Søk i stiler
 

Da var eg flau da


Ikke en, men to tabber!

Sjanger:FortellingLastet opp:30.09.2008
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Selvfølelse
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Dette skjedde ein gong eg, far min og mora mi var i Danmark på ferie for om lag tri år sia. Me budde på eit fint hotell midt i København.

 

Etter ein tur til ein attraksjon eit lite stykke unna, skulle me opp på hotellrommet for å skifte klede og slappe av litt før me skulle ut å ete middag seinare på kvelden. Da me kom inn døra virka resepsjonen tom og me gjekk mot heisen. Eg skulle prøve å vere morosam so eg laga grimasar og gjekk på den mest merkelege måten eg klarde.

 

Midt i min tullete forstilling kom ein gjeng med folk ut frå restauranten, der iblant tri veldig søte gutar på min alder. Heile gjengen begynte å le, spesielt gutane. Eg vart so flau at eg gjekk og gøymde meg på jentedoen til gjengen var so langt unna som mogleg.

 

Me fekk gått og skifta og slappa av litt, so gjekk me ned for å finne ein passeleg restaurant. Da me kom ned sto dei tri gutane nede i resepsjonen igjen. Eg var so oppteken av å ikkje dumme meg ut, at eg klarte å snuble i trappa og gjekk rett på tryne.

 

Det var so flaut at eg ikkje torde å vise meg i resepsjon før eg var heilt sikker på at det ikkje var spor etter noen av de tri gutane eller noen andre som hadde sett meg.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Young soul
21.05.2012 17:54

Bra!
1
anbefalinger
Og... poenget??

Meg
28.05.2009 16:45

Bra!
0
anbefalinger
Morsomt, men hvorfor skrev du det?  Confused :-\?

Eeeeg :)
16.04.2013 22:10

Bra!
0
anbefalinger
Hvilken karakter fikk du på denne?

Elev
03.12.2013 12:29

Bra!
0
anbefalinger
Hva slags oppgave var det?

Mei
30.11.2014 19:16

Bra!
0
anbefalinger
Er poenget at hvis du dummer deg ut foran noen gutter du liker så for du aldri kjæreste?
Teksten var litt rar.
Hva fikk du på denne teksten, og hvilken type oppgave var dette?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews