Søk i stiler
 

Blåfrost


En kort novelle skrevet på 10 minutter...
Sjanger:NovelleLastet opp:07.11.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Angst/Redsel
Verktøy:Utskrift


Hun måtte ha gått minst en mil. Leppene som før var dekket med rød leppestift, var nå i ferd med å blåne. Hun hadde mistet følselsen i hender og føtter for tre veikryss siden. Den tynne kjolen hadde frosset fast rundt beina hennes, og det tynne silkesjalet virket mot sin hensikt når det kom til å gi henne varme.

 

Hun måtte gå langt nok til å være sikker på at det ville være for sent å redde henne dersom de skulle finne henne. Iskald vind pisket mot ansiktet, og tennene hakket ukontrollerbart. Forbi trær neddynget med hvit kulde. Lag på lag med is og puddersnø. En lang kald norsk vinter hadde lagt til rette for virkelig blåfrost. Kreftene var nesten helt tappet. Hun kunne så vidt bevege seg. Langt mindre snakke. Hvert åndedrag kjentes som kniver som skar gjennom strupen.

 

Likevel var alt bedre en synet av ham når han lengtet etter henne. Han visste ikke i hvilken fare han var når hennes far kom til å finne ut om deres hemmelige liv sammen. Det farligste han kunne gjøre var å elske henne. Konsekvensene ville være fatale. Hun unte ingen den smerten. Ingen andre enn seg selv.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.03.10.2011 11:34

Bra!
0
anbefalinger
den var bra  Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews