Søk i stiler
 

Noe uventet


En jente slår opp med sin utro kjæreste, men så oppdager hun at hun er gravid.
Sjanger:FortellingLastet opp:08.02.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Graviditet og abort
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Det var en onsdag ettermiddag da jeg så Preben i butikken. Jeg gikk inn, og han stod ved godteri hyllene.

- Du vet, det der er ikke særlig sunt for deg, sa jeg og kom frem fra den ene hylla.

Preben smilte og ga meg et kyss.

- Jeg handler noe godt til i kveld. Det blir koselig. Jeg har leid den filmen du ville se, den “Max Manus”-filmen. Bare kom bort til meg kl. 17:00. Jeg gleder meg, sa Preben.

 

Og jeg var enig. Det skulle bli kjempekoselig i kveld. Jeg skulle bort til Preben og vi skulle se en film, og spise noe god mat, som han skulle lage. Det skulle virkelig bli koselig.

- Vel jeg må gå. Mamma venter sikkert på meg. Vi sees, sa jeg og gikk.

 

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å finne noe fint å ha på meg til i kveld. Jeg fant et fint kjørt jeg ikke hadde brukt før, og en fin topp. Jeg gikk på badet for å sminke meg. Jeg tok på meg maskara. Og jeg brukte rettetang på håret.

 

Da jeg var ferdig var det på tide å gå. Jeg gikk ned i stua og sa ha det til moren min, og så gikk jeg bort til Preben. Men da jeg kunne se huset hans, så jeg at han og en som heter Kate stod og klinte på trappa hans. Jeg bråstoppet og gikk bak et tre. Hvordan kunne han gjøre det? Kysse en annen. Når han var sammen med meg. Jeg ble virkelig såret. Jeg satte meg ned på bakken, og det kom noen tårer, men jeg tørket dem fort bort. Jeg lurte på om det var noe jeg gjorde galt, siden han kysset Kate. Som er kjent som et av de mest forhatte jentene på skolen, bland alle jentene. Kate har alt. Hun er pen, hun er kul, og hun har mange gutter etter seg. Hun er en hore. Jeg hater henne. Preben selv hadde sagt at jeg var den enste for han. Hvordan kunne han si det? Da hadde han ikke kysset henne noen dager senere.

 

Jeg reiste meg opp og gikk hjemover. Jeg kunne bare ikke bli der i et sekund lenger. Da jeg kom hjem, skiftet jeg klær og gikk opp på rommet mitt. Jeg satte meg ned på senga og begynte å se på “Titanic”. Jeg begynte å gråte.

 

P