Søk i stiler
 

VG-lista, en trussel?


Et svar på et leserinnlegg av en person som skrev om VG-lista. Hva syns dere?
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:12.05.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Pop
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookJeg vil gjerne kommentere et leserinnlegg som jeg leste her om dagen. Christopher Salte skriver at han irriterer seg over VG lista, og gjett hvorfor? Han irriterer seg over at alle nynner på de samme sangene! Så nå vil jeg med glede spørre Christopher Salte: Er det artistenes feil at sangene deres er på topp?

 

Jeg mener at det Christopher sier er fullstendig meningsløst. Det er da en grunn til at sangene havner på VG – lista? Har han noen gang tenkt på det eller? Tror ikke jeg! Sangene havner på VG lista fordi de er på topp, og gjør stor suksess. De bestemmer i hvert fall ikke på noe som helst måte hva alle andre skal høre på eller ikke, det er det du personlig som bestemmer. Og ja - en ting, hvorfor i det hele tatt bry seg om VG - lista når du ikke liker det? Hold deg til din egen musikk smak! I verste fall: Skaff deg noen ørepropper!

 

Lenge leve VG!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews