Søk i stiler
 

Trenger vi dører?


Hva har man dører til?
Sjanger:EssayLastet opp:09.04.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Angst/Redsel
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Dører er ikke en bra ting, tvert imot. Dører, en ting, en genial ting, trodde du? Men da er du en av de som ikke har opplevd de fæle tingene som den faktisk kan gjøre. Det du kan bli utsatt for hvis du bruker dører er ikke gode ting. Det man kan bli utsatt for er å bli klemstret, å bli låst inne, å få døren over seg, og sist, men ikke minst å få en dør midt i trynet. Dette er bare noen eksempler på hva du kan bli utsatt for.

 

En gang da jeg kom hjem fra skolen, fant jeg lillebroren min under hoveddøren, merk deg UNDER. Det som skjedde var som så. Den lynraske lillebroren min løp ut i gangen, åpnet døren og måkte den igjen før han var kommet forbi den. Den ene foten hans kom under døren, så når han løp, løftet han foten, som igjen løftet døren av hengslende, som deretter falt på ham. Nei, dører er en U-ting.

 

Og klemstring. Hvem har ikke opplevd den fæle tingen klemstring? Klemstring er enda en fæl ting som dører kan gjøre. Hvis man holder fingrene sine i dørkarmen, bør man være på vakt. For dører lukker seg helt av seg selv hvis man gjør det. Når man har blitt utsatt for klemstring på neglen, blir den lilla og detter til slutt av. Så hvorfor heter det dører, og ikke neglefjerneren?

 

Upraktisk det er det de er, upraktisk og ubrukelig. Hva har man egentlig dører til? Til å åpne dem og deretter gå gjennom hullet i veggen? Bruke unødvendig energi på åpne den?

 

Ingen har et behov av dører. I hvert fall ikke på et do uten vinduer. For da kan man låse seg inne på doen, og det er ikke gøy. Det er takket være dører, vi kan låse oss selv inne et sted. Nei, vi trenger ikke neglefjernere.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

anonym
20.04.2008 10:46

Bra!
4
anbefalinger
Sykt bra, veldig morsom xD


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews