Søk i stiler
 

Brev til Osama bin Laden


Oppgaven var å skrive et brev til Osama bin Laden fra George W. Bush.

Karakter: 5

Sjanger:AnnetLastet opp:23.04.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Makt og politikk
Verktøy:Utskrift


Hvor mye blod har blitt spilt? Hvor mange uskyldige barn, kvinner og eldre mennesker har blitt drept eller jaget vekk fra de hjemmene de var så glad i, bare på grunn av «Al-Qaeda»?

 

Er du glad for å møte Allah med den byrden over skuldrene dine? Det må virkelig være en stor byrde å ha drept hundre tusen, hvis ikke millioner, av mennesker. Bildet av Islam i dag er ødelagt. Folk verden rundt snakker om hvordan man lærer, at de som ikke er akseptert, må bli drept.

 

Osame Bin Laden, det som skjedde 11. september 2001 - som verden sørger over enda – var mordet på bare noen få tusen. Hva er det egentlig du prøver å oppnå ved å ødelegge vår nasjon? Hvem er det du imponerer ved å skape krig? Krig er noe alle hater og som for all del må bli unngått.

 

Hva er poenget med å gjøre ett hvilket som helst land til en slagmark?

 

Hvis dette er planen – hvis du vil oppnå å marsjere over døde mennesker - vil ditt land til slutt snu seg i mot deg til slutt.

 

Hvem har ansvaret for unge menn som drar fra sine gråtende mødre; som forlater sine koner; som har små barn som våkner hver dag og spør når dere far kommer hjem? Hvilket svar kan bli gitt, når faren kanskje er død eller savnet uten at noen vet om han skjebne? Du har tydelig vis ikke tenkt over dette.

 

Krig er missbruk av menneskekraft. Krig minsker menneskeantallet kraftig. Ett menneske er unikt, og skal ikke missbrukes. Dette kan du tenke over når du nå sitter i en bunker ett eller annet sted i verden. Men en ting skal være sikkert, alle mennesker i hele verden er i mot deg og bare venter på at du en dag skal bli tatt. Du er det vi kaller «En ny Hitler».

 

Jeg er ikke så annerledes en andre mennesker som bekymrer seg for krig i verden. Mitt hjerte pines når jeg tenker på det store antallet av unge menn som hadde så mye potensial og hadde så mye og gi til verden, men som er blitt levende bomber. Ja, jeg snakker selvmordsbombere. Bare se hva du har fått dem til å gjøre, sprenge seg selv i småbiter for å hedre Allah eller deg for den saks skyld!

 

Det er egentlig bare ett spørsmål vi må stille oss selv og som andre har rett til å svare på; Hva har alle disse år med lidelse, tragedie, tårer og ofringer faktisk oppnådd?

 

Uansett hva du gjør i verden, uansett hvor du befinner deg, så vel alle være på jakt etter deg. Du kommer ikke til å slippe unna. Hvis du overgir deg nå, så kan vi snakke om dette, men jeg kan ikke garantere en mild straff. Det store omfanget av skade du har gjort, er utilgivelig, og umulig og rette opp.

 

George W. Bush.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Hater Bush
21.01.2011 18:55

Bra!
2
anbefalinger
Hva faen?
som om ikke Bush sender unge menn til å bli drept i krig. Disse amerikanske guttene har også famile, men Bush gir faen i det. Han trenger folk i krigen i Afghanistan og ikke minst Irak. Bush er ikke noe bedre enn Osama bin laden!!

snufs
12.11.2008 18:05

Bra!
1
anbefalinger
så rørende..................

Osama bin Laden
17.01.2017 09:34

Bra!
1
anbefalinger
Can someone translate this to English

Allah
17.01.2017 09:50

Bra!
0
anbefalinger
Fy faen, eg ska dreba dokke alle me ei bomba... Slett denne sia me en gang

Bin laden
08.01.2019 12:00

Bra!
0
anbefalinger
allahu ackbar


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews