Søk i stiler
 

Kjellervinduet


Ukjente lyder i huset retter mistanken mot en innbruddstyv. Skrekken kommer sigende...
Sjanger:NovelleLastet opp:21.03.2011
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Angst/Redsel
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Lyden av et knust glass singlet gjennom rommene. Hun våknet med et rykk og tenkte to tanker med en gang: ”kjellervinduet!” og ”innbrudd”! Hun tenkte:” kan det være Eksmannen min? Nei, han er jo på ferie.” ”Hvor er mobilen min? Faen jeg må få ringt politiet,” sa hun lavt

 

Hun gikk stille ut av rommet og så lyset på badet var på. Hun gikk sakte mot badet. Hun var redd, men sa til seg selv at viss det er noen der, burde hun ha noe å slå med. Så hun gikk inn på rommet til sønnen og fant baseballkølla.

 

Hun gikk sakte mot badet og tenkte:” hvordan skal jeg gjøre dette, skal jeg bare slå han så hardt jeg kan, eller litt svakt.” Hun begynte å skjelve, tårene begynte å renne nedover skinnet hennes. Hun var rett ved badet nå. Sto og hørte en stund og hørte vannet dryppe fra springen. Hun løp inn, der var det ingen.

 

Hun gikk ut av badet og plutselig hørte hun et glass som knuste. Og hun tenkte. Hva skal jeg gjøre? Da tenkte hun det må ha vært et glass på kjøkkenet eller så er det et vindu. Hun gikk først til kjøkkenet tenkte hun, hun så på klokken den var 6 på morgenen, hun gikk sakte i gangen mot kjøkkenet, hun følte hun skulle dette sammen av skrekk og tårene rant fortsatt nedover skinnet hennes, hendene rister. Men hun tok til deg smertene i hele kroppen og begynte å gå litt fort og kommer til kjøkkenet der ser hun bare et knust glass og skap døra til glassa er åpne.

 

Plutselig hører hun en lyd, hun kan ikke helt finne ut hva hun hørte med det kom fra kjelleren nå viste hun det var der nede. Hun gikk mot kjelleren med den følelsen at det var noen der nede, tårene rant fortsatt nedover skinnene hennes. Begynte å skjelve jo nærmere hun kom døra hun gikk saktere, hun stod nå 2 meter fra kjellerdøra, hun falt sammen av skrekk. Men tok opp døra stille, tok et skritt av gangen til bunnen av trappa, hun åpnet døren til kjelleren og plutselig GRATULERER MED DAGEN. Hipp hurra hipp hipp hurra.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews