Søk i stiler
 

Til min elskede


Dikt til den jeg elsker.
Sjanger:DiktLastet opp:26.11.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighet
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookUt fra intet dukket du opp, mitt hjerte gjorde ett hopp. Fra før var du en jeg aldri hadde møtt, men plutselig så var du der.

 

dine øyne, ditt smil. Jeg kjente varme i hele min kropp, din stemme var som den vakreste musikk i mine ører,

 

første gangen jeg møtte deg å var med deg ønsket jeg skulle vare evig, jeg var fortapt. Jeg viste at deg måtte jeg vinne.

 

En kveld jeg satt å tenkte ringte telefonen, en stemme snakket, det var deg. Det var begynnelsen på noe helt fantastisk.

 

Vanskelig har det vært, og vanskelig er det, men med en kjærlighet så sterk skal allt overvinnes å til sammen skal vi være.

 

Du er det beste som har hendt meg, du betyr allt for meg, jeg elsker deg høyere en himmelen rekker, og mer en man kan telle stjerner en krystallklar natt.


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Drap   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Krig og fred   Kriminalitet   Kristendom   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.099 sec - 1 pageviews