Søk i stiler
 

Vennskap


En liten fortelling om et vennskap som blir satt på prøve.
Sjanger:FortellingLastet opp:10.10.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Vennskap
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det er et par kilometer fra Oslo, den vakre byen med et fint og et fargerik naturlandskap. Sommer er et vakkert årstid med grønt natur. I denne byen bodde det 2 gutter som var bestevenner som het Petter og Marius.

 

Siden de bodde nær hverandre gikk de på samme skole g spilte fotball sammen. Begge to respekterte hverandre. De støttet hverandre når de var i vanskelige situasjoner. Dagene gikk og vennskapet mellom vennene var mer knytter til hverandre.

 

I det nye skoleåret begynte det en ny gutt i klassen dems, som het Thomas. Thomas så nysgjerrig rundt i klasserommet. Læreren plasserte Thomas ved siden av Petter. I begynnelsen virket han grei.

 

Siden Petter og Thomas satt siden av hverandre hang de mye sammen, og ble gode venner. Den tiden Petter brukte med Marius var liten. Etter hvert skjønte Marius at Petter hadde fått en ny venn. Marius ble lei seg. Han hadde ingen å være med. Heller ingen som støttet han.

 

Thomas begynte å mobbe Marius og være slem mot ham. Han forstette i et par dager. Petter begynte å tenke om Marius. Han synes synd på han. Petter sa at Thomas skulle slutte med mobbinga og det gjorde han. Tilslutt ble Petter og Marius gode venner.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews