Søk i stiler
 

Pour celui que j'aime


Fransk kjærlighetsbrev - fikk 6!
Sjanger:AnnetLastet opp:03.10.2000
Språkform:FranskForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Nous avons été amis depuis longtemps, et maintenant, je ne pense qu’à toi. C’est seulement quand tu es parti, que j’ai compris que je t’aime. Je rêve que tu es là, mais quand je me réveille, tu n’es plus là.

 

J’ai envie de t’appeller, mais je n’ose pas. Au lieu, j’attends ton appel avec impatience. Mais tu n’appelle jamais. Mais je pense mieux tard que jamais, et je continue attendre. S’il te plâit, appelle moi! Ou encore mieux: Viens me rendre visite! Tu as mon adresse et mon numéro de téléphone…

 

Je ne pense pas que tu m’aimes, mais tu dois savoir je suis vraiment heureuse de te connaître. Je ressens pour toi quelque chose que je n’ai jamais ressenti pour personne.

 

Quand on était ensemble, je ne croyais pas t’aimer, mais je me suis trompée. Je dois être tombée amoureuse de toi sans le savoir.

 

Je t’aime et je t’aimerai encore longtemps. Car un amour comme le mien est éternel. Je n’ai qu’un seul mot à te dire: Je t’aime!

 

Je t’embrasse!

 

Bien cordialement, petite moi.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

pete
10.05.2004 15:40

Bra!
3
anbefalinger
Sunni- og shia-muslimerDen viktigste splittelsen innen islam går mellom sunni- og shia-islam. Shia-islam ble til på 600-tallet, og mener at Ali, Muhammed’s fetter, var Profetens rettmessige etterfølger som muslimsk leder (imam), og at denne stillingen er arvelig. Dette ble ikke godtatt av de fleste muslimer. Derfor er det bare 10% av alle muslimer som tilhører denne retningen. De tror at det har vært 12 immaer, og den siste immaen ikke døde, og at han vil komme tilbake for å gjenopprette rettferdighet. Den viktigste shia-gruppen er Tolv-sekten som har vært statsreligion i Iran siden 1501.Etter Muhammed’s død, valgte noen av hans tilhengere Abu Bakr som Muhammed’s etterfølger. Disse muslimene kalles sunni-musliner og er i klart flertall i dag med 90% av alle troende. Etterfølgeren til Abu Bakr, og stillingen kalif, het Umar, og nestemann der igjen het Ali. Derfra går det ingen direkte linje til nestemann, og forskjellen mellom shia- og sunni-islam ble tydeligere.

bonne chance!!!


fransken
24.05.2005 20:38

Bra!
2
anbefalinger
ærlig talt ekke fransken så godt! + at brevet e sååå cliché!

girly
28.11.2005 19:34

Bra!
2
anbefalinger
faen altså...............skulle trodde at d kunne så mye fransk men men er veldig skuffet,,..........va te faire foutre chez le foutre qui na rien a foutre ici

Ahmed jabbar
11.05.2004 12:45

Bra!
1
anbefalinger
Hva har sunni og shia med en fransk dikt? PS du har glemte en god del fakta som er nødvendig når det gjelder Sunni og Shia striden. Sunni og Shia striden er først og fremst en politisk betinget strid.
Ellers bra fransk dikt, Iselin

Lilan
02.11.2004 19:26

Bra!
1
anbefalinger

Drit å dra i henne!
Jeg synes dette diktet var nydelig! Like nydelig som du er! Stå på! Vennen mi, du er best!

fransk i norge
29.01.2006 23:58

Bra!
1
anbefalinger
hei. jeg er ei fransk jente som har bodd i norge siden jeg begynte i 9. klasse (går nå i VK2), jeg ble skikkelig overrasket over hvor godt fransk du skriver til å ha hatt så lite fransk. men samtidig så syns jeg det er litt for godt til å kunne tro at det virkelig er du som har skrevet det helt selv...jeg vet godt hvordan franskundervisningen på ungdomsskolen i norge er, den er ikke akkurat noe å skryte av nei! veldig synd egentlig at elever må ty til juks for å oppnå gode karakterer!! i frankrike ville det ikke blitt akseptert!! håper du vil få glede av fransk i framtiden, uten juks! hvis du vil lære deg fransk så er det ikke så lurt å ty til sånne metoder, skal love deg at det holder ikke i lengden!! du syns kanskje det funker fint nå, og det virker som du slipper lett unna, men jeg sier bare: ATTENTION!!!
hvis det interesserer deg så vil jeg anbefale deg å ta en titt på www.france.no det er en internettside for det franske kultursenteret i oslo, de driver med mange former for undervisning og utveksling!! virkelig verdt å ta en titt hvis du VIRKELIG liker fransk og kunne tenkt deg å lære det å snakke det flytende!!
lykke til!! eller MERDE som vi sier i frankrike!

Hele på engelsk:
14.12.2006 17:13

Bra!
1
anbefalinger
We were friendly for a long time, and now, I think only of you. It is only when you left, that I understood that I love you. I dream that you are there, but when I awake, you are not there any more. I want of you appeller, but I do not dare. The place, I await your call impatiently. But you never calls. But I think better late that never, and I continue to wait. If it plâit, calls you me! Or better: Come to visit me! You have my address and my telephone number... I do not think that you like me, but you must know I am really happy to know you. I feel for you something which I never felt for anybody. When one was together, I did not believe to love you, but I was mistaken. I must have fallen in love with you without the knowledge. I love you and I will love you still a long time. Because a love as mine is eternal. I have one word to say to you: I love you! I kiss you! Well cordially, small me.

xxx
27.05.2008 21:09

Bra!
1
anbefalinger
Hei, jeg er enig med fransk i norge, har selv fransk undervising og den er ikke så veldi bra, men vi lærer nå litt, fransk-lærern min har bodd i Frankrike i noen år, og kan derfor liit mer enn de andre lærerne på skolen som vi avogtil må ha....vi elevene er nesten bedre enn dem...jaja, lærer nå litt.... Smile :-\)

Sunni- og shia-muslimer
14.05.2004 15:06

Bra!
0
anbefalinger
Skjønner du ikke hva Sunni- og shia-muslimer har å gjøre med et fransk dikt? Da er du temmelig dust...03.03.2005 22:54

Bra!
0
anbefalinger
i mitt syn så var det ikke en så bra kjærlighetsbrev, litt banalt for min smak... ville ikke ha blitt berørt hvis jeg hadde fårr et sånn brev, men kanskje ikke rart det hvis det er tatt fra en pensumbok som jeg skjønte.

taspé
04.02.2006 00:09

Bra!
0
anbefalinger
putain cette lettre d'amour est vraiment nul à chier!! Ca me donne envie de gerber...
Det var enkelte feil i teksten...og som fransk i norge sa så tror jeg nok også at du ikke gjorde alt dette her selv....men men...så lenge du er glad over å ha fått en god karakter...

:)
13.03.2006 23:21

Bra!
0
anbefalinger
Sorry, men ej må nok sei at denne teksten er omtrent skrevet i frå "Chouette nouvelle"-boka frå kapittelet "L'amour toujours"... Sjølv om eg er ferdig med denne boka, hugser eg den omtrent utenat. Berre slå opp å sjå!!!

piirka
05.04.2006 09:50

Bra!
0
anbefalinger
det heer var inte helvettes bra still.,


30.05.2006 20:23

Bra!
0
anbefalinger
fantastisk bra arbeid, stå på, juks ftw!

anita
28.03.2007 12:44

Bra!
0
anbefalinger
hællo..ja dette var veldig bra


03.03.2008 19:40

Bra!
0
anbefalinger
hvilken franskbok er dette fra?? 10 klasse bok ????

Yo
01.05.2011 06:26

Bra!
0
anbefalinger
lol fransk i norge, lykke til - merde..
uansett, det var et veldig bra skrevet dikt Smile :-\)
Bonne chance!


16.11.2017 11:26

Bra!
0
anbefalinger
Deer «fransk i Norge»
Jeg går på fransk i Norge, jeg er faktisk ny! Jeg kan allerede mye. Å. Et du hva? En russer lærte fullt norsk bare på 6 måneder! kanskje hun ikke kan fullt fransk, men hun er godt i gang. Bare man har boka har man alt, også Internett. Læreren er der bare for å hjelpe til. Læreren min er flink, men kanskje din ikke er det? Du har kanskje bare fått 2 dårlige fransklærere. Eller så er det deg som klager over ALT? dette er uakseptabelt at du er sånn. Kanskje hun fikk litt hjelp? Men hun skrev den. Hun er flink å fortjener ikke sånna som deg. Du er en person som klager etter min mening. Hun er flink å BASTA DONE. Sånn er det. Gå til hell.... med mindre du har en forklaring på alt jeg har sakt? Stå på videre jente! Fortsett å IKKE juks å du vil åpne langt!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.019 sec - 1 pageviews