Søk i stiler
 

Et sommerminne


Oppgaven var å skrive en novelle med tittel "Et sommerminne" på maks. to sider. Jeg prøvde å "drite ut" hovedpersonen litt, og ikke ha en "happy ending".

Karakter: 6

Sjanger:NovelleLastet opp:28.03.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


«Anne, Anne» Kristine braste inn på badet hvor jeg var i ferd med å vaske håret. «Hva er det som brenner»? sa jeg sarkastisk og gikk ut av dusjen og pakket håndkleet rundt meg.

”Kjell-Arne spurte meg! Nå du bare møte han, han er jo bare sååå skjønn!” Kristine var rød og andpusten så det var tydelig at hun hadde løpt. Jeg gjorde meg ferdig på badet og fulgte etter henne inn på rommet mitt, hvor hun allerede var i ferd med å finne fram det jeg skulle ha på meg.

«Ro deg ned nå og fortell meg hva som skjedde»

«Jeg var hjemme også, Nei! Jeg var på butikken med Lene også så jeg han, ogsåogså pratet vi og etterpå – når jeg var hjemme – sendte han meg en melding»! hun trakk pusten dypt.

«Du må bli med til ”Øya” i dag og møte ham! Det er klokka fem»

 

Senere, klokka halv seks

 

Jeg stoppet båtmotoren ved å dra ut dødmannsknappen og hoppet ut av båten. Mens jeg ventet på at Kristine skulle bli ferdig med å fortøye båten, søkte jeg rundt meg med øynene. Øynene mine traff en gutt, som jeg riktignok ikke kjente, med brunt krøllete hår og pene øyne.
«Hei, bli med og hils på folka» Kristine begynte å gå og jeg skyndte meg å følge etter henne, men jeg merket at gutten fulgte meg med øynene.

 

Da vi hadde vært der en stund merket jeg at gutten med-de-fine øynene fortsatt stirret mot meg, og jeg bestemte meg for å hilse på han. Jeg begynte å gå, men plutselig merket jeg at noe hang seg fast i skoen, og jeg kjente at jeg fløy forover. Så ble det svart.

 

Jeg åpnet øynene å så et titalls ansikter rundt meg, og der – ved siden av Kristine – sto gutten med-de-fine øynene. Kristine smilte til meg.

«Å, du er våken»! Kristin så mot meg og pekte mot gutten med-de-fine øynene og klemte han. « Dette er Kjell-Arne»

Kjell-Arne og Kristine var sammen resten av sommerferien og enda lenger. Mens jeg ikke så på en eneste gutt, og skjønte at det ikke bare var meg guttene la merke til.

Lesson learned, kan du vel si...

Hvertfall til neste sommer...

 

 

Kommentar fra lærer:

Bra jobba Sofie. Du skriver godt og du er flink på in – medias – res! Du oppfyller vurderingskravene til høyeste nivå.

Til neste gang: fortsatt fokus på grammatikk, tegnsetting og tekstbinding.

Kar: 6


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews