Søk i stiler
 

Min holdning til underholdning


Underholdning kan være så mangt, men trenger vi egentlig underholdning?
Sjanger:ArtikkelLastet opp:01.11.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Humor
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookJeg syns at vi trenger underholdning for å overleve. Hvis det ikke skulle ha vært underholdning så tror jeg rett og slett at vi ikke ville ha greid oss. Underholdning er ikke noe skadelig, men vist vi tenker oss en dag uten underholdning, da mener jeg uten tv, pc, bøker, fester, data-spill, pc-spill osv. Vel jeg ville ikke har greid meg. Ville du har greid deg? Det høres utrolig kjedelig for meg, en dag uten underholdning! Nei takk vil jeg bare si!

 

Underholdning for meg kan være mange ting som spill, fester, reiser, tv, bøker osv. Men det er forskjellig fra person til person. Hva er underholdning?

 

Det som er underholdning for meg mest er TVen. Det er så mye som skjer i verden som er underholdene,og det går på TVen. Har du noen ganger sett på X-faktor? Hvor en gutt eller jente dumme seg ut i X-faktor med sin falske sangstemme. « Dette er kult!» tenker jeg, mens jeg sitter der og ler av den stygge sangstemmen hans eller hennes,og gnir meg i hendene over hans/hennes mislykkethet. Jeg kan bare innrømme, at detter gøy! Men innerst inne syns jeg nok også litt synd på vedkommende, som står der og er flau og mottar dårlig kritiker av dommerne. Men det bryr jeg meg ikke om fordi jeg skal ha det morsomt og underholdene. Og detter vil jeg kalle for underholdning. Men har du noen gang sett på Amerikas funny video. Dette vil jeg også kalle for underholdning. AFV er et tv-show der folk sender sine hjemmelagde, humoristiske videoklipper. Disse videoklippene har skjedd på ekte. Videoklippene er fra en uhell noen mennesker har gjort og har filmet da. Det som gjør det morsomt og underholdene er at det har skjedd på ekte. Det er masse som er underholdene på TVen, til og med reklamen er underholdene.

 

Jeg syns også at PCen er underholdene. Det fins mange ting på PCen som man kan gjør, du kan spille, du kan se på videoklipper og mange andre ting. Du kan lese humoristiske artikler til og med. Har du lest en artikkel for noen dager siden? Artikkelen var om en liten gutt som spiste masse is slik at han fikk blått tunge, men det var ikke bare det som skjedde med han, han tisset til og med blått. Sant nok så syns jeg at dette er morsomt. Det er mange andre artikler som også er morsomme.

 

Men hva betyr egentlig underholdning? Vist vi skal tolke ordet direkte. Det vil si og bli underholdt av noe man liker. Det kan være humoristiske ting, det kan være teater, det kan være forestillinger og mange andre ting man syns er underholdene. Eller helt enkelt sakt at underholdning er en handling som har som hovedmål å fange oppmerksomhet og humor for de som se på, eller er med eller leser det.

 

Men hva om det er en vits er det underholdene eller underholdning? Den for jo oss til å le og den er jo humoristisk. Har du hørt vitsen om svensken? Vel en svensk ringte til skranken i SAS og spurte «Hvor lang tid tar det å fly herfra til London?» « Et øyeblikk» svarte damen i skranken. «Mange takk» svarte svensken og la på... Jeg kan bare innrømme at dette var morsomt. For meg er dette også underholdning, men det er ikke på samme måte som teater stykke eller tv-show, men bare at jeg leser den og forestiller det. Dette er en helt enkel tekst som har humor i seg, og som for meg til å le.

 

Vits er en kort tekst, den kan også være være en kort historie med et overraskende poeng som er ment å være morsomt. Vits kan være muntlig, den kan være skriftlig eller den kan være gjennom bilder, som for eksempel vitsetegninger, tegneserier og karikaturer. Så for meg er vits også underholdning. Hva vil du si er vits underholdning for deg?

 

Som sagt er underholdning mange ting for meg. Men det som er viktig for meg er at den skal være morsom eller at den er humoristisk. Bøker kan være også morsomme og humoristiske. Det kan TVen også være og mange andre ting. Men for å si det helt enkelt hva underholdning er for meg. Underholdning er for meg noe som for meg til å le.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Baijs
09.02.2010 10:57

Bra!
7
anbefalinger
Masse skrivefeil, synes ikke teksten heller var så bra.

LIM
02.05.2010 21:15

Bra!
5
anbefalinger
Just so you know!
Data-spill og pc-spill er akkurat det samme.!!!
LOL LOL


08.03.2010 12:40

Bra!
3
anbefalinger
kan du please slette denne teksten. jeg har brukt den på en prøve!!  Smile :-\) PS. den var bra.

Kjell
23.11.2010 15:21

Bra!
3
anbefalinger
Spennende å lese!

Jonas alsteinerstrål
11.05.2011 17:24

Bra!
3
anbefalinger
Ikkje gale, du gjalp meg møye med den derre. ka fekk du egentleg ?  Very Happy :-D

ingeborg hauge
26.04.2012 13:10

Bra!
3
anbefalinger
den var sykt bra!!! digger stilen din, fy søren

ererrreee
22.03.2010 14:20

Bra!
2
anbefalinger
hva fikk du på den prøva?  Smile :-\)

fuck u lol
23.03.2010 19:21

Bra!
2
anbefalinger
det er ikke engang så mange ord lol, du driter deg ut lol! lolololololll to tha face!!

per
30.01.2015 09:12

Bra!
1
anbefalinger
This is so freaking helpful. u know i gaht a van i mah backround and sahm candey if u want sumething!!!


22.03.2010 23:52

Bra!
0
anbefalinger
sorry, ass. men jeg kunne skrevet et bedre stil når jeg var 3 år gammel, er 345425243 feil jo -.-

Ann-Kristin
24.03.2010 18:50

Bra!
0
anbefalinger
Kan du være så snill og slette teksten ? har brukt den på prøver og fikk 5'er  Smile :-\) utrolig bra stil  Very Happy :-D

sug!
18.04.2010 18:33

Bra!
0
anbefalinger
hei, sorry for å si det, men denne teksten er ikke serlig bra. Du snakker om at folk på x-faktor dummer seg ut? DU MÅ FØLE DEG EKSTREMT DUM!!

anne
05.05.2010 22:10

Bra!
0
anbefalinger
kan du slette dette? pliiis, jeg ber!

haha
16.09.2010 16:41

Bra!
0
anbefalinger
skrev du den her på 10klasse eksamen?
isåfall hadde du fått en 3 av meg.. masssssse skrivefeil!

Emma
18.11.2010 16:43

Bra!
0
anbefalinger
Hahaha, dette er noe av det dårligste jeg har lest! Skjønner ikke hvorfor du la den ut når du maks kan ha fått 3-!

Filtra
30.01.2015 09:15

Bra!
0
anbefalinger
Sugde, fikk ikke bruk for denne!!!!! useriøst


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews