Søk i stiler
 

Tjen ekstra penger til din tid som russ!


Her får dere vite litt mer om hvordan dere kan skaffe dere penger ved hjelp av dugnad og sponsorer! Vil du har mer informasjon om russetiden og forberedelser? Ta en tur innom Norges offisielle russeblogg!
Sjanger:ArtikkelLastet opp:24.05.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Arbeid for studenter
Verktøy:Utskrift


Tiden er nå kommet for at dere skal være RUSS. Det kan fremdeles virke som en evighet til det endelig skal bli deres tur til å ikle dere de fargerike draktene, feire slutt på 13 års skolegang og kunne si; Jeg er russ! Men det kan være lurt å være tidlig ute med å få inn penger til både fremkomstmiddel og den fire uker lange russefeiringen. Når det gjelder tidligere russ så viser det seg at det lønner seg å være tidlig ute. Både når det gjelder sponsing og muligheter for å tjene penger selv ved å gjøre en innsats.

 

Jeg har satt meg ned å undersøkt markedet litt og kommet frem til noen internettsider hvor dere man kan tjene noen tusenlapper ved å være med på dugnad, eller selge ting. De fleste har nok vært med på dette før og husker hvor kjedelig det var å selge lodd for håndball, fotball eller musikkorps. Selge kaker for å finansiere turen med hvite busser til Polen osv. Men nå er tiden kommet for at dere skal bli russ, og da vil jeg tippe motivasjonen er litt større for å få inn noen letttjente penger.

 

Her kommer en liste med internettsider som kan være verdt å ta en titt på:

* www.dugnaden.no

* www.nordkak.no

* www.dugnadsbanken.no

* www.dugnadservice.no

* www.sportplus.no

* www.carecosmetics.no

* www.norpost.no

 

Her har dere i allefall noen interessante og seriøse tilbud. Det er mange der ute som vet og utnytte russen, så jeg anbefaler dere å være kritiske når dere skal velge hva dere vil tjene penger på. Ikke ta all for god fisk og gjør litt research før dere takker ja til en jobb. En annen inntekt for dere som russ er jo sponsorer. Dette er en utrolig viktig inntekt for dere, samtidig som den krever lite arbeid. Mitt tips til dere som russ er å være tidlig ute, være blide og å være takknemmelige for alt dere får. Her er det bare å druse på. Alt hjelper! Skulle dere ha noen flere gode tips som jeg har glemt, så blir både jeg og deres med-russ takknemmelig hvis du legger igjen en kommentar. Til slutt vil jeg ønske alle RUSS lykke til, og måtte dere få en deilig russetid!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Lars-Erik
20.02.2013 01:23

Bra!
4
anbefalinger
Hva kan man gjøre på nordpost? hilsen en som snart er russ  Smile :-\)


29.01.2016 16:43

Bra!
0
anbefalinger
Vi betaler russ for logo på bilene  Smile :-\) !
Send oss en epost! www.rambo-mining.com


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews