Søk i stiler
 

Jeg er en rose, Jeg er en soldat.


Vi hadde i oppgave og være en rose/frø/soldat osv. Jeg valgte soldat og rose!

Skrevet i 8. klasse (husk: det her var bare en rask oppgave, vi skrev det på ca. 15 min, så det var ikke noe karakterer og sånn ;)

Sjanger:AnnetLastet opp:24.05.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Verktøy:Utskrift
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Jeg er en Rose          

Jeg er rød og vakker. Alle menneskene som går forbi meg, stopper alltid for å beundre skjønnheten min. men i dag da jeg så de første menneskene komme, var det ikke meg de så på. Det var en høy og elegant solsikke som sto noen meter unna. Den var tusen ganger penere enn meg og man kunne se at den omfavnet kjærligheten og oppmerksomheten den fikk. Fortumlet av sjalusi og skam, lukket jeg meg sakte, håpende på at dagen skulle ta slutt.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Jeg er en Soldat

Året er 1914 og jeg med mine medsoldater sitter spent og redde nede i skyttergraven, venter på at gruppa foran oss skulle falle slik at vi kunne dra ut i slagmarka. Mens vi ventet spent, spilte vi kort, sov eller tenkte på det fine livet vi en gang hadde. Mens jeg hørte de hjerteskjærende skrikene til mine sårede venner, tok jeg opp et brev fra lomma. Akkurat idet jeg skulle åpne det, ropte kommandøren at det var vår tur. Gruppa foran oss hadde falt som domino brikker og snart var vår skjebne lik deres. Vi måtte bare holde hodet hevet og håpe på en rask og ikke fullt så smertefull død…

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.018 sec - 1 pageviews