Søk i stiler
 

Et skritt


Et skritt nærmere.
Sjanger:DiktLastet opp:17.11.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookNår jeg ser opp mot fjellene, så langt øye når. Det virker ikke langt, men når en fjelltopp er passert kommer der flere i sikte.
Med tiden vil avstanden bli mindre, men det er en lang vei å gå.

Når jeg kommer frem vil jeg finne svarene jeg leter etter. Det vil kanskje ikke være hva jeg vil høre, men jeg vil hvertfall ha et svar.
For hvert skritt jeg tar spør jeg meg selv om det er verd det? Jeg ender opp med å ta skritte og er da et skritt nærmere sannheten.

Det går mye tid. Jeg tenker ofte og snu, prøve å glemme hva det var jeg lette etter. Men da vil jeg aldri vite. Spenningen og spørsmålene får meg til å fortsette. Å jeg vet for hvert skritt jeg tar er jeg et skritt nærmere.


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Drap   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Kriminalitet   Kristendom   Kulturforskjeller   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

astrid
13.01.2010 14:38

Bra!
0
anbefalinger
åå, det var fint !


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.114 sec - 1 pageviews