Søk i stiler
 

Alt skjedde så fort


Handler om å bli forlatt. Tentamen i 9. klasse.
Sjanger:NovelleLastet opp:19.05.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Død
Verktøy:Utskrift


Alt skjedde så fort. I det ene øyeblikket var du her sammen med meg, men i det neste var du borte. Du var så vakker der du lå i armene mine. Du lå sammenkrøpet som en ball, en ball som jeg helst ville sprette og leke med. Jeg kan fortsatt føle de frosne hendene dine inntil kroppen min. Jeg kan fortsatt kjenne lukten av håret ditt. Jeg hører fortsatt lyden av sirener og mennesker som hyler i gatene. Jeg ser bilen vår eksplodere foran oss. Jeg tenker på det vær natt. Det er som et mareritt som aldri vil ta slutt. Jeg husker fortsatt det du sa til meg, den natten det hele skjedde. Den natten du ikke lenger ville være her. Jeg vil ikke kunne høre latteren din lenger, eller se deg le. Jeg vil aldri kunne fortelle deg hvor mye du betyr for meg. Jeg kommer aldri til å ha deg i armene lenger, gråte med deg når du har det vondt, eller le med deg når du er lykkelig. Du fikk meg til å le, selv når alt var på sitt verste. Du lyste opp hverdagen til alle rundt deg. Du var snill og god mot alle. Du lærte meg å akseptere andre mennesker, uansett hvor de kom fra, så ut eller trodde på. Du trodde på det gode i andre mennesker. Du gjorde livet mitt til noe bedre. Jeg pleide å kalle deg min bedre halvdel, litt for spøk, men det var det du var, og det skulle du alltid være.

 

Det var i hvert fall det jeg trodde. Helt til du dro fra meg. Du har forlatt meg helt alene. Du dro fra meg selv om du visste det ville knuse meg. Hvordan kunne du? Hvordan kunne du dra fra meg? Jeg var ikke klar, jeg er fortsatt ikke klar. Det er så mange ting vi ikke har gjort sammen, så mange ting vi ikke har opplevd ennå. Jeg ville være din for alltid. Bare din. Jeg har en svart kul i magen, og det gjør så vondt, det gjør så inderlig vondt. Tanken på et liv uten deg, er nok til å drepe meg. En del av meg forsvant den natten du døde, og jeg vet ikke om den noen gang vil komme tilbake. Jeg vil ikke greie dette uten deg. Jeg er ikke sterk nok. Jeg trenger deg så inderlig her hos meg.

Jeg lå på din side av sengen i natt. Sengen vår føles så tom. Jeg lå med yndlings t-skjorten din. Den du aldri lot meg låne. Jeg savner hvordan du pleide å kile meg på magen om morgningen. Jeg savner hvordan du så på meg, som om jeg var den eneste jenta i hele verden. Jeg savner til og med den sure ånden din om morningene. Jeg lot deg aldri kysse meg når vi hadde våknet, men nå som du er borte, kunne jeg gitt hva som helst for å få de tilbake. Jeg ringte deg i går, selv om jeg visste du ikke ville svare. Det er en del av meg som velger å tro at dette bare er et mareritt, et mareritt som snart vil være over. For du var helt fantastisk. Du var den viktigst personen i mitt liv, det er du fortsatt. Du er og var yndlingspersonen min i hele verden. Jeg har elsket deg siden den dagen vi møttes, jeg elsker deg fortsatt, og det vil jeg alltid gjøre. Jeg er din for alltid. Jeg vil aldri glemme deg.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


12.05.2011 19:29

Bra!
14
anbefalinger
denne fikk meg til å gråte. Gratulerer, du har skrevet den beste novellen jeg har lest.

ikke stopp å skriv, kjære deg


19.04.2016 11:33

Bra!
9
anbefalinger
den var dritt fy faen for noe dritt


19.04.2016 12:31

Bra!
9
anbefalinger
Det var et utrolig dårlig vær det var kaldt og regne dalte lett ned fra himmelen. Der borte var det en liten gutt 13-15 år tror jeg, han går der stille og sliten, han blør neseblod og har en stor blåveis på det høyere øye. Lurer på hva han gjorde før i dag, Kanskje han har vært på trening? Gråter han, kanskje, det er vanskelig og se. Han går der stille og sliten. Plutselig kommer det en annen gutt løpende etter han. Gutten tar sekken hans og løper. Han begynner å løpe, han løper og løper. Han stopper foran et høyt hus. Det er ikke noe dør foran, men en lysende port. Regne stopper og lyset fra sola stiger frem. Huset var utrolig høyt med masse verandaer og sikkert 17 etasjer. Han løper opp trappende han har et friende blikk i ansiktet. Han løper til siste etasje og og ringer på oss Gabriel. Gabriel åpner døra og gutten løper til verandaen.


19.04.2016 11:35

Bra!
7
anbefalinger
my ass

bra skrevet
11.11.2015 18:11

Bra!
6
anbefalinger
hva slags karakter fikk du? bra skrevet btw

nei
19.04.2016 12:29

Bra!
6
anbefalinger
nei

.....
20.04.2016 08:58

Bra!
4
anbefalinger
den hvar rar kan du lage en ny og bedere

/the worst of Novele I ever have seen in may life


20.04.2016 09:04

Bra!
3
anbefalinger
bra skrevet Roger


03.05.2016 09:40

Bra!
2
anbefalinger
takk Hans
dritt kommentarer sikkert en 8 åring som likker og skrive dritt

Hans Cristian
03.05.2016 09:44

Bra!
2
anbefalinger
ja, sikkert teksten er super fortsett videre.

maniva
03.05.2016 09:47

Bra!
1
anbefalinger
sorry mente ikke og skrive den ene dårlige kommentaren fortsett videre.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews