Søk i stiler
 

Du er min diamant


Min kjærlighet til deg.
Sjanger:DiktLastet opp:28.05.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighet
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookMin kjærliget til deg er som en diamant, den er verdens sterkeste ting på jord, men samtidig er den så gjennomsiktig at alle kan se hva jeg føler.

Min kjærlighet til deg er som en et tre, den blir sterkere med tiden og all tiden vi tilbringer sammen er som den beste gjødsel og gjør at treet vokser og blomstrer anda mer.

Kjærligheten min til deg er som en stjerne, selv om jeg ikke er fysisk til stede så kan min kjærlighet sees i årtusener av år etterpå.


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Drap   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Krig og fred   Kriminalitet   Kristendom   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.102 sec - 1 pageviews