Søk i stiler
 

Ta et bilde


Rapport av et bilde jeg tok i forbindelse med oppgaven.
Sjanger:RapportLastet opp:27.09.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Årstider
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Budskap

Bildet jeg tok 12. september 2008 var et bilde av et blad som ligger i forgrunnen av et byggefelt. Bladet er et tegn på at høsten nærmer seg. Mange forbinder høsten med kulde og korte dager, og regn som ødelegger både hår og sminke, mens jeg tenker på høsten som en deilig årstid hvor man kan nyte Norge på det fulleste. Jeg vil at ”publikum” skal kunne se høsten fra et bedre synspunkt, og at de kan se på høsten som en finere årstid enn hva mange gjør i dag.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Målgruppe

Jeg vil få med meg de menneskene som ikke er så veldig positive og begeistrede til høsten, sånn at dem kanskje kan få et bedre inntrykk av hvordan høsten kan oppleves. Ellers så vil jeg jo at alle skal like bildet. Jeg ville ta et bilde for meg og de som liker høstfarger og naturmotiver.

 

Hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde

Jeg liker fargene og fokuset som er i bladet veldig godt. Jeg la meg ned på bakken så jeg fikk mer perspektiv i bildet, så bildet ikke skulle bli så kjedelig som det kanskje hadde blitt om jeg hadde tatt bildet rett ovenfra, eller noe lignende.

 

Jeg brukte ”P” modusen på kameraet som er nesten som automodus som gjør at man har flere valg og alternativer og velge mellom.

 

Jeg brukte autofokus av den grunnen at jeg ikke trengte å bruke manuellfokus. Motivet jeg skulle fokusere på var såpass stort og tydelig.

 

Egenvurdering

Jeg synes at sånne oppgaver som vi fikk her er veldig morsomt. Jeg liker både å ta bilder og skrive. Jeg føler at oppgaven gikk bra, selv om jeg var veldig ubesluttsom når det gjaldt å velge bilde, men jeg føler at jeg valgte det rette bilde og at det gikk greit å skrive en rapport om.

 

Hvis jeg skal si hva jeg kunne gjort annerledes så ville det vel vært å redigere bildet litt i photoshop for å prøve å skape en enda bedre høsteffekt. Men i og med at selve bildet ikke hadde veldig mye å gjøre med denne oppgaven gjorde jeg ikke noe med det.

 

 

Kildebruk

Ingen kilder tatt i bruk.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews