Søk i stiler
 

Golf


Mine noe drastiske syn på sporten golf.
Sjanger:KåseriLastet opp:20.11.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sport generelt
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Golf! Hvordan kan golf kalles en sport? Det er jo bare en gjeng snobber som slår på en ball med sine svindyre køller. Man blir ikke sliten av å spille golf engang. Det burde jo være fin mosjon å gå lange turer fra hull til hull på en sånn svær bane, men tror du de gidd det? Nei! De finkledde sossene må kjøre bil de usle 500hundre meterne til neste hull.

Kan man spille golf i vanlig joggebukse og hettegenser? Nei selvfølgelig ikke, det er jo fullstendig uakseptabelt. Skal du spille golf må du ha en skjorte til minst 5 lapper.

Golf er jo helt klart ikke en sport, man får ikke engang god fysikk av å spille golf. Viss du besøker en golf bane så finner du nok bare masse lubne folk som sitter i golfbilene sine og spiser McDonalds. Golf spillere gidder ikke engang å bære køllene sine selv, de skal selvfølgelig de underbetalte golf slaven deres bære.Skal du spille golf en gang så må du tro om igjen de spradebassene skal nemlig ha banen for seg selv. Du må gå gjennom utallige timer med kurs før du får lov til å slå en ball, fordi det er nemlig livsfarlig vis en nybegynner kommer å skal spille på en bane med de andre såkalte ”gode” spillerne.

Vet du hvorfor det er sandhull på en golfbane? Jo det skal jeg si deg, det er bare for at de skal kunne få laget en egen sandkølle som skal være god å slå ballen ut av sanden med. Vanlige folk hadde bare vert sur viss de fikk vite at de måtte kjøpe en egen sandkølle, men sånn er det ikke med golfspillere, de bare gleder seg till å bruke tusenvis av kroner på en ny ubrukelig kølle. Tror du det er greit å ha køllene i en vanlig sports bag til 500kr? Nei, nei og nei absolutt ikke, det er kanskje plass til 10 køller i en vanlig bag, men hver av køllene skal ha en egen lomme og baggen skal selvfølgelig være radiostyrt så du slipper å slepe rundt på den selv, man skal nemlig ikke svette i de fine silke klærne. Og når man tror golferne har alt, så kommer det mer. Køllene skal ha luer til ett par tusen per stk. De luene er jo helt fullstendig nødvendig, gud vet hva som kan skje med køllene viss de ikke har luer.

Golf er ikke en sport!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

hahaha
01.03.2009 11:48

Bra!
2
anbefalinger
haha, skjønner at du aldri har spilt golf, eller veit så mye om det..


09.11.2010 12:04

Bra!
2
anbefalinger
Du er ikke serlig smart. Golf er trimm. Og tror du folk leier golfbiler og har "golfslaver (hvis du bil kalle det det." for å ikke trimme.) Ingen har det hvis de spiller på fritiden. I konkuranser har de det pga. de må være i toppform for hvert slag.
Du kan INGEN TING OM GOLF

victoria
29.08.2016 23:05

Bra!
0
anbefalinger
Hahahhaahah dette er et kåseri jeg faktisk har ledd av!! Jeg spiller golf og skjønner godt at du har utpekt de tingene som flest legger merke til  Smile :-\))) Ironien er kjempebra!!! Alle må jo skjønne at dette bare er humor  Wink ;-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews