Søk i stiler
 

Val 2009


Nynorsk leserinnlegg om valget 2009.
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:09.09.2009
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Skolepolitikk
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookDei siste dagane har det vore mykje snakk om skulepolitikk i tilknyting til valet. Mellom anna har det kome forslag om orden og oppførselskarakterar i barneskulane. Det har også vore mykje snakk om varm skulemat, men eg har ikkje sett mykje til det enno.

 

Eg er spesielt opptatt av forslaget om lengre skuledagar og mindre heimelekser. Om skuledagane kunne utvidast med ein studietime kvar dag, vil det vere mogleg for alle å få lærarhjelp til leksene sine. Det er ikkje alle som får hjelp til dette heime, og dei vil då få det vanskelegare å meistre skulefaga. Med lærarhjelp på skulen til dette vil dei kanskje klare leksene betre og lære meir. Då vil det vere likt og meir rettferdig for alle. Dessutan er mange skuleelevar slitne etter lange dagar på skulen, og dei fleste vil ha fritid når dei kommer heim.

 

Eg seier difor: Ja! til lengre skuledagar!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

frank berntsen
28.09.2016 10:09

Bra!
1
anbefalinger
"Dessutan er mange skuleelevar slitne etter lange dagar på skulen, og dei fleste vil ha fritid når dei kommer heim."

fordi lengre dager kommer til å hjelpe..


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.018 sec - 1 pageviews