenalt er jo helt likt jo... dette har jeg opplevd før med mange andre oppgaver innpå Daria's skoleside, SÅ FOLKENS:

vær forsiktig med å hente stoff bare fra denne siden :/

hellu
25.10.2005 20:45

Bra!
5
anbefalinger
verdens beste side azz..... ska skrive om elvis...
 Smile :-\)  Smile :-\)  Smile :-\)


03.02.2006 09:39

Bra!
5
anbefalinger
heei, jeg er en kjempe stor Elvis Aron Presley
Og jeg ønsker mest mulig informasjon om han!!!

Anders
07.02.2006 08:54

Bra!
5
anbefalinger
Tusen takk for stoffet. Trengte det til en Musikk oppgave.

En som sliter med særoppgaven sin...
07.02.2006 14:16

Bra!
5
anbefalinger
thanks

MOLLZ
13.02.2006 08:41

Bra!
5
anbefalinger
MOLLZ SAY THX!


07.03.2006 11:12

Bra!
5
anbefalinger
hei.....elvis e jo bare bæst da han har en veldig fin å spesiel stemme.......i love u elvis.......


07.03.2006 11:25

Bra!
5
anbefalinger
 Smile :-\) Smile :-\) Smile :-\) Smile :-\)

Renate
08.03.2006 10:42

Bra!
5
anbefalinger
Denne oppgaven var kjempe bra!! Den har hjulpet meg veldig med å finne stoff... Smile :-\) Smile :-\) Smile :-\)

Go Elvis

Albert
22.03.2006 09:30

Bra!
5
anbefalinger
Rå takk for hjelpen Very Happy :-D den som har laget denne stilen!

Christine
20.04.2004 17:46

Bra!
4
anbefalinger
takker for opplysningene! Dette prosjektet kommer t å bli toppers!  Wink ;-\)

nil grill
27.04.2004 12:14

Bra!
4
anbefalinger
så fint jeg holder på å skrive om elvis
TAKK

meg!;)
27.04.2004 16:31

Bra!
4
anbefalinger
bra å få informasjon.. er ikke enkelt å finne det alltid.... skriver om Elvis nå så dette var bra.. takk

Pernille
27.04.2004 19:35

Bra!
4
anbefalinger
Tusen Takk!!  Smile :-\) kjempe bra skrevet... jeg trengte virkelig denne informasjonen!  Smile :-\)

Allah
03.06.2004 12:35

Bra!
4
anbefalinger
Takker, ska skrive stil om ELVIS, SÅ JEG BRUKER EN DEL AV DETTE


31.08.2004 16:06

Bra!
4
anbefalinger
tusen takk for det læreriket stoffet!!! trengte det til skolbruk!!! må si du har vært utrolig flink til dette!!!! elvis er kongen!!! Wink ;-\)

emma
06.02.2005 22:27

Bra!
4
anbefalinger
så bra skreve! drive å skrive prosjekt Elvis, så takk for informasjonen Smile :-\)

colour
16.02.2005 10:24

Bra!
4
anbefalinger
haha kommer til å få min første 6!
takk!

appsi
20.02.2005 22:44

Bra!
4
anbefalinger
kjempe bra det du har skrivd om elvis! på skolen har vi et musikkprosjekt om han og det er ikke mange plasser du finner så bra stoff om han!


07.03.2005 18:13

Bra!
4
anbefalinger
Tusen takk at du har skrevet denne biografien.Jeg var inne på mange andre som he skrevet om elvis men alt virket ikke helt sant. Men denne kan jeg bruke

;) Porsgrunn
18.05.2005 15:28

Bra!
4
anbefalinger
Fin informasjon  Smile :-\) ! Dette trenger jeg virkelig til prosjektet mitt......

=)
20.05.2005 10:38

Bra!
4
anbefalinger
Heihei..

Super sie om Elvis Smile :-\) Men, hva fikk du på stilen din?
Jeg skriver aldri rett av nettet, for dt er bare teit, men jeg henter litt her og der, men dt hadde vært interessangt å få høre hva du fikk på arbeidet ditt?


19.09.2005 12:25

Bra!
4
anbefalinger
heei Smile :-\) bra sie herre!!! kjæmpe my innfårmasjon såm ikke står på nætte ellers.? Smile :-\) håpe d e greijt æ tar litt innfårmasjon fra dæ???? ska ha prosjekt shø.... Smile :-\) koOos

Yay
16.10.2005 17:16

Bra!
4
anbefalinger
Takker for info! var veldig greit dette herrre...  Very Happy :-D

kaveh
17.10.2005 23:40

Bra!
4
anbefalinger
veldig bra skrevet.bra at du fikk med det på slutten.men det eringen som skriver om pilleproblemer

En lærer som digger Elvis!
23.10.2005 13:55

Bra!
4
anbefalinger
Du, dette her var skikkelig bra! Men - for at du skrev stefaren din på kilder! Bare av det kan man gå ned en hel karakter! men uansett! dette var knall!

bergen
24.10.2005 01:04

Bra!
4
anbefalinger
nice work  Smile :-\)


28.10.2005 12:02

Bra!
4
anbefalinger
han rule verden ...men e domme så dopa seg

TaKk=)
02.11.2005 09:30

Bra!
4
anbefalinger
TuSen taKk bra SkREveT!


06.11.2005 21:17

Bra!
4
anbefalinger
takker har prosjekt om elvis om 1 uke fint med mere info

Marthe=P
23.11.2005 18:05

Bra!
4
anbefalinger
dritbra stil asså!
hehe..
takker=P

Suuppaahh
27.11.2005 21:11

Bra!
4
anbefalinger
Veldig bra informasjon ass!!!
Ska ha foredrag om en uke dette passer perfekt!
Kommer til å få bra ass,,,
Thanx!

GamingStyle
29.11.2005 18:44

Bra!
4
anbefalinger
Har prosjekt om Elvis..
Grett å veta!
Thx

Skole Slaven =/
02.12.2005 09:11

Bra!
4
anbefalinger
Takkers for denna sia æ! Holder på med en til om Elvis, kjekt å finne litt info!  Smile :-\)


09.03.2006 09:52

Bra!
4
anbefalinger
dritbrasie

=)
26.03.2006 11:29

Bra!
4
anbefalinger
supert skrevi... kommer veldig til nytt Very Happy :-D Takker og Bukker

hora
02.11.2006 09:27

Bra!
4
anbefalinger
elvis er drit stygg men marius er drit deilig

skoleeleven- som trenger hjelp
06.11.2006 09:39

Bra!
4
anbefalinger
heii... dette var en bra tekst.... jeg trengte sariøst hjelp me å skrive om elvis og når jeg så dette tengte jeg... kan dette hjelp mg?? så bejunnte jeg og lese og dette var drit bra... takk... jævla bra skrive... takk for den gode hjelden dette ga mg.... Very Happy :-D

ELvis fan
02.12.2005 14:08

Bra!
3
anbefalinger
Har ikke noe om sangen han sda?  Sad :-\(

killaz
05.12.2005 17:17

Bra!
3
anbefalinger
fett nok azza

Benny
05.12.2005 18:13

Bra!
3
anbefalinger
heizan Smile :-\) har om Elvis i engelsk muntlig eksamen, veldig bra å ha denne særoppgaven da! veldig bra!
Hilsen meg  Wink ;-\)

ulrik
19.01.2006 21:37

Bra!
3
anbefalinger
ta her va ei bra sie ja, d sto mykjy om viktie fakta, mykjy e ikkje veste  Wink ;-\)

Malin=)
20.01.2006 16:08

Bra!
3
anbefalinger
Takk får stoffe. Trenge de til æi musikk-oppgave Smile :-\)

Prosjekt skrive om Elvis
21.02.2006 14:51

Bra!
3
anbefalinger
Herregud å mye bra !
TAKK OG LOV ! Very Happy :-D

Bra jobba  Wink ;-\)

jonas
22.02.2006 09:30

Bra!
3
anbefalinger
yo elvis e kul

marius
22.02.2006 12:15

Bra!
3
anbefalinger
hei sjer a hehe mø bø e er marius i 7b

Eivind
22.02.2006 17:36

Bra!
3
anbefalinger
hello..driver med et projekt om Elvis...han e skikkelig kul assa....går i klasse med han Marius som skreiv her tidligere...bra side,det gikk ann å bruke noe fakta fra siden..

Andre
02.03.2006 20:13

Bra!
3
anbefalinger
Dette har hjulpet meg godt på vei!

Robert
05.03.2006 17:08

Bra!
3
anbefalinger
Det er bra at du har respekt for Elvis ( the king)

camilla=)
27.03.2006 15:47

Bra!
3
anbefalinger
e har lært my om elvis men det begyner å bli kjedelig ass Razz :-P...jaja Razz :-P hehe

wiii=)=)
27.03.2006 15:49

Bra!
3
anbefalinger
Elvis is king of rock Smile :-\) han er best Razz :-P

elvis
28.03.2006 17:14

Bra!
3
anbefalinger
Hei tusen takk det var masse informasjon om elvis. og tusen takk for hjelpen det var masse bra


29.03.2006 11:04

Bra!
3
anbefalinger
Hello. Is al this about me?
how funny. I have never write on a compiuter (?).
I am like Jesus, I wake up for may sleep in heven Wink ;-\)
okey.... OH LORD! looking for truble?  Wink ;-\)
Hugs from Elvis!


25.04.2006 11:27

Bra!
3
anbefalinger
Hellu.. Kan dere ikke skrive litt mer om Elvis A. Presley? Tenk på de barna som skal ha et prosjekt om han. Hmm Smile :-\) Takker bukker meg...

Susanne og Magdalena
02.05.2006 08:53

Bra!
3
anbefalinger
åååh jeg blir kåt av Elvis, han er sååå deilig.. versdens deiligste gutt.. det er bare sååå synd at denne fabelaktige artisten er gått fra oss.. å nei, for vondt i hjertet av den tanken der.. farvel elvis, vi har deg i våre hjerter.. FARVEL

susanne og magge
02.05.2006 08:54

Bra!
3
anbefalinger
en liten skrivefeil.. det var altså at det egentlig skulle stå mann, i stedet for gutt.. farvel en gang til.. FARVEL

Camilla og Sarah
09.05.2006 09:37

Bra!
3
anbefalinger
Ja det var veldig koselig å høre Susanne og Magdalena. Vi er helt enige...
Lenge leve Elvis!!
Peace out!

HolmliasStoltet Diseth!
09.05.2006 21:22

Bra!
3
anbefalinger
Heii!
Fiin oppgave.. skriver av jeg.. kødda^!

frøyas monkey
11.05.2006 18:36

Bra!
3
anbefalinger
takk fer innformasjon om elvis. har læita læng æter innformasjon om hanj å herre e d bæste æ har fonje.

tusn takk


13.05.2006 18:37

Bra!
3
anbefalinger
Kjempe kuule oppgåva ditta hehe;P

°KJ°
15.05.2006 10:08

Bra!
3
anbefalinger
Kult..  Wink ;-\) God info.. . Razz :-P

Øystein
16.05.2006 10:39

Bra!
3
anbefalinger
bra side. trenger denne innformasjon om elvis. er elvis fan og trenger å vite mer. takker  Smile :-\)

silje
16.05.2006 11:02

Bra!
3
anbefalinger
Heeei.. synes siden var kjempe bra.. takk for hjelpen;D

en som skriver sakprosa tekst om elvis
18.05.2006 11:41

Bra!
3
anbefalinger
takk for opplysningene

blha
30.05.2006 10:52

Bra!
3
anbefalinger
yo elvi is coll

kakami
30.05.2006 15:13

Bra!
3
anbefalinger
ELVIS PWNER ALLE __YYYEEEAAH

Se OPP ELVIS FALLER^

sunny
02.06.2006 14:45

Bra!
3
anbefalinger
Utrolig bra!!kjekt å lese.. Lenge leve kongen av rock n roll! Smile :-\)

guddie
11.06.2006 18:35

Bra!
3
anbefalinger
denne stilen va kjempe bra.  Razz :-P eg fekk bruk for mye som sto her. du har vært sgam flinke te å finna fakta å sånn om han....... eg leste ein aen stil så e rett nerforbi når du søke på denne siå. den e heilt lige di sia.... så eg synes at siå di e best!!!!!!!! Smile :-\)

fishy
12.06.2006 22:33

Bra!
3
anbefalinger
Gudd av deg xD...Jalp meg me ein karakter der ja Smile :-\) Bra atte noen lage sånne sidår så detta. Well done! xD

Frida
09.10.2006 15:19

Bra!
3
anbefalinger
Hei  Smile :-\) Vil bare takke for alle opplysninger om Elvis, det kom veldig bra med  Very Happy :-D
Du har jo funnet så utrolig fye stoff, og det var veldig lærerikt  Smile :-\)

hora nr 2
02.11.2006 09:29

Bra!
3
anbefalinger
marius er mye bedre enn elvis til og synge

SunniTine
21.11.2006 12:22

Bra!
3
anbefalinger
Hey hey kul fakta om elvis men du kunne tt med dette spørsmålet
Skreiv elvis låtar sjølv og svart på det da....  Very Happy :-D jaja  Wink ;-\)
Koz og klemz SunniTine

HeY
21.11.2006 15:50

Bra!
3
anbefalinger
oiiiiiii NICE PAGE DUDE  Razz :-P

henrik
27.11.2006 21:33

Bra!
3
anbefalinger
veldig fint dette. jalp meg veldig i musikk

miah
08.01.2007 14:02

Bra!
3
anbefalinger
bar hjælpa mæ mykje i skole prosjækte..  Wink ;-\)


30.01.2007 12:33

Bra!
3
anbefalinger
kjempe bra side, mye å bruke om elvis

Rikke
04.02.2007 16:53

Bra!
3
anbefalinger
Skrive om Elvis som stil, å dinna sida er alt eg trenge!!
Drit bra! Smile :-\)

buss
16.03.2007 13:11

Bra!
3
anbefalinger
hei!! 81

trude
16.03.2007 13:12

Bra!
3
anbefalinger
dette var en bra side.... Smile :-\)


11.04.2007 17:30

Bra!
3
anbefalinger
bra side.. kunne d ha vore på engelsk? då hadde de gått fortere

tøffa
02.05.2007 17:32

Bra!
3
anbefalinger
For det første så gikk elvis på medesiner for å komme seg gjennom dagene, han gikk ikke på dop, men på naturlige medesiner som han trengte. Så dere som tror at han var pillemisbruker har kraftig feil! sida her var sånn passe. Litt dårlig inn på enkelte ting. Men OK. jeg måtte finne flere kilder enn denne får innleveringen min. Den som skrev dette burde ha gådd inn på managere og slikt. Jeg er stor elvis fan. og WOW: jeg er bare 15  Wink ;-\) Elvis er tidenes ! (y)


11.05.2007 13:43

Bra!
3
anbefalinger
helge på sku ####################


14.05.2007 13:42

Bra!
3
anbefalinger
Bad hardcore dårlig azz-komentara

truls gulfen
14.05.2007 13:46

Bra!
3
anbefalinger
Mæ ijænn ja.
å bare en ting t:
føkk åff

tisse man
14.01.2008 13:53

Bra!
3
anbefalinger
dette her stoffe kommer nokk til nytte


09.06.2004 12:07

Bra!
2
anbefalinger
kjempe bra oppgave...
elvis er kongen, og kommer alltid til å være det!!!

ulrik
15.03.2005 13:41

Bra!
2
anbefalinger
skriver om elvis... da var dette en fin side!!!!  Wink ;-\)

Lars
06.04.2005 18:24

Bra!
2
anbefalinger
Dette var en fin side ja!! Skriver om Elvis jeg og...............

Kongen!
21.04.2005 09:20

Bra!
2
anbefalinger
takk for informasjonen Smile :-\)

caro
29.04.2005 14:11

Bra!
2
anbefalinger
Hadde jeg levd på den tida hadde jeg digga Elvis!

Ingvild K R
29.04.2005 14:14

Bra!
2
anbefalinger
Heisan!! hehehe jeg digger elvis.. hoyda!

Pippi
01.05.2005 20:25

Bra!
2
anbefalinger
Elvis er driitbra! Suuuuper oppgave da!  Very Happy :-D Skal ha prøve om elvis om noen dager, passet perfekt å få litt extra fakta!

pelle
01.05.2005 20:28

Bra!
2
anbefalinger
kjempebra oppgave! elis rocker!


elvis
11.05.2005 09:42

Bra!
2
anbefalinger
Dritt bra info, stå på........................

Hilsen Elvis

sjur
11.09.2007 10:17

Bra!
2
anbefalinger
drit kul side har et prosjekt om Elvis og har lært syyyykt mye om han

Elvis faan
18.09.2007 15:39

Bra!
2
anbefalinger
dritt bra skrevet Smile :-\)

Martine
03.10.2007 19:50

Bra!
2
anbefalinger
hei skrev feil kjekk på anonym

bjørke blink
22.09.2015 16:22

Bra!
2
anbefalinger
hei jeg går i 3 klasse i oslo
jeg har en oppgave mo elvis så tusen takk for informasjonen

katten in heter bjørke blink jeg heter det ikke asså

Katti
25.11.2007 13:15

Bra!
1
anbefalinger
Kjempe bra..jeg er Elvis Fan FOR ALLTID THE KING OF ROCK AND ROLL

DaKing
10.02.2008 16:47

Bra!
1
anbefalinger
Stå På ! Noe som jeg og må gjøre for å bli ferdig med min Særoppgave om Elvis :/

joar
28.02.2008 22:25

Bra!
1
anbefalinger
bra side... brukte denne sida til framføring i musikk om elvis... konge  Very Happy :-D

anonym
03.03.2008 18:22

Bra!
1
anbefalinger
 Smile :-\)

MML1
25.03.2008 09:31

Bra!
1
anbefalinger
dritt bra side ej skal skrive om elvis på frittvalg tema  Smile :-\)

Sirinah
02.06.2008 16:13

Bra!
1
anbefalinger
Heisann..  Smile :-\)
Elvis er en veldig flink Amrikansk Sanger og Skuspiller..
Han er så flink til å synge..
Jeg har foredrag om han, det er så kult..
Jeg har lært masse om han  Smile :-\)(:

~//Elvis Fan

~Sirinah

Robin
05.11.2008 12:58

Bra!
1
anbefalinger
TUSENTAKK

Fra Bj.vant^^,
21.11.2008 11:55

Bra!
1
anbefalinger
Bra info til en Elvis framføring æ har om en stund.. xD

Kashikala og Tina
07.06.2009 13:27

Bra!
1
anbefalinger
ååååååååååååååååå. tusen hjertelig takk. Vi fikk 6(!!!) takket være deeeeg. Vi skrev akurat det du hadde skrevet.

amh
18.11.2013 21:24

Bra!
1
anbefalinger
tusen hjertlig takk for den som har skrevet denne teksten.


20.09.2015 13:19

Bra!
1
anbefalinger
jeg har en skrive oppgave i elgels og musikk om elvis.
super til deg som har laget dette


20.09.2015 13:21

Bra!
1
anbefalinger
kjempe braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elsker stoffet


16.03.2016 14:02

Bra!
1
anbefalinger
dette suger mye er ikke sant

Fra Bj.vatn^^,
21.11.2008 12:04

Bra!
0
anbefalinger
xD

marie
07.02.2010 15:18

Bra!
0
anbefalinger
Bra!!, men du skreiv ingenting om dødfødte tvillingbroren som han hadde savnet hele livet...

anitra
05.02.2013 14:14

Bra!
0
anbefalinger
hvem kilder brukte du på Internett?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.069 sec - 1 pageviews