Søk i stiler
 

Bimbo Barbie - hun vil ha verdensherredømme


Blondiner er ikke dumme. Eller kanskje de er det?

Skrevet i 10. klasse.

Sjanger:KåseriLastet opp:14.11.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Identitet
Utseende
Verktøy:Utskrift

Blondiner er fullstendig misforståtte. De er ikke alle bimboer, bare tenk på alle blonde mennesker som har kommet seg opp og fram og blitt rike igjennom tidene. F. eks Pamela Anderson, eller Paris Hilton, Jessica Simpson, Tara Reid, Linni Meister og den legendariske Marilyn Monroe. Ok, kanskje ikke alle blondiner har jobbet så veldig hardt, men noen har ... eller ikke? Paris Hilton får jo alt rett i hendene, alt fordi hun har en berømt far. Som vel og merke er brun i håret. Marilyn Monroe, hun er vel ikke den verste, men om sant skal sies så ble hun vel utnevnt som den første pornostjernen, når hun løftet skjørtet foran publikum på 50 tallet. Glamour modeller, hotellarvinger, skuespillere. Det er vel kanskje ikke fullstendig opp til dem hvordan de vil se ut. De har tross alt et ideale å se opp til – barbiedukken.

Jeg legger det meste av skyld på barbiedukken. Er ikke hun litt urealistisk kanskje, på visse områder overdimensjonert, og på andre steder fullstendig anorektisk? Er dere klar over at hvis Barbie hadde vært et levende menneske i full størrelse, så hadde hun dødd etter ca ti minutter, dette er selvsagt fordi hun mangler både ribbein og en tredjedel av innvollene. Hun har rett og slett ikke plass til dem. Og så må vi jo ikke glemme det at det første hun ville ha gjort, var å tippe fremover på grunn av de overdimensjonerte puppene.

Resten av skylden vil jeg legge på de voksne som lar barna se på tv, surfe på nettet og lese sladder magasiner. Tenk alt unge ser. Blondiner i massevis. Slemme blondiner og Snille blondiner. De snille er vel noenlunde harmløse, de er som oftest rike hotellarvinger som ikke vet hva de skal fylle dagene med, så de drar på dagstur til Paris med privatflyet for å kjøpe den nye vesken fra Versache. Men så har vi de slemme blondinene, det er wannabe jenter som tror de eier alt og alle. De som går rundt i skolegården som regel med skrikende rosa farger og de nye Puma skoene i sølv, med kropper som bimboer, og en hjerne tom som et egg. Uten plomma. Så vokser de opp, og finner seg en rik gamling som kan betale for seg. Plutselig er gamlingen død gitt. Og gjett hvem som sitter igjen med formuen…  

Kanskje faller alt tilbake på barbiedukken? Ligger det noe bak skapelsen av denne urealistiske figuren? Er alt Barbies skyld? Vil hun ha en verden av Bimboer? For det er det som skjer. Vi leker med Barbie, ser en episode av Paradise Hotell. Og vips. Du farger håret blondt, klistrer på brunkrem og maskara, og ordforrådet du hadde fra før blir byttet ut med ord som ”lipliner, whatever, volumhårspray, pedikyr og løsvipper.” Dessuten kan du ikke slutte å snakke om hva du skal ha på deg på festen om tre uker.

Greit jeg har kanskje forandret mening fra starten av, jeg ser nå at blondiner ikke er misforståtte. De er dumme. Det vil de alltid være, med mindre noen utsletter både den snille, og den slemme blondinen. Paris Hilton og Barbiedukken.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

hei
15.02.2010 09:16

Bra!
12
anbefalinger
2.avsnitt er tatt fra en annen tekst. du får plagering på denne teksten. kjipt for deg

jeg vil være utro med en barbie dukke
08.02.2016 08:53

Bra!
11
anbefalinger
det er nice å holde på med en barbiedukke, ekte mennesker er oppskrytt

Yooo
06.03.2012 21:33

Bra!
6
anbefalinger
Haha, kjempebra tekst! Hjalp meg utrolig mye da jeg skulle skrive et kåseri i forrige uke!

john
24.01.2011 10:08

Bra!
3
anbefalinger
Den var nice

Official Dennis
27.02.2013 10:01

Bra!
3
anbefalinger
Jeg vil gifte meg med en Barbie jente

hømm
30.10.2017 09:42

Bra!
0
anbefalinger
ÅNEI


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews