Søk i stiler
 

Nettregler uten vett


Et referat av "Nettregler uten vett" av Petter Bae.
Sjanger:ReferatLastet opp:27.10.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Internett
Verktøy:UtskriftJeg skal skrive om ”Nettregler uten vett”. Denne artikkelen ble skrevet av Petter Bae Brandtzæg, teksten stod i aftenposten, tirsdag 21. oktober 2008. Artikkelen tar opp om nettreglene nettvett har laget, at dem er mangelfulle, upresise og liten grad dynamiske i forhold til den medieutviklingen vi står oppe i. Dette er en artikkel som Petter Bae prøver å få frem hvor viktig det faktisk er at nettreglene må gjøre reglene mer presise.

 

Han mener anonymitet er farlig på internett fordi sannsynligheten for at man kommer borti pedofile når man er anonym er større. Dette viser Petters forskning på nett og nettsamfunnsbruk. Nettreglene skal lære barna og deres foreldre om hvordan man skal forholde seg til internett. Da må nettvett få gjort reglene så presist som mulig. De burde også fjerne regelen om anonymitet og at man ikke kan publisere bilder av seg selv på internett.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


12.03.2009 17:38

Bra!
2
anbefalinger
Vet du egentlig hva du prater om her?  Smile :-\) For meg, høres det ut som om du tror at nettvett er en slags kommisjon eller et utvalg. Nettvett er noe som ligger inni oss alle. Å vite hva som er lurt å legge ut på nettet, og hva som ikke er lurt. Det er nettvett.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews