Søk i stiler
 

A Child Called "It" by Dave Pelzer


Anmeldelse av boken "A Child Called It" av Dave Pelzer. En ubehagelig rørende bok.
Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:21.12.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:A Child Called "It"
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Dave Pelzer

“A CHILD CALLED IT”

Biografi - 222 sider

Egmont Hjemmets Bokforlag A/S

 

Vi følger Dave, som er utsatt for barnemisshandling på det sterkeste, gjennom de atten første årene av hans liv. Han skildrer forferdelige hendelser fra hjemmet, og vi får et innblikk i hans tanker og følelser. Hans psykopatiske mor slår han, sulter han, stikker han med kniv og ber han legge seg på en varm ovn. Moren viser ingen form for kjærlighet ovenfor sin yngste sønn, og etterhvert slutter hun å bruke navnet hans, men kaller han i stedet “gutten” eller “det”. Dette er bare noen av de mange grusome tingene Dave opplever hjemme.

 

Da barnevernet griper inn, er Dave blitt ti år, og er ødelagt både fysisk og psykisk. Nå må han tilpasse seg forskjellige fosterhjem.

 

At boken er skrevet gjennom et barns øyne og at den innholder så mange brutale skildringer, gjør at boken er mer levende. Den er skrevet med et barns ord, og vokabularet gjennspeiler alder og kunnskap i den aktuelle alderen.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
“A Child Called It” annbefalles på det sterkeste! En uforglemmelig bok om en av de verste barnemisshandligssakene som er kjent i Californias historie. En bok som bringer fram de sterkeste følelsene i deg. Den vil gjøre deg redd, opprørt, lei, sint og ikke minst sjokkert. En sterk, rørende bok du virkelig burde få med deg!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

theSEXman88
08.06.2017 11:13

Bra!
36
anbefalinger
LOL! ikke nor malt ein gang he he LOL!


23.11.2014 17:24

Bra!
13
anbefalinger
yaaaa


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews