Søk i stiler
 

Overraskelsesbesøk


Kort fortelling uten død og lidelse med artig sluttpoeng.
Sjanger:Fortelling
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighet
Verktøy:Utskrift


Det var en uke siden de hadde snakket med hverandre nå og meningen var at han skulle overaske henne med sitt besøk. Han satt på toget og tenkte, han hørte lyden fra tog hjulene som traff skinne skøytene. Da dunk, da dunk, da dunk sa det hele tiden han hørte også den ulende vinden som for forbi toget. Han tenkte at hun var den vakreste han visste om den pene moteriktige Lise. De hadde møtt hverandre i parken en dag de var ute og jogget. Siden hadde de vært venner. Nå hadde han tenkt å dra til henne på et besøk, senere hadde han tenkt at de skulle bli kjærester, forlovet og gift. Han tenkte hun skulle være den vakreste brud verden noen gang hadde sett.

 

Han var 27 og hun var 25 år. De var som skapt for hverandre, han likte henne og hun likte han. De hadde gitt hverandre nøkkel til leilighetene i tilfelle overraskende besøk som dette, hvis den ene skulle være ute og handle eller noe lignende. Han så hus og gårder suse forbi men det var helt uvesentlig bare han kom fram i tide. Endelig kunne han se stasjonen der han skulle av, stasjonen var ikke særlig stor der den var oppå en liten høyde, den lignet på et dukkehus, men da toget kom nærmere kunne man se detaljer som fine utskjæringer på dørene og fine lykter som hang ned fra taket. Toget stanset og alle passasjerene gikk av. Huset hennes lå rett ved siden av, det var bare et par meter å gå før han var på trappen hennes. Han ringte på, men ingen var hjemme så han låste opp og gikk inn, satte fra seg sakene sine og gikk til telefonen for å ringe hjem å si at alt var bra. Han tok av telefonrøret, slo nummeret og hostet litt. Det ringte og den som tok av røret var. "Lise!??!"


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

julie
15.12.2005 22:21

Bra!
0
anbefalinger
hei.. Smile :-\) fin liten tekst.. men skjønte den ikke helt! skjønte at han fyren så for seg at de skulle gifte seg osv, men resten skjønte jeg ikke noe som helst av! om død og lidelse?

julie igjen..
15.12.2005 22:23

Bra!
0
anbefalinger
hah Razz :-P så det nå.. uten død og lidelse... hadde trodd det stod om.. jaja.. grådig bra dette vel..


12.03.2006 10:02

Bra!
0
anbefalinger
den var dårlig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LilleMeg
17.07.2006 12:57

Bra!
0
anbefalinger
Hehe. Morsom den. Til alle som ikke skjønte den: han hadde dratt hjem til henne, og hun hadde dratt hjem til han  Smile :-\)


13.11.2006 20:51

Bra!
0
anbefalinger
Ntåu.. Han gutten, eller mannen, virka skikkli søt! =D.. Gentleman jo! Men Wolla, bra tekst!
heh ..  Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews