Søk i stiler
 

Er hamsteren din medlem av AUF?


Debattinnlegg
Sjanger:AnnetLastet opp:16.03.2001
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Politiske partier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Dette er Karla; hun er vegetarianer, enkel å bli kjent med og svært omgjengelig.
Hun er ikke helt som meg og deg, men en tier kan hun sette av for å støtte Norges største ungdomsorganisasjon.

Nei vi skal ikke påstå at alle medlemmene i AUF er husdyr og løvetann-etende skapninger.
Men hva er resultatet av en medlemskont. på 10 kr ? Det er som kjent svært populært å være størst. Og all ære til AUF som er Norges største ungdomsorg. men det må være lov å stille spørsmål om org. troverdighet når en finner eksempler på husdyr og lillebrødre i 11-års alderen som til stadighet blir meldt inn. Dette viser hvor lite gjennomtenkt det er av en organisasjon å ha en så lav medlemskontigent.


Hvordan skal folk ta AUF seriøst når medlemskontigenten er halvparten av en bussbillett til byen? Takk og lov for avskaffingen av stykkpris- finansiering, men det har vist ikke gått helt opp for alle ennå. Senest på NRK 21/12 ble det avslørt at jenter i 12 års alderen ble meldt inn uten at de viste hva de meldte seg inn i. Er ikke det en selvfølge?

Steinar Søvik, Glenn Reeves og Filip Rygg.
Bergen


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Rudolf
05.04.2006 18:28

Bra!
0
anbefalinger
Fy søren asså, AUF er så innmari useriøse! De are melder inn folk i hytt og pine; og til deres informasjon så er det faktisk ulovlig at AUF betaler medlemskontigenten for medlemmene! unge Høyre er kanskje ikke det største ungdomspartiet, men medlemmene våre vet hva de melder seg inn i og vi vlir tatt mye mer seriøst!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.019 sec - 1 pageviews