Søk i stiler
 

Sprangstemnet


En felles hobby fører til vennskap mellom to jenter.
Sjanger:FortellingLastet opp:28.01.2009
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Vennskap
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Marie er 14 år og har ein hest som heiter King. Ho kommer frå Lillehammer. Hennes store interesse er hestar, hestestell og sprangriding. Etter skuletid er ho kvar dag i stallen, på ridetur med King eller øver seg til sprangridingsstemne. Men likevel føler ho seg ganske åleine. Det hadde vært kjekt å kunne dele denne interessa med nokon…  I klassen er det ingen andre som har den same interessa som ho har, dei er meir interessert i klede, sminke og gutar. Men no er det skjedd noko spennande ho er påmeldt til eit stemne til helga….

 

Kristin er 14 år og har ein hest som heiter Bella. Ho kommer frå Hamar. Hennes store interesse er hestar, hestestell og sprangriding. Etter skuletid er ho kvar dag i stallen, på ridetur med Bella eller øver seg til sprangridingsstemne. Men likevel føler ho seg ganske åleine. Det hadde vært kjekt å kunne dele denne interessa med nokon… I klassen er det ingen andre som har den same interessa som ho har, dei er meir interessert i klede, sminke og gutar. Men no er det skjedd noko spennande ho er påmeldt til eit stemne til helga…

 

Den store dagen er endelig kome, og Marie og Kristin er veldig spente begge to på kvar sin plass. Dei inntar startstreken og konkurransen er i gang til kvar si tid og det ender med at Marie og Kristin må dele førsteplassen. Slik blir dei kjent med kvarandre og endelig har dei funne nokon som deler same interesse og dei avtalar å møtast ofte. Dei bur heldigvis ikkje så veldig langt ifrå kvarandre.       

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Bbbbb
04.08.2011 19:25

Bra!
0
anbefalinger
Herregud...


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews