Søk i stiler
 

Islam - noen fakta


Noen fakta om religionen Islam.
Sjanger:Faktaoppgave
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Islam
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
 • Det finnes en Gud, Allah.
 • Allahs viktigste bok: Koranen. Skrevet av profeten Muhammed (570- 632).
 • Islam er delt inn i to hovedgrener: Sunni og Shia.
 • Muhammed er Allahs lydige sendebud, men skal ikke dyrkes eller gis ære for å ha grunnlagt Islam.
 • Islam har leveregler og regler for hvordan staten skal styres.
 • Målet for muslimene er én verden hvor både politikk og relgion er Islam.
 • 4 normer benyttes for å løse problemer i samfunnet:
 1. Koranen- hellig bok.
 2. Sunnaen- Muhammeds vei.
 3. Idsjma- et samlet trossamfunn.
 4. Likhetsprinsippet- Lignende forhold i Koranen.
 • Lovene = Sharia bygger på disse prinsippene.
 • Moské er muslimenes bedehus: Består av to deler, et lukket rom og en forgård med kuppel over.
 • Omkring Moskeene er det minareter.( Høye tårn.)
 • I disse tårnene står bønneutroperne og roper ut bønner. (Muzzinen)
 • Islam består av søyler :
 • 1. Trosbekjennelsen "Ingen Gud uten Allah, og Muhammed hans sendebud."
 • 2. Bønn 5 bønner hver dagfor å lovprise og opphøye Allah.
 • 3. Almisser 2,5 % av inntekt og formue ® de fattige.
 • 4. Faste Måneden "Ramadan". Muslimer skal da ikke spise eller drikke om dagen.
 • 5. Pilegrimsferd Muslimene må besøket Mekka minst én gang i sitt liv.
 • Dsjehad = Hellig krig = Alle har plikt til å "kjempe" på Allahs vei.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Anonym
25.05.2006 11:51

Bra!
186
anbefalinger
Islam er en fin religion, slik som alle andre religioner. Vi mennesker er forskjellige, og det må vi alle respektere!

Ps! Mye bra fakta.

..
21.01.2008 00:45

Bra!
138
anbefalinger
Mye av det du har skrevet, er fakta. Men jeg syntes du burde ha dobbel-skjekket!
For det første; Muhammed skrev IKKE Koranen! I følge islamsk tradisjon kunne verken han skrive eller lese, så det er teknisk umulig. Han fikk HØRE åpenbaringene, og det var andre som skrev de ned. De var ferdig-skrevet 24 år etter hans død.
Muslimer tror forsåvidt også at Koranen er en eksakt kopi av en bok Allah har i Himmelen.
Videre, så er Sunnaen noe som utgjør tradisjonen rundt Muhammeds liv. I den er det skrevet ned historier om ting han gjorde, og disse kalles hadith.
Mange muslimer bruker dette som en slags "veiviser" for hvordan de skal leve, ettersom de tror at alt Muhammed gjorde var i overbestemmelse med det Allah ville. Han var jo trossalt utvalgt.
Jeg tilføyer også at det er heller tillatt å røyke under ramadan, fasten.
Barn, gamle, syke og folk som er ute på reise kan få slippe å faste. Det er også viktig å få med seg.
En ting til...... Den norske oversettelsen av trosbekjennelsen er; "Det er ingen gud uten Allahm og Muhammed er hans profet"
Muslimer mener at KUN den arabiske versjonen er korekt fordi under oversettelser så kan det hende at ord blir feilaktig oversatt, eller at det egentlig ikke finnes det ordet som det opprinnelig var.

Så vet du det  Smile :-\)

Muslim
10.03.2015 20:16

Bra!
115
anbefalinger
For det første så har religionen Islam spredt seg mest over hele verden, og uannsett er det mest muslimer i Norge. Og for det andre så er ikke Islam den religionen som skaper krig og vold mot andre, men det motsatte altså fred og respekt. Og jeg synes alle burde ha respekt mot hver og en sin religion. Profeten Muhammad fred være med ham kunne verken lese eller skrive, men koranen som er vår hellige bok ble sendt etter hans død. Og profeten vår var sendebud fra Allah. Dere som er uenig med Islam får bare leve med det, fordi Islam har økt seg så mye at jeg vet at det kommer til å være Islam over hele verden.
Takk for meg!!!!!!

!!!
02.03.2006 17:39

Bra!
97
anbefalinger
Hei!!
Syns dette var en fin side jeg. Det stod også at det var NOEN FAKTA!!! Dessuten så syns jeg alle som har no imot islam kan holde det for seg selv!! Vi er mennesker ALLE sammen, og skal behandles likt!!! Derfor skal man respektere alle og enhver!!! også alle religioner!!

C
19.03.2006 20:33

Bra!
67
anbefalinger
for en debatt... Man kan, for det første, ikke regne alle under en, uansett om det er muslimer, nordmenn ellar kristene. De muslimene jeg kjenner er utrolig koselige mennesker som ikke en gang kunne skadet en flue. Personlig er jeg både norsk og kirsten. Jeg lever etter to hovedprinsipper; gjensidig respekt og at hvis jeg vil forandre på noe, så skal jeg begynne med meg selv. Den største terrortrusselen her i verden er USA, og ikke muslimer. Du som mener at lykken er forran TV'en: Skaff deg et liv! Med stor respekt for alle muslimer, sier jeg takk for meg. PS. En ting jeg alltid har lurt på, hva mener dere muslimer vi skje etter døden? Har liksom aldri fått noe ordentlig svar.

Magomed
02.04.2008 17:37

Bra!
63
anbefalinger
Islams er den reneste religionen.

pakis_91
03.05.2006 10:24

Bra!
52
anbefalinger
Alle kan tro hva som helst,men må vise respekt om kultur,religion og ovs videre.
Bra skrevet

my
03.05.2006 13:33

Bra!
50
anbefalinger
dette hjelpet meg veldig!!!! Wink ;-\)


31.05.2006 12:16

Bra!
43
anbefalinger
Herligt!!

Bert
19.02.2009 08:41

Bra!
41
anbefalinger
Hvis islam er så fredelig, hvorfor finnes det begreper som "fatwa" og "jihad" da?
De "vantro" har kanskje ikke livets rett? Jeg skal ikke forsvare kristendommen, for den har mye dritt på samvittigheten, og jeg er ikke særlig kristen selv. Jeg er så lei av muslimer som krever at hele Norge står på pinne for å endre samfunnet sånn som denne minoriteten vil ha det! Religiøs toleranse er viktig i dagens verden, og de minst tolerante menneskene jeg vet om er muslimer!


01.11.2004 17:44

Bra!
38
anbefalinger
heia rebbeca... du har vore kjempe flinke ....
bare forsett med det, du har vore positiv... åneimen flink du Wink ;-\)

anonym;)
03.05.2006 13:30

Bra!
36
anbefalinger
dette var bra Smile :-\)

Ukjent
08.04.2015 22:31

Bra!
36
anbefalinger
Du som har islam som overskrift og sier at profeten Muhammad(fvmh) har skrevet koranen...... det er feil fordi profeten vår var analfabet(kunne verken lese eller skrive). Tenk litt før du gir feil informasjon!

joe
06.04.2006 08:31

Bra!
33
anbefalinger
ja ja det er bra da  Smile :-\)

SKULEPROSJEKT
17.05.2006 19:06

Bra!
32
anbefalinger
Eg synes denne sidå var lærerik Smile :-\)

Kosovo og Montenegro
02.05.2007 17:04

Bra!
31
anbefalinger
Jeg syns det er like greit..ingen trenger å være så sure!?
Muslimer er fin religioon. Og jeg er veldig stolt for å være muslim, som bor i Norge. Her i byen..der hvor jeg bor..der respekterer alle på hverandre..uansett hvilken religion og hudfarge du har..så jeg syns ikke alle skal være sure på grunn av det der fakta..I Norge er det Kristne..og der burde mest alle lære om kristne..ikke om muslimer..for det er ikke muslimske land..så jeg godkjenner det der...Håper alle er enige om det! Razz :-P
Hilsen fra meg: Smile :-\)


09.12.2007 19:39

Bra!
31
anbefalinger
weeeh vi menneskene er forskjellig, og dette må vi alle respektere

Ako
08.02.2009 14:35

Bra!
28
anbefalinger
Islam er tro, jeg sier ikke at jeg skal være frekk og muslimene respekterer alle slags religion. en dag kommer alle til å vitte sannheten, ikke idag men imora, det kan ta tid, men gud venter på hvordan dere oppfører dere

Emma
03.05.2011 13:50

Bra!
28
anbefalinger
Selvom helt sikkert ikke alle muslimer er slik som religionen fremstår, så er det ingenting å nekte for at det er nok ikke en tilfeldighet at det er nettopp i muslimske land du finner kriger og er generelt mer urolige enn noen andre religioner. Det er ytterst sjelden du hører om kristne som går så langt at de dreper seg selv for å drepe mennesker som ikke har det samme livssynet ? Muslimske selvmordsangrep er ikke akkurat noen stor nyhet dersom det kommer i media. Det at kvinnesynet er betraktelig urettferdig er ingenting å prøve å nekte for en gang. Hvordan vil du da forklare at du ikke ser en eneste kvinne i jobb ? Ikke ett eneste kvinnemenneske som kjører en bil ? Og hvorfor hører vi da gang på gang og nordmenn som blir vondtatt på ferie i slike land fordi de ikke kler seg opp på den måten de er "vant" med ? er dette og respektere og akseptere en annen kultur ? Jeg har vært flere ganger i forskjellige muslimske land, og for all del ! det finnes hyggelige folk der og. Men det er ikke uten grunn at jeg hver gang har opplevd noe ubehagelig fra menn derfra. Noe som virkelig indikerer hvor sykt kvinnesynet er der nede ! I tillegg, så dersom du skulle få øye på en ung stakkars kvinne som sitter der med ungen i fanget, eller en gammel skrøpelig en , så sier blikket mer enn tusen ord med at du ikke er velkommen her fordi du er blond og viser hud. Og å sende slike blikk, det er IKKE å tolerere andres kultur !!

pål frå voss
13.03.2006 15:53

Bra!
27
anbefalinger
eg synst det var ei gudd sie eg....

-MuslimGirl-
29.11.2007 14:10

Bra!
26
anbefalinger
Drittt Kul siiee.....Hjelp meg Veldig...azz Razz :-P

A n o n y m
06.02.2008 15:33

Bra!
26
anbefalinger
den var ganske bra  Rolling Eyes *-)

Anonym
03.02.2010 16:15

Bra!
26
anbefalinger
Jeg vil bare nevne at alle muslimer er ikke like. Alle er forskjellige. Jeg har flere muslimske venner, og noen av de er muslim-muslim, mens andre bruker ikke hijab eller sjal, går med t-skjorter og bukse, om sommeren går de med skjørt og singlet. De fleste tror at alle muslimer er like dane, og at de er onde og slemme alle sammen, men vær du sikker. Det er IKKE sant. De er mennesker de og, med like mye verd som meg og deg. Så man skal ikke undervurdere religonen ISLAM, og heller ikke hele samfunnet. Om det er for eksempel en person som er slem, eller som ja.. ikke oppfører seg, så betyr det ikke at alle sammen er lik som den personen.

yrgd
14.06.2006 19:16

Bra!
25
anbefalinger
Wikipedia er fin side du Wink ;-\) HAHA

ungdommskole gutt
11.02.2008 20:32

Bra!
24
anbefalinger
Lite med fakta syns jeg vist ikke så er det bra Hvor er det mest utbredt?osv

En trist veren vi lever i
18.08.2012 08:36

Bra!
23
anbefalinger
Muslimer respekterer ikke andres tro, de snakker nedsettende om nordmenn, kaller de vantro og ønsker å drepe alle som ikke deler deres religion, livssyn. Religion burde forbys siden den er roten til alt vondt og unnskyldningen alle bruker for å starte kriger.


14.06.2006 12:08

Bra!
22
anbefalinger
legg ut noe om skikker


03.03.2008 14:11

Bra!
22
anbefalinger
Jeg har skoleprosjekt om islam. Om noen her kunne fortelle meg litt om det,så hadde det vært fint  Smile :-\)


02.03.2009 13:27

Bra!
22
anbefalinger
hei!
jeg er muslim,og jeg er veldig stolt over det.mange sier at jeg bør ta meg sjal og bruke sånne norske klær.Men de hører jeg ikke på,fordi jeg vil gjøre det som muslimske jenter bør gjøre
nå sier jeg bør og ikke skal

kurd muslim girl
24.09.2008 11:08

Bra!
20
anbefalinger
dete er en fin fakta om islam, og det er bra.
det er ikke for lite eller for mye, det er pase


17.12.2008 18:39

Bra!
20
anbefalinger
islam er en fin relgion så tro det


04.10.2008 15:23

Bra!
19
anbefalinger
Jg lærte myye om Islam i denne siia, Håper at derre lager sånne siier OFTERE,. Det hjalp meg virkelig as,.
Hilsen fra meg,.

Reiligion?
11.12.2009 15:37

Bra!
19
anbefalinger
Religion er roten til all ondskap.

O. Dunk.
16.08.2012 20:14

Bra!
19
anbefalinger
Jeg hater ikke muslimer jeg hater å få sharia tredd nedover hodet mitt.

Jasmin Bieber
15.01.2011 13:32

Bra!
18
anbefalinger
BRA SKREVET. PS  Very Happy :-De som hater Islam er bare dumme. LOL

Sunny
16.03.2009 21:42

Bra!
17
anbefalinger
jeg mener islam behandler jenter og gutter anderledes! jenter er mindre vært, det liker jeg ikke.. ellers synes jeg islam er en grei relgion som alle andre relgioner  Very Happy :-D

daniel
09.05.2008 13:09

Bra!
16
anbefalinger
Bra trengte det her til særoppgaven min

Ali
10.10.2010 00:36

Bra!
16
anbefalinger
Jeg pakker is, folk kaller meg pakkis  Wink ;-\)


30.05.2012 17:26

Bra!
16
anbefalinger
bra sekrevet jeg er glad får at jeg er muslim jeg tror på Allah og Muhammed som er proften vår  Smile :-\)


05.12.2008 21:57

Bra!
15
anbefalinger
heej  Smile :-\) jeg lurer bare på hvor kan jeg finne mer om omskjering ?
og hvor kan jeg finne ut om hvordan det er for en muslim og flytte fra hjem landet sitt til norge ?


31.05.2010 14:23

Bra!
15
anbefalinger
jeg er stolt å være en muslimsk jenta..

til dere som er imot
25.11.2010 15:54

Bra!
15
anbefalinger
Til dere som er i mot muslimer, hvis dere ikke liker religion trenger dere ikke skrive noe om den. hvordan hadde dere følt det hvis noe hadde sagt sånn om religionen deres.

malin
25.03.2011 09:31

Bra!
15
anbefalinger
før du skriver noe om religionen islam så synes at du budde vite godt nok om den religionen, fordi det er veldig mye feil i teksten du har skrevet . jeg anbefaler deg slett denne ! du gir feil informasjon til elever og andre mennesker som er inne på denne siden.


10.04.2012 10:01

Bra!
15
anbefalinger
Kjempebra side for svake elever. Denne siden er for elever som ligger på en 2'er eller en 3'er ! Så denne siden er veldig nyttig for svake elever  Smile :-\)

Mine elever fikk en 4'er dersom de brukte denne siden  Wink ;-\) !

Takk for meg, Hanna Nordby

sverre
06.03.2014 14:22

Bra!
15
anbefalinger
Islam er kvinneundertrykkende!!

anonym
10.04.2014 12:53

Bra!
15
anbefalinger
VELDIG BRA DÅRLIG SIDE, JEG HATER DEN. PS JEG ER BUDDHA  Smile :-\)d

guro
06.10.2014 13:55

Bra!
15
anbefalinger
Va jør di nor di skal døpes

Allahu akbar
04.03.2015 10:48

Bra!
15
anbefalinger
hei guys i am looking for som stuff about islam on egnlish plz

xtheblackrosex
31.03.2010 18:00

Bra!
14
anbefalinger
Sunny : ehh. unskyld meg men , det står i koranen at kvinner og menn ligger helt likt. Så akkurat der tar du feil. ja kvinner går med hijab eks , men so what.. det er bare ett valg. Selve islam er ikke å gå med hijab ..


10.04.2013 09:01

Bra!
14
anbefalinger
Islam er den beste religion.

wohooo
18.03.2015 12:40

Bra!
14
anbefalinger
Heia Islam!!!!


29.04.2015 12:42

Bra!
14
anbefalinger
Det viser seg at svært mange som sokner til islam, overhodet ikke vil integreres i det norske samfunnet. Ikke vil de lære seg norsk, ikke vil de tilpasse seg norsk kultur, seder og skikker, og ikke vil de rette seg etter norske lover og regler. De vil ha det slik som de har vært vant med i sine hjemland. Hvorfor kommer de da hit for å slå seg ned, og faktisk forlanger at vi skal tilpasse oss dem, og etterkomme nærmest vært eneste krav som de fremmer.

I svært mange tilfeller handler det om å få nyte godt av norske velferdsordninger. Dette går uten tvil utover landets egen befolkning. Vi ser og et boligmarked i Norge som gjør at våre egne ikke har råd til, eller får lån til å skaffe seg tak over hodet. Flyktninger og kriminelle går også foran. De nevnte har eksempelvis fortrinn i Oslo kommune. Mens en etnisk norsk må ha bodd i Oslo i to år for å få en kommunal bolig, slipper disse å vente. Er dette rettferdig?

halal
17.11.2008 12:02

Bra!
13
anbefalinger
hjalp meg til fremlagg Smile :-\)

Someone
18.11.2008 10:50

Bra!
13
anbefalinger
Hjalp meg veldig


17.12.2008 18:42

Bra!
13
anbefalinger
jo det var muhmmed som har skrevet koranen.du som sier at han ikke har skrevet det.tenk deg føsrt

meg.
30.03.2009 19:23

Bra!
13
anbefalinger
det er ikke islam det er noe feil med. men det er muslimer som bruker islam som unskyldning for å gjøre det dem selv vil.

muslim fra egypt
25.05.2009 21:57

Bra!
13
anbefalinger
veldig bra


26.01.2010 12:05

Bra!
12
anbefalinger
ei islam har lært meg myeee jeg er muslim jeg elsker islam (L)

SomeonetoldmeIwasnice
06.06.2012 12:15

Bra!
12
anbefalinger
hahahah vil bare si at fleste av folka som har kommentert burde bare slappe av og ta en kake eller to. for uansett religion eller livssyn så liker nesten alle sammen kake  Smile :-\) just sayi'n

lol
06.06.2012 12:19

Bra!
12
anbefalinger
til herr viking. vil bare si at uten oss så kommer landet til å falle sammen  Smile :-\)


01.09.2014 13:54

Bra!
12
anbefalinger
De som tror islam er en dårlig religion eller noe , de burde lese veldig nøye om islam synes jeg. fordi islam gjør deg til en bedre person og ikke dårlig. jeg har selv opplevd det. Før jeg konvert islam så trodde jeg islam var en dårlig religion. Før Jeg ble muslim så trodde jeg på fest og moro, og live gir ikke mening osv. men etter som jeg har blitt en muslim, Jeg har nå følelsen av at mitt liv er blitt rikere og har fått en ny mening.

Hilsen fra en ung jente  Smile :-\)

en stolt muslim
26.05.2009 19:45

Bra!
11
anbefalinger
Når folk hører at en "muslim" bomebet seg selv et eller annet sted i verden så kan man ikke kalle ham en muslim. En muslim vet med seg selv at et liv er hellig og tenk om du var gud og hadde gitt en mann et liv og etter noen år så sprenger han seg selv....! hadde ikke du blitt ganske irritert da? det hadde jeg. personlig hater ikke andre kristne og jøder( ca.80% av vennene mine er ikke muslimer) og har aldri hatt noe i mot å lære noe om andre religioner. Men som sagt så kan man ikke ta en person og si at alle er slik. Når jeg går i gata hører jeg noen ganger folk som roper terrorist etter meg, og de skumle "hva gjør hun her" blikkene forsvinner aldri. Folk spør meg alltid hvorfor jeg går med sjal? om jeg kan hele koranen utenatt? forstår dere ikke at slike spørsmål er irriterende? men nå skal jeg ikke skylde på alle, for det finnes jo folk her som faktisk bare er nysgjerrige og vil vite hva en muslim tenker

Takk for meg: En stolr muslim.

ANYNOM
18.11.2014 11:12

Bra!
11
anbefalinger
JALLA JALLA03.04.2009 09:09

Bra!
10
anbefalinger
Til Bert ( lenger ned )
Du kan ikke dra alle muslimer over en kam, og hevde alle muslimer har minst "toleranse"?
Du er faktiskt den som har minst toleranse, for muslimer, du er opphengt i propagandaer som mediene server daglig og tror på det 3838838% uten og faktisk vite hva Koranen egentlig sier. Dere snakker som om alle muslimer følger koranen, og er religiøse, der tar dere feil, mange muslimer bryter også koranens lover men likevel kaller seg selv for "muslim", akkurat som nordmenn i norge bryter loven, bryter muslimer også lover, ingen nasjon eller religiøst gruppe er perfekt, alle er forskjellige!

muno
27.08.2014 18:42

Bra!
10
anbefalinger
gud er best


05.10.2014 19:57

Bra!
10
anbefalinger
Isak

guro
07.10.2014 15:51

Bra!
10
anbefalinger
Dere vil dere ikke trøste di som har det vont i der di islamene bor det jør jeg verså snil{♥♡★☆■□●- ○}


16.11.2014 18:11

Bra!
10
anbefalinger
til dere som synes at islam er terror så tar dere feil ikke hør på media-a folk som sier noen slemt er bare gale eller har problemmer ps glad får å være en stolt muslim  Smile :-\)


20.04.2015 12:55

Bra!
10
anbefalinger
hall u akber motherfucker


20.04.2015 12:56

Bra!
10
anbefalinger
jeg pulte mammadi shamener

Miss
08.11.2009 22:32

Bra!
9
anbefalinger
Det er så fint å se at det mange som er stolte over religionen sin som jeg er .Ikke nok md det ,men at det er mange som respekterer det og det er kjempe viktig i dagens samfunn !
Jeg må si at jeg er kanskje ikke 100% muslim .Men vi som bor i utlandet prøver så godt vi kan. Men jeg vil alltid ha gud i mitt hjertet

raja
05.05.2011 14:08

Bra!
9
anbefalinger
bra fakta

hemmelig??
12.04.2013 08:00

Bra!
9
anbefalinger
Det finnes en kun skaper Allah.Allah er størst og ingen er lik ham.Allah er allmektig og trenger ingen hjelp.Allah trenger ikke mat og drikke.Allah har ingen barn. Sellom Allah har ingen barn er vi muslimene Allah`s barn  Smile :-\)

hemmeli?
12.04.2013 08:13

Bra!
9
anbefalinger
Foreksempel: Hviss noen sier stygge ting til en person så bør ikke den andre personen svare tilbake.Hviss den personen svarer tilbake så.....Hviss den andre personen ikke svarer tilbake så får den alle svabebe fra den personen som sa stygge ting til....lurt

Astri
11.06.2013 18:43

Bra!
9
anbefalinger
Emma... Har du hørt om når Norge ble kristnet? Det var ikke akkurat en dans på roser det... Selv om NOEN muslimer er terrorister betyr det ikke at alle er. Det er f.eks mange multikristne som har gjennomført masakre. Blir forbanna over alle som har fordommer ovenfor muslimer... Selv om Osama Bin Laden var muslim finnes det forferdelige mennesker som er bla kristne.. ta Hitler som et eksempel.
Og hva pokker mener du med å akseptere/respektere andres kultur? Det er vel DU som besøker landet, hva om du kler deg litt mer og ikke lar puppene falle ut og rompa vises slik at du respekterer DERES kultur? Selv her i Norge hadde du vel sett på noen som hadde vært på besøk i Norge og hadde hatt på burka?

Sam
19.03.2013 17:24

Bra!
8
anbefalinger
Blir litt trist av å les det viking fyren skrev, kjære deg tenk før du skriver noe!

Marie
13.06.2013 17:38

Bra!
8
anbefalinger
Veldig bra skrevet, hjalp meg med oppgaven min. Jeg er selv ikke en muslim, men jeg synes det er veldig spennende å lære om ulike religioner. Islam er den mest spennende.

guro
06.10.2014 14:00

Bra!
8
anbefalinger
Jeg synes syn på di får det er kamp der ♡♥03.01.2014 09:32

Bra!
7
anbefalinger
hei, denne hjalp meg med oppgaven

Gadisa
30.03.2014 12:12

Bra!
7
anbefalinger
Sverre , hvordan vet du at Islam er kvinneundertrykkende?. Du er sikkert en av de idiotene som følger med på media og dømmer islam. Les og forstå islam selv, da finner du det ut at islam ikke er kvinneundertrykkende. Kvinneundertrykkelse er mer kultur, det har ingenting med islam å gjøre. Islam er en fin religon, det er en grunn til at folk kovneterer til islam hver eneste dag.

Don\'t be stupid
31.10.2014 22:07

Bra!
7
anbefalinger
Jeg synes ikke det er noe bra å hate Islam. Islam er mye bedre enn de andre religionene. Ikke vær så slemme mot islam. Da får dere ikke noe godt liv, det vil jeg love med dere. Ingen må tulle på Islam, hvis dere ikke liker å bli muslimer så ikke gjør det. Men varsåsnil, ikke vær så dum og ikke si noen ting.

Iman meskini
04.01.2019 21:37

Bra!
7
anbefalinger
For de første vil jeg bare si at jeg ble så utrolig rørt av hva som ble skrevt og jeg ønsker at vi burde være mer åpne og spre hva som egentelig er sant. Jeg har en bok, der jeg har skrevet om hijab, og spurt noen som er muslimer om hva de tenker om hijab, folk som går med hijab-hva fikk dem til å starte med hijab og noen som ikke har ett forhold til islam i det hele tatt. #MINMENING.

hilsen:

Iman meskini

sara
09.10.2009 23:19

Bra!
6
anbefalinger
dette er veldig bra skrevet.... jeg er veldig stolt av å være muslim.... enig i det dere sier at man bør respektere andres religioner..

Trenger hjelp
07.12.2010 18:07

Bra!
6
anbefalinger
Hei! Jeg skal skrive en oppgave om hvilke mediebilder man får av den arabiske verden gjennom internasjonale medier. Noen som kan hjelpe meg?  Smile :-\)

muslim4evah
05.05.2010 16:07

Bra!
5
anbefalinger
ble fornøyd jeg ;- DD det hjalp meg ed prosjekte x'D ;- DD


23.01.2012 12:53

Bra!
5
anbefalinger
lol!


30.01.2012 18:22

Bra!
5
anbefalinger
lol haha

Roqiyeh♥
28.05.2013 17:17

Bra!
5
anbefalinger
Enig med Adil. jeg kjenner en som heter Adil, han er så søt♥.

anonym
19.11.2013 16:48

Bra!
5
anbefalinger
Mye feil men dere er veldilig flinke da♥♥

jamahn
04.03.2015 10:44

Bra!
5
anbefalinger
hey guys håksols here famous youtuber

mohammed
04.03.2015 10:49

Bra!
5
anbefalinger
hey

Hi
29.11.2010 18:39

Bra!
4
anbefalinger
Kosovo og Montenegro.

Det heter ikke Muslimer er fin religioon men Islam er en en fin religionDet burde du vite som er muslim.
For det andre så virker det ikke som du er veldig stolt av å være muslim.
Jeg vil gjerne vite hvor du bor siden du sier "Her i byen..der hvor jeg bor..der respekterer alle på hverandre..uansett hvilken religion og hudfarge du har".Der vil jeg gjerne bo men en sånn plass finnes desverre ikke noen plass i verden.Har bod i Kosovo,Sverige,USA og har reist overalt i Europa og har sett mye urettferdighet pga religion og tro.

Er du interesert i Kristendom og ønsker å lære om det så må du bare gjøre det men jeg forventer ikke at noen lærer om Islam,Kristendom,Jødedom eller hva det måtte være.Alle må tro på det de vil og helst holde det for seg selv,ikke interesert å lære om gammel overtro som har blitt brukt til å starte krig etter krig og elendighet etter elendighet.

Alle har en eller annen stempel som de går rundt å stempler andre med,som regel fordi det passer dem der å da.11.03.2012 11:01

Bra!
4
anbefalinger
jeg tror jeg lærte my my ting om dette side


sidra.blogg.no
18.02.2014 00:51

Bra!
4
anbefalinger
Fin side! Det står noen feil begreper som burde fjernes.. som vår profet, han var analfabeter eller hvordan man skriver det. Også vvise dere en litt feil side av islam tenk dere litt om takk 😌


08.04.2015 16:21

Bra!
4
anbefalinger
allah har skrevet boka og ikke profeten

023
08.01.2017 19:18

Bra!
3
anbefalinger
hei


26.05.2015 13:04

Bra!
2
anbefalinger
lol jeg er med!

Skremmendeutvikling
24.08.2015 01:21

Bra!
2
anbefalinger
https://youtu.be/8OXzaOif4k0

isak
10.01.2017 18:50

Bra!
2
anbefalinger
fint skrevet, jeg lærte mye om islam.

MVH Isak Smile :-\)

Hei
09.10.2017 11:15

Bra!
2
anbefalinger
krle læreren min gikk på skole med Bård.M.Hesla. Han var ikke en hyggelig fyr

Langbein
04.01.2018 11:54

Bra!
2
anbefalinger
Gosh

DERE KOMMER TIL OG ANGRE
21.10.2018 17:25

Bra!
2
anbefalinger
Dere som hate på islam tror dette er gøy, dere som har det gøy har i verden tror dere virkelig at dere kommer til og ha det gøy i aqirah/akriah. Wallah jeg sverger på gud, Guden som skapte meg og skapte verden at dere kommer til og havne i narul lahi( vet ikke hvordan man skriver det) narul lahi den verste helvete. Alle mennesker gjør feil men vær så snill og rett på feilen din er du snill før du havner på den verste steden si ^Allah tilgi meg for alt^ Oja allah kommer til og tilgi deg hvis du sier det med hjerte og mener det . Allah er den snilleste personen i hele verden ikke glem det. Håper at alle dere kommer til jannah.

Anonym 2
05.12.2018 10:46

Bra!
2
anbefalinger
Jeg lurer bare på om jeg skal bli terrorist eller korstfarer. Hva syntes dere? Lik vis enig(kanskje vi blir venner I need friends).

Micka
02.03.2016 08:40

Bra!
1
anbefalinger
Veldig bra👍🏼

Kjelle
10.10.2016 21:00

Bra!
1
anbefalinger
Se filmen ikke uten min datter

heijegerdaniel
18.10.2016 13:22

Bra!
1
anbefalinger
D e bra skrevvi! enkelt og nais. appriciate it!

Really?
16.03.2017 08:16

Bra!
1
anbefalinger
Bare leser raskt igjennom kommentarene, off... Så mange som beskytter islam selv om det er en av de mest voldelige religionene, noen kan si at kristendommen har korsfarere på samvittigheten også, men det var bare noen få angrep, mens muslimene angrep konstant flere kristne land som Spania og konstantinopel, hellas, og balkan regionen. Så ikkje kom med det bullshitet at Islam er en religion om fred! Tegner du Mohammad, så blir du drept, sier du noe som krenker religionen kan du i beste fall bli slått, og religionen er jo krenkende imot kvinner, f.eks voldtar en mann en kvinne så blir kvinnen steinet til døde mens mannen får ofte bare et par år i fengsel. Omtrent alle land hvor det er muslim majoritet blir kristne og jøder drevet ut av og trakkasert. og omtrent alle land hvor Islam er den dominerende religionen rømmer folk ifra hele tiden... Off, fuck den voldelige, intollerante, og undertrykkende religionen Islam


28.03.2017 06:56

Bra!
1
anbefalinger
Det er merkeleg at ingen på så mange år har arrestert ein openbar feil i "fakta"-opplysningane på toppen: Koranen er IKKJE skriven av Muhammed. Muhammed kunne ikkje eingong skriva, dersom ein skal tru Islam. Grunnboka for dei versjonane som verserar av Koranen i dag, vart skriven på oppdrag frå Kaliff Utman ein gong mellom 650 og 656 e.Kr. - altså rundt 20 år etter Muhammed døyde. Men det arabiske alfabetet på den tida var så ufullstendig, at mykje i det manuset vart uklart (alfabetet vart ikkje fullstendig før nærare år 900). Resultatet vart eit mylder av variantar, ut frå korleis ein tolka dei mange uklare punkta. Rundt år 900 vart 14 versjonar "kanoniserte" som "sanne", 6 godtekne som "gode" og 4 som akseptable. Av desse 24 versjonane er 6 i dagleg bruk i dag, med versjonane Asim etter Hafa og Nafi etter Warsh som dei dominerande.


28.03.2017 07:08

Bra!
1
anbefalinger
Eg ser det og er feil i opplysninga om punkt 3 i "søylene". Sjekk opp kva det kan gå til, eg hugsar ikkje lista her og no, men det er til fleire formål enn til dei fatige - i alle fall 6 punkt om eg hugsar rett. Sjekk og skattegrunnlaget. Er det inntekta eller "av kva du eig"? Det er og nokre punkt der prosentsaten er 10%. Og du er ikkje "skattepliktig" dersom du er for fatig. Ver merksam på at det her dreiar seg om ein skatt, ikkje frivillig almisse.


28.03.2017 07:22

Bra!
1
anbefalinger
Eg oversåg at ein har skrive at Muhammed ikkje skreiv Koranen avdi han var analfabet. Dette er eit uavklara punkt - vetskapen er temmeleg overtydd om at han ikkje var analfabet, men Islam brukar påstanden som eit (meiningslaust) prov for at han ikkje kan ha dikta opp Koranen. Meiningslaust avdi det ikkje er pennen, men hjerna som diktar opp ting.


28.03.2017 07:30

Bra!
1
anbefalinger
Ein sluttkommentar til dei 2 fyrste innlegga:
Adil: Har De nokon gong lese "www.1000mistakes.com"? - kva er i tilfelle Dykkar forklaring på alle faktafeila, etc. I Koranen?
Yassi: Kva er årsaka til at de flyktar frå alle fakta om Islam de ikkje har lyst å møta, med å påstå det berre er oppdikta pga. hat mot Islam?

Polakk
19.06.2017 19:05

Bra!
1
anbefalinger
Hva er målet for muslimer i verden?
Hvem er kafir?

I
12.08.2017 01:53

Bra!
1
anbefalinger
Plis tro på religionen dere kommer til å angre etter på dette er bare ADVART

dette er galt
27.09.2017 17:58

Bra!
1
anbefalinger
hei dere som sier noe stygt om muslimer dere trenger virkelig å skarpe dere!!jeg er muslim og jeg er veldig glad for det og hvis dere har sett en person som er ond eller det dere sier set er ikke alle muslimer som er sånn det er bare den personen og alle mennsker er forsjelige ingen trenger å vare like og alle bør respektere andres relgion!!!

Viktor
09.10.2017 11:13

Bra!
1
anbefalinger
hei

En fyr
04.01.2018 11:36

Bra!
1
anbefalinger
Jeg liker alle relgioner jeg. Ver glad og ha det bra.

Julian 563
04.01.2018 11:41

Bra!
1
anbefalinger
Samma her.


19.05.2018 16:25

Bra!
1
anbefalinger
Det er faktafeil at Mohammed skrev Koranen. Kort tid etter Muhammads død ble Koranen samlet av sine følgesvenner som skrev ned og memoriserte deler av den. Disse notatene hadde forskjeller som motiverte Kalif Uthman ibn Affan til å etablere en standardversjon nå kjent som Uthman's codex, som generelt regnes som originalen til Koranen som er kjent i dag. Dette er kjent kunnskap blant islamsk lærde og professorer på diverse universiteter.

Muslimske lærde tror at Muhammad var analfabet, som nevnt i selve Koranen : «De som følger budbringeren, profeten, som hverken kan lese eller skrive, som de vil finne beskrevet i Torah og evangeliet (som er) med dem ......" Koranen 7: 157.

Noen forskere, som John Wansbrough, Michael Cook og Patricia Crone, har ikke vært villige til å tildele hele Koranen til Muhammad (eller Uthman) og hevder at "det er ikke noe bevis for eksistensen av Koranen i noen form før det siste tiår av det 7. århundret."

Det som i hvertfall er korrekt, er at Koranen ikke ble nedtegnet av Muhammed.

fuck haters
30.05.2018 17:19

Bra!
1
anbefalinger
fuck de som hate andre enn sine egne reiligioner, alle skal behandles likt å ikke bli diskriminert. æi e bare så jævla lei å læse hat melinge anonymt, hvist dokker skal hate på andre si det i hvertfall face to face(ansikt til ansikt) , men dokker skal egentlig ikke hate på andre. æi sir bare det. drit lei haters. folk dokker skriv detta om kan faktisk være den og den religion å dem kan bli såra helt sjukt. tenk over ka dokker skriv før dokker sende ut på internett Sad :-\(

thea
06.11.2018 23:58

Bra!
1
anbefalinger
dette var veldig bra skrevet og det hjalp meg veldig tusen takk

Anonym
05.12.2018 10:41

Bra!
1
anbefalinger
Buuuuuuuu

Korstfarer
05.12.2018 10:47

Bra!
1
anbefalinger
Jeg er korstfarer og trives med det Smile :-\)

Huhuv7ihvhi
05.12.2018 10:48

Bra!
1
anbefalinger
Bra Smile :-\)

Fuck haters 2
10.12.2018 12:29

Bra!
1
anbefalinger
Jeg har nå ombestemt meg etter jeg møtte en nynazistgutt på 10 år. Jeg hater

Muslim
01.01.2019 18:32

Bra!
1
anbefalinger
Det er veldig mange her i verden som hater muslimer og hater Islam. Det er helt sykt syns jeg... Vi mennesker er forskjellige. Mennesker på tro på det de vil uansett hva. Det er sånn vi ble skapt.

Muslim
01.01.2019 18:36

Bra!
1
anbefalinger
Dere er nødt til å skjerpe dere. Vi må respektere alle religioner. Islam kommer til å ta over helle verden. Det står i Koranen, og alle muslimer veit det.


29.03.2019 08:48

Bra!
1
anbefalinger
Hvorfor er det så mange skrivefeil her? Noen av tingene som er her finnes ikke en gang. Ikke finn på ting som du ikke veit hva er.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.064 sec - 1 pageviews