Søk i stiler
 

Mer penger enn jeg trenger


Dagens ungdom er bortskjemte og har flust med penger, eller? Hjemmestil med fritt valg av tema. Jeg valgte problemstillingen om dagens ungdom er bortskjemt. Lærerens kommentar: "Godt skrevet. Du er flink på argumenterende artikkel."

Karakter: 6

Sjanger:ArtikkelLastet opp:09.04.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kulturforskjeller
Oppvekst
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookNå er det blitt et stort emne i media, og flere ganger er spørsmålet stilt: er norsk ungdom blitt for bortskjemte? Jeg, som har røtter i den tredje verden, føler at jeg har et ansvar å svare på det. Tydeligvis har media fått det for seg at sånne som meg kan forstå begge sider av saken og gi best mulig svar, siden vi har ikke-vestlig bakgrunn. Merkelig media, men hva kan jeg si? Vel, da er det tilbake til datamaskinen for en aldri så liten gransking av saken.

 

Som sagt, så burde jeg ha noe viktig å bidra med i saken. Vel, som halvt inder kan jeg nevne at mange barn og unge i India ikke lever fett med masse penger, merkeklær og dyre mobiler. De har sett det harde liv, og mange jobber kjempehardt på skolen, og drømmer om en fremtid som lege eller ingeniør, med nok penger og et liv utenfor fattigdommen. Så i sammenligning er vi egentlig veldig bortskjemte, siden Ola Nordmann Junior slipper å tenke på om han får mat i kveld.

 

Men så er det kanskje galt å sammenligne Norge med India? Økonomien her er mye bedre, takket være oljepengene, så det kan bare være at den generelle ”standarden” er betydelig høyere her enn i u-land. Så godt som alle her har en stabil jobb, med akseptabel lønn. Ingen i arbeid sulter eller er uten hus. Med mindre man er narkoman, da. Da sitter de fleste igjen med en ganske god sum penger, og det blir naturlig å ville ha det lille ekstra, når pengene er på plass.

 

Og det lille ekstra kan lett bli en del. Mange av mine venner har Lee-bukser og WESC-gensere, for ikke å nevne DC-sko. Alle har selvsagt ikke råd til det, og de av vennene som ikke har det, begynner nesten å kreve det, siden ”alle” andre har det. Selvfølgelig tar tredjepersoner, som foreldre og media, og fokuserer på de få ”stakkars” ungdommene som må klare seg med Cubus, men er misfornøyde med det. De blir ofte hengt ut i media, og dermed fremstilles alle ungdommer som kravstore, bortskjemte, bedrevitere av noen drittunger.

 

”Ungdommen har ingen fremtid”, hører jeg ofte en gammel politiker si på nyhetene. ”De blir dummere og dummere, og reker rundt med de dyre mobilene, merkeklær, stort forbruk og utenlandsreiser”. ”Også øker kriminaliteten!”. Her sikter han selvsagt til de nasjonale prøvene, og det stereotypiske bildet media har laget av oss. Det skuffer meg, når jeg ser oppslag som bekrefter denne påstanden. Selv kan jeg se mye av det hver dag, klassekamerater som har nye plagg hver tredje måned, om ikke oftere, alltid de nyeste mobilene og store sedler i lomma. De snakker alltid om drikking i helgene og andre ting som passer til stereotypene.

 

Men hvis vi ser omtrent 30 år tilbake i tid, altså rundt 70-tallet, da foreldrene var unge, blir det for dumt. Jeg ser for meg hippier som røyker hasj og har mange sexpartnere, en perfekt plass for kjønnssykdommer. Drikking var like ”kult” da som nå, og det var status å kunne ta med noe fra farens vinkjeller til festen. Hvis man ville, kunne man være ”rampete” og finne på ”bøll”. Oversatt til i dag, blir det tilnærmet kriminalitet. Så hvem er det de prøver å klandre? Vi bruker i hvert fall kondom og nøler ikke med å innrømme hva vi driver med.

 

Kanskje foreldrene er roten til ”problemene”? Ved siden av at de ikke innser hva de gjorde som unge virker det ikke som at foreldrene er strenge nok i oppdragelsen nå til dags. Mange tar skolen for gitt, og ”orker ikke” å gjøre en innsats. I stedet bruker de tiden til å drikke og henge rundt, som fører til kriminaliteten. Kanskje statens satsing på skole er en årsak til at vi blir ”dummere”? Vi har ikke akkurat krevd denne livsstilen, det er slik vi blir lært opp. Hvis de hadde jobbet mer fornuftig med skolen, hadde vi kanskje vært bedre. Og det er tross alt foreldrene som gir oss penger og frihet til denne livsstilen. Denne meningen kan mange i klassen min si seg enige i.

 

Et innlegg fikk meg til å tenke. Det var et svar fra en jente på 15 som er lei av all den negative vinklingen fra media. Hun ville gjøre oss oppmerksomme på at mange ungdommer jobber deltid og tjener pengene selv. Deltidsjobb. Det tenkte jeg ikke på tidligere. Kanskje det er slik mange av vennene mine klarer å leve som superstjerner?

 

En deltidsjobb kan gi rom for et forbruk på noen tusen i måneden. Når en timelønn er på ca 100 kroner, skal det ikke mye til før den dyre merkebuksa blir kjøpt, og den nyeste Sony Ericsson telefonen havner i ungdommens hender. Da gjør det ikke Ola Nordmann Junior så veldig bortskjemt likevel. Jeg mener, han jobber jo for pengene, og har derfor full rett til å bruke dem på hva han vil. Det er velfortjent ”luksus”.

 

Men før jeg avslutter, kommer selvfølgelig en annen tanke og slår den første over ende. Barneskolelæreren min, Kjell, vokste opp under de harde tidene. Han fortalte at han også jobbet deltid da han var ung. Det var faktisk ikke uvanlig å jobbe slik da man var rundt 15 år. Men den lønna gikk til foreldrene, for at de skulle ha råd til nødvendige ting. I dag gir ingen barn lønna si til foreldrene, for det er ikke nødvendig i dag. Da blir vi vel litt bortskjemte?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Laoen
07.05.2008 23:15

Bra!
2
anbefalinger
Bra Wink ;-\)


01.11.2012 21:23

Bra!
1
anbefalinger
Håper du også ikke har blitt en superstjerne, siden det ble så lenge du skrev dette, og du vet jo de merkene bedre en meg.


02.09.2018 10:43

Bra!
0
anbefalinger
Hei Sir / Fru,
Trenger du et presserende lån for å starte opp virksomheten, eller trenger du et lån for refinansiering, trenger du et lån for å betale av gjeld? Trenger du et lån for å kjøpe bil eller et hus? Hvis ja, bekymre deg ikke mer, Vi tilbyr alle typer lån til en rimelig rente uten kredittsjekk! kontakt oss i dag via e-post.

E-post: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 (51 Cool 8-\) 5465079


25.09.2018 04:29

Bra!
0
anbefalinger
Hei alle sammen, jeg er John Walker, jeg ble sittende fast i en økonomisk situasjon, og jeg trengte å refinansiere og betale regningene mine og starte opp en bedrift. Jeg prøvde å søke etter lån fra ulike lånefirmaer både privat og bedrift, men aldri med suksess, og de fleste banker nektet min kreditt. Men som Gud ville ha det, ble jeg introdusert til en Guds kvinne av en venn ved navn Benson og jeg fikk en lånebeløp på $ 500.000 og i dag er en bedriftseier. Så min venn, hvis du må kontakte et firma med henvisning til å sikre et lån med lav rente på 2% og bedre tilbakebetaling planer og tidsplan, vennligst kontakt Mrs. Linda Moore (lindamooreloans@gmail.com) hun vet ikke at jeg gjør dette, men er så glad nå, og jeg bestemte meg for å la folk få vite mer om henne, Hun tilbyr alle slags lån til både enkeltpersoner og firma, og jeg vil også at Gud skal velsigne henne mer. Du kan kontakte henne via e-post på: lindamooreloans@gmail.com
  whatsapp: +19292227999


04.10.2018 14:17

Bra!
0
anbefalinger
Hei, jeg er Dorcas Alvaro, jeg bor for tiden i Malaga Spania. På denne tiden er jeg en enke med fire barn, og jeg ble sittende fast i en økonomisk situasjon i mai 2018 og måtte refinansiere og betale regningene mine. Jeg prøvde å søke lån fra flere lånebedrifter, både privat og bedrift, men aldri med hell, og de fleste banker nektet min kreditt. Men som Gud ønsker det, ble jeg introdusert til en Guds mann, en privat lånegiver som ga meg et lån på 80.000 EUR, og i dag eier jeg en bedrift, og mine barn har det bra nå, hvis du skulle komme i kontakt med noen Selskap med henvisning til å sikre et usikret lån, ingen kredittsjekk, ingen signer med bare 2% rente og bedre betalingsplaner og tidsplan, ta kontakt med Simon Simon (simonfinnloan.inc@gmail.com). han vet ikke at jeg gjør dette, men jeg er veldig glad nå, og jeg bestemte meg for at folk ville vite mer om ham, og jeg vil også at Gud skal velsigne ham mer. Du kan kontakte ham via e-posten hans: SIMONFINNLOAN.INC@GMAIL.COM


20.10.2018 00:29

Bra!
0
anbefalinger
Hei alle sammen,
Mitt navn er fru Ralph Lauren, jeg bor i Norge, og livet er verdt å leve komfortabelt for meg og min familie nå, og jeg har virkelig aldri sett godhet vist meg så mye i mitt liv som jeg er en sliter mamma med to barn, og jeg har vært går gjennom et alvorlig problem da mannen min opplevde en forferdelig ulykke sist to uker, og legene sier at han må gjennomgå en delikat kirurgi for at han skal kunne gå igjen og jeg ikke hadde råd til regningene for operasjonen hans da jeg dro til banken for et lån og de slår meg ned og sier at jeg ikke har kredittkort, derfra kjører jeg til min far, og han var ikke i stand til å hjelpe, da da jeg surfer gjennom google svar og jeg kom over en låneutlåner MR. George Franklin, som gir lån til en rimelig rente på 2%, og jeg har hørt om så mange svindel på internett, men i denne desperate situasjonen hadde jeg ikke annet valg enn å gi det et forsøk og overraskende var det alt som en drøm, jeg mottok et lån på $ 95.000 USD, og ​​jeg betalte for min manns kirurgi og takk GUD i dag, han er ok og kan gå og jobber og byrden er lengre så mye på meg, og vi kan mate godt og familien min er glad i dag og jeg sa til meg selv at jeg skal rope høyt til verden av Guds underverk til meg gjennom denne GUD fryktelige utlåner MR. George Franklin, og jeg vil gi råd til noen i ekte og seriøst behov for lån for å kontakte denne GUD fryktende mannen gjennom hans firmas e-postadresse: georgefranklincreditcompany@gmail.com eller WHATSAPP: +19292227999
Fru Ralph Lauren


22.10.2018 02:22

Bra!
0
anbefalinger
Å få et legitimt lån har alltid vært et stort problem For kunder som har økonomisk problem og trenger løsning på det. Spørsmålet om kreditt og sikkerhet er noe som kunder alltid er bekymret for når de søker lån fra en legitim utlåner. Men .. Vi har gjort den forskjellen i utlånsbransjen. Vi kan ordne et lån i størrelsesorden $ 5.000.00 USD til $ 500.000.000.00 USD så lavt som 3% rente. Vennligst svar umiddelbart på denne e-posten: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


05.11.2018 14:54

Bra!
0
anbefalinger
Hei,

Vi tilbyr sikret og usikret lån til en veldig lav rente på% 3. Vi leter etter et lån for å finansiere prosjektet ditt og betale dine regninger. Dårlig kreditt akseptabel, Vilkårene og betingelsene er veldig enkle og hensynsfull. for videre.

Vi tilbyr alle typer lån. Hvis du er interessert, vennligst kontakt oss via e-post: easy.financial@yandex.com

BORROWER\'S DATA

1) Fullnavn:
2) Land:
3) State:
4) Yrke:
5) Telefonnummer:
6) Lånebeløp:
7) Varighet:
 Cool 8-\) Adresse:

Jeg vil være så god som mulig.
Med vennlig hilsen
Donald Morrison


15.11.2018 23:30

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er Scott ved navn og en borger i Norge, jeg har glede meg for et ekte lånefirma de siste 3 månedene, og alt jeg fikk var en gruppe svindel som fikk meg til å stole på dem og på slutten av dagen, de dratt meg på 3000 dollar uten å gi noe i retur, alt mitt håp var tapt, jeg ble forvirret og frustrert, jeg synes det er veldig vanskelig å mate familien min, jeg har aldri ønsket å ha noe med låneselskaper på nettet igjen, fordi jeg aldri stolt på noe lånselskap siden jeg ble scammed, så jeg gikk for å låne penger fra en venn, jeg fortalte ham alt som skjedde, og han sa han kan hjelpe meg, at han kjenner et låneselskap som kan hjelpe meg, at han bare fikk en lån fra dem, instruerte han meg på hvordan jeg skulle søke om lånet, gjorde jeg som han fortalte meg, jeg søkte, selv om jeg aldri trodde, men jeg prøvde, og til min største overraskelse fikk lånet mitt tildelt meg innen 24 timer, jeg kunne ikke tro, jeg er glad og rik igjen, og jeg takker Gud for at på denne svindelen over alle steder et ekte selskap som th er fortsatt eksisterer, vennligst jeg råder alle der ute som har behov for lån og kan være pålitelig, klarert og i stand til å betale tilbake i rett tid for penger til å kontakte Frøken Linda Moore Loan Company Email: {lindamooreloans@gmail.com} og vær fri for svindel på internett. de vil aldri skuffe deg. Og er et verdensomspennende lån WWL De gir lån i hvilken som helst type valuta du trenger lånet til å bli gitt til deg. Firmanavn: Mrs. Linda Moore Loan Company E-postadresse: lindamooreloans@gmail.com eller WHATSAPP: +19292227999


23.11.2018 12:55

Bra!
0
anbefalinger
Velkommen til Pluto Capitals, Vi tilbyr økonomisk hjelp til hardt arbeidende personer for å få de pengene de trenger fort for individuelle virksomheter med en rente på 3%. Vi har fleksibel kredittkreditt, Betrodd av millioner, gjelder i løpet av minutter. Våre fasiliteter; Hurtig søknad, umiddelbar beslutning, rask finansiering, dedikert støtte.

Kontaktkontor: plutocreditfinancier@gmail.com
Telefon: +1 914-502-2441


08.12.2018 14:17

Bra!
0
anbefalinger
Har du behov for lån av noe slag?
Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift?
Her er en mulighet til å få dine små og store lån til å forbedre og starte opp virksomheten din på anykind.we gi ut lån til publikum til en svært redusert 2% rente. Vi er dynamiske, pålitelige, effektive og tillit verdige. Kontakt oss nå for kort og langsiktig lån. Kontakt oss nå, for mer informasjon og søknad.

Vi tilbyr personlige lån, gjeldskonsolidering lån, venturekapital, virksomheten lån, utdanning lån, boliglån eller \"lån av noen grunn!\". Men Vår metode gir deg muligheten til å angi hvor mye lån du trenger og også varigheten du har råd til

EMAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com
Whatsapp: +1 (512) 980-1469


VI TILBYGER DIN LÅN FOR DIN KORRESPONDENS OG SVAR I OVERENSSTEMMELSE.

hilsen,
Fru Lola Daniel

EMAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com


01.01.2019 18:10

Bra!
0
anbefalinger
Salut,

Aveți nevoie de bani pentru a face față dificultăților financiare pe care trebuie în cele din urmă să le reduceți în închisorile cauzate de bănci, respingând cererea de finanțare. Oferim împrumuturi cu condiții foarte accesibile, care vor face viața mai ușoară.
Acestea sunt domenii în care vă putem ajuta:
* Financiar
* Împrumut de acasă
* Credite de investiții
* Consolidarea datoriilor
* Linie de credit
* Alte ipoteci
* Achiziționarea de credite
* Imprumuturi personale
Sunteți înregistrat, interzis și nu beneficiați de bănci sau mai bine aveți un proiect și aveți nevoie de finanțare, rău de credit sau aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile, chiria, fondurile care investesc în companii. Deci, dacă aveți nevoie de bani, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații la această adresă: (simonwilliamsloanoffer@gmail.com) Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție.
Salut,
Dl Simon Williams

BRYAN CROWNS
08.01.2019 13:16

Bra!
0
anbefalinger
Hei ...... søker,

Trenger du et lån? Trenger du et raskt lån for forretninger eller å betale regninger med 2% rente? Vi tilbyr alle typer lån som Billån, Lån fra privatpersoner, Lånemegler, Kortsiktig lån, Boliglån, Verdipapirlån, Lån for selvstendig næringsdrivende og selskaper og så videre. Hvis ja, send oss en e-post på bryancrownserviceloan@gmail.com slik at vi behandler lånet ditt umiddelbart


21.01.2019 06:30

Bra!
0
anbefalinger
Hei venner, jeg er Julie Moore etter navn, og jeg vil virkelig informere verden om dette fantastiske låneselskapet Linda Moore Loans, de hjalp meg og min familie til å få et boliglånsbeløp på $ 500,000.00 fra firmaet da vi trengte en tur i våre liv. Jeg er fra Texas, USA. Jeg sier dette fordi jeg og min familie er veldig takknemlige for hva Linda Moore Lån (oliviascarlettloanfirm@gmail.com) gjorde for oss. Så jeg bruker denne muligheten til å fortelle og råde hele verden til å kontakte dette firmaet hvis du trenger noen form for lån som: Business Loans, Personal Loans, Commercial Loans, Construction Loans og mer på 2% to prosent renten, og de tilbyr lån som spenner fra $ 5,000.00 til $ 10 millioner. Jeg sier dette til verden fordi deres tjenester er veldig troverdige. De kan nås via e-post oliviascarlettloanfirm@gmail.com. Alle rundt om i verden eller organisasjonen kan nå dem for å få noen form for lån i dag og gjøre forandringer i livet ditt. Takk alle sammen og kan Gud fortsette å velsigne Sun Shine-lån for alltid ...


23.01.2019 01:50

Bra!
0
anbefalinger
Har du behov for et lån? Ønsker du å være økonomisk stabil? Eller vil du utvide virksomheten din? Vi tilbyr selskapslån, auto lån, virksomhetslån og personlig lån til en svært redusert rente på 3% med komfortabel varighet som er omsettelig. Dette tilbudet er åpent for alle som vil kunne betale tilbake i god tid.
Kontakt oss via vår e-post: larryfinance@yahoo.com eller WhatsApp: +2349051442970


30.01.2019 14:41

Bra!
0
anbefalinger
Ocean Långivere og Boliglån Begrenset For Liten og Stor Lånbeløp Ved 2% rente.

Trenger du et lån for å starte en bedrift eller å betale opp regningene dine ?, Vi tilbyr alle typer lån, private lån,
  kommersielt og personelt lån med svært lave renter så lavt som 2% i løpet av ett år til 30 års tilbakebetalingstid hvor som helst i verden. Vi tilbyr lån som spenner fra 1000 til ethvert beløp du ber om, kontakt oss i dag E-post;

oceanfmortgages@gmail.com
imalejohnny@gmai- l.com
oceanfmortgages@gmail.com
+1 518 502 5732


04.02.2019 23:58

Bra!
0
anbefalinger
Hei, alle jeg er fru Lisa Monica, fra Finland. Jeg vil gjerne dele Guds godhet i mitt liv etter så mange måneder med å prøve å få et lån på internett og ble blitt scammed, så jeg ble rastløs og desperat i å få et lån fra en legitim utlåner online. Men som Gud ville ha det, så jeg en kommentar fra en venn som heter Anabel, og hun snakket om dette legitime lånet selskapet hvor hun fikk lånet hennes raskt og enkelt uten stress, så hun introduserte meg til et finansielt selskap kalt George Franklin Loan Company, So Jeg søkte om en lånebeløp på $ 900,000.00USD med lav rente på 2%, slik at lånet ble godkjent og deponert på min bankkonto på mindre enn 24 timer, det var hvordan jeg klarte å komme tilbake på mine føtter for å holde meg ødelagt forretninger som kjører og også å betale min regninger, så jeg anbefaler alle som er interessert i å få et lån uten sikkerhet, ingen kredittsjekk, med bare 2% prosent rente og bedre tilbakebetaling planer / tidsplan, for å kontakte Mr. George Franklin, Du kan kontakte dem via e-post: lindamooreloans@gmail.com
 eller whatsapp: +19292227999

Fru Lisa Monica.


05.02.2019 06:07

Bra!
0
anbefalinger
presserende lån

      Trenger du et presserende lån? Vi gir lån til interesserte personer som leter etter lån i god tro. Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester, inkludert: forretningsplanlegging, kommersiell og utviklingsfinansiering, fast eiendom og boliglån, gjeldskonsolidering lån, virksomheten lån, private lån, bolig refinansiering, studielån, studielån til lav rente på 2%.
Ta kontakt med oss for ditt sikrede og usikrede lån. Interesserte kandidater blir bedt om å kontakte oss via e-post: philipmorganloanservice00@gmail.com

hilsen,
M.phil- ip morgan


17.02.2019 03:26

Bra!
0
anbefalinger
Hallo

Trenger du et presserende lån for å møte dine økonomiske behov? Vi tilbyr lån fra 2000 til 50 000 000,00. Vi er pålitelige, kraftige, raske og dynamiske, ikke sjekke kreditt og tilby 100% garanti for eksterne lån i denne perioden.

Vi lånte også hele valutaen med en 2% rente på alle lån .... Hvis du er interessert, kom tilbake til oss med denne e-posten.

Vennligst returner til oss, hvis interessert, med eaglehomemortgage001@gmail.com
Whatsapp: +1 (512) 399-6036

Din kjære,

Fru Lola Daniel
eaglehomemortgage001@gmail.com


22.02.2019 06:10

Bra!
0
anbefalinger
Trenger du et raskt og enkelt lån? Vi gir utlån til 2% rente. Vi tilbyr både personlige og forretningsmessige lån til noen interesserte personer eller selskaper. Vårt lån er Max, Pålitelig, Effektiv, Rask og Dynamisk med 100% Garantert, Vi gir også lån fra $ 3000 og $ 60.000.000 . hvis interessert kontakt oss i dag E-post:

(Eaglehomemortgage001@gmail.com)
(Eaglehom- emortgage001@gmail.com)
Whatsapp: +1 (512) 399-6036


25.02.2019 00:13

Bra!
0
anbefalinger
Leter du etter et lån raskt? Ønsker du å bosette dine regninger og kjøpe eiendom Investeringslån Byggelån? Jeg kan garantere deg 24 timers lånegodkjenning. Vi er et investeringsselskap i verdensklasse som tilbyr alle typer finansielle tjenester med fleksible tilbakebetalinger og en tidsbestemt avslutningsplan. Kontakt oss via e-post for detaljerte opplysninger: andyjameslending@outlook.com


26.02.2019 08:25

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er Mr Harry Smith, en legitim utlåner i USA. Vi tilbyr fra 5000 til 500 millioner og over på 2%. Hvis du raskt trenger et lån for en presserende investering og utvikling, vennligst kontakt min epost: hs777434@gmail.com for mer informasjon.

(1) Fullt navn:
(2) Lånebeløpet som kreves:
(3) Lånets varighet:
(4) Land:
(5) Telefonnummer:
(6) Månedlig inntekt:
(7) Kjønn:

Takk.
Hr. HARRY SMITH


10.03.2019 16:04

Bra!
0
anbefalinger
Hallo,

Søk om et raskt og praktisk lån for å betale regninger og å starte et nytt økonomisk prosjekt med den billigste renten på 2%. via e-post: stewartd887@gmail.com med lånebeløpet som trengs. Vårt minste lånetilbud er € 5,000.00 til € 50,000,000.00. Vi er sertifisert, registrert og legitim utlåner. Du kan kontakte oss i dag hvis du er interessert i å få dette lånet, kontakt oss for mer informasjon om låneprosessen. Prosess som lånevilkårene og hvordan lånet overføres til deg. Vi trenger ditt presserende svar hvis du er interessert.

Fyll og legg inn låneskjemaet nedenfor:

Navnet ditt:______________________
Adressen din:____________________
Ditt land:____________________
Yrket ditt:__________________
Lånbeløp som trengs: ______________
Lånetid: ____________________
Månedlig inntekt:__________________
Mobiltelefonnummer: ________________
Har du søkt om lån før: ________________
Hvis du har søkt om et lån før, hvor du behandlet deg ærlig? hvor ligger selskapet?

e-post: stewartd887@gmail.com
Med vennlig hilsen
Mr. David Walters


14.03.2019 00:12

Bra!
0
anbefalinger
Hei alle der ute, jeg håper dere er i orden ?? Mine navn er Mrs Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for noen måneder siden ble jeg sugd i en dårlig finansiell situasjon, og jeg trengte et presserende lån for å betale regningene mine og komme tilbake på føttene mine økonomisk på grunn av min nåværende økonomiske situasjon, nektet banken min å gi meg et lån, så jeg ble igjen uten annet valg enn å se etter et usikret lån på nettet, i ferd med undersøkelsen min, jeg var offer for bedrageri, og jeg mistet nesten $ 750, og jeg hadde mer problemer, og jeg ga nesten opp håp om å få et lån til jeg fant en online innlegg innlegget var et delt vitnesbyrd fra Frank fra Charleston stater som vitner om hvordan han fikk $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. etter å ha lest innlegget jeg bestemte meg for å kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i innlegget, min usikrede låneforespørsel på $ 350 000 ble godkjent innen 72 timer etter min forespørsel og mitt lån ble betalt på bankkontoen min uten unnlatelse.

Jeg ønsker å uttrykke min dybe takknemlighet og også gi råd til lånesøkere der ute for å være veldig årvåken fordi det er mange svindlere der ute, med det eneste hensikt å bedra de uskyldige lånesøkerne, så dere må være forsiktige og årvåken .. for de Hvem trenger et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte selskapet via e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Takk for at du har lest mitt vitnesbyrd, jeg ønsker deg lykke.

Din
Melissa Nicholas.


27.03.2019 05:52

Bra!
0
anbefalinger
God dag,

  Nortion Loan Consultant er her for å sørge for at du får det beste lånet for din bedrift eller betale regninger. Bare svar på noen enkle spørsmål og møt opp vilkårene.
  Kontakt oss nå for et lån på 2,5% i alle lån, det er enkelt, raskt og sikret.

Kontakt informasjon

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +15183806243

FACEBOOK: Nortion Loan Consultant

TWITTER: @nortionloanC

INSTAGRAM: @nortionloanconsultant

En lånstransaksjon du kan stole på.


30.03.2019 09:49

Bra!
0
anbefalinger
Kjære lånesøkere.

Du i noen økonomiske vanskeligheter? Ønsker du å starte din egen bedrift? Dette lånefirmaet ble etablert menneskerettighetsorganisasjoner rundt om i verden med det ene formål å hjelpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheter i livet. Hvis du vil søke om et lån, kom tilbake til oss med detaljer under e-post: elenanino0007@gmail.com

Navn:
Kredittbeløp som kreves:
Lånetid:
Mobilnummer:

Takk og Gud velsigne
TILLIT
Elena


31.03.2019 15:12

Bra!
0
anbefalinger
Er du i en økonomisk krise, trenger du økonomisk hjelp? eller trenger du penger for å starte opp din egen bedrift? Har du behov for penger til å avgjøre din gjeld, betale for regningene dine eller starte en god bedrift? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitalstøtte fra lokale banker og andre finansinstitusjoner? Her er din sjanse til å skaffe en finansiell tjeneste fra vårt firma. Vi tilbyr alle slags lån til individuelle selskaper med 2% rente. Hvis du trenger et lån, ikke nøl med å kontakte oss via Email: lindamooreloans@gmail.com Eller Whatsapp- +19292227999.
hilsen,
Fru Linda Moore


06.04.2019 09:43

Bra!
0
anbefalinger
Hei alle der ute, jeg håper dere er i orden ?? Mine navn er Mrs Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for noen måneder siden ble jeg sugd i en dårlig finansiell situasjon, og jeg trengte et presserende lån for å betale regningene mine og komme tilbake på føttene mine økonomisk på grunn av min nåværende økonomiske situasjon, nektet banken min å gi meg et lån, så jeg ble igjen uten annet valg enn å se etter et usikret lån på nettet, i ferd med undersøkelsen min, jeg var offer for bedrageri, og jeg mistet nesten $ 750, og jeg hadde mer problemer, og jeg ga nesten opp håp om å få et lån til jeg fant en online innlegg innlegget var et delt vitnesbyrd fra Frank fra Charleston stater som vitner om hvordan han fikk $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. etter å ha lest innlegget jeg bestemte meg for å kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i innlegget, min usikrede låneforespørsel på $ 350 000 ble godkjent innen 72 timer etter min forespørsel og mitt lån ble betalt på bankkontoen min uten unnlatelse.

Jeg ønsker å uttrykke min dybe takknemlighet og også gi råd til lånesøkere der ute for å være veldig årvåken fordi det er mange svindlere der ute, med det eneste hensikt å bedra de uskyldige lånesøkerne, så dere må være forsiktige og årvåken .. for de Hvem trenger et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte selskapet via e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Takk for at du har lest mitt vitnesbyrd, jeg ønsker deg lykke.

Din,
Melissa Nicholas.


06.04.2019 11:26

Bra!
0
anbefalinger
Hei alle der ute, jeg håper dere er i orden ?? Mine navn er Mrs Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for noen måneder siden ble jeg sugd i en dårlig finansiell situasjon, og jeg trengte et presserende lån for å betale regningene mine og komme tilbake på føttene mine økonomisk på grunn av min nåværende økonomiske situasjon, nektet banken min å gi meg et lån, så jeg ble igjen uten annet valg enn å se etter et usikret lån på nettet, i ferd med undersøkelsen min, jeg var offer for bedrageri, og jeg mistet nesten $ 750, og jeg hadde mer problemer, og jeg ga nesten opp håp om å få et lån til jeg fant en online innlegg innlegget var et delt vitnesbyrd fra Frank fra Charleston stater som vitner om hvordan han fikk $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. etter å ha lest innlegget jeg bestemte meg for å kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i innlegget, min usikrede låneforespørsel på $ 350 000 ble godkjent innen 72 timer etter min forespørsel og mitt lån ble betalt på bankkontoen min uten unnlatelse.

Jeg ønsker å uttrykke min dybe takknemlighet og også gi råd til lånesøkere der ute for å være veldig årvåken fordi det er mange svindlere der ute, med det eneste hensikt å bedra de uskyldige lånesøkerne, så dere må være forsiktige og årvåken .. for de Hvem trenger et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte selskapet via e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Takk for at du har lest mitt vitnesbyrd, jeg ønsker deg lykke.

Din,
Melissa Nicholas.


09.04.2019 00:56

Bra!
0
anbefalinger
Vi tilbyr alle typer lån, for eksempel investeringslån, prosjektfinansiering og økonomisk støtte til enkeltpersoner, bedrifter over hele verden. Vi gir midler med en rente på 3%. Få lån på syv (7) virkedager.

E-postadresse: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904


09.04.2019 11:22

Bra!
0
anbefalinger
We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c
Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

Skype: info.financewizardltd@gmail.com


14.04.2019 18:05

Bra!
0
anbefalinger
Trenger du en presserende lån?
Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester, 3% som inkluderer: Forretninger Planlegging, Kommersielle og Utvikling Finans, egenskaper og lån, gjeld konsolidering, Kontanter, Business, Kontanter, Private penger, bil, Penger, Hotellet kontanter, student Kontanter, kan du kontakte oss via E-Post: (Duniafinance90@gmail.com) Personlige lån, gjeld konsolidering lån, mulighet, Business lån, utdanning lån, boliglån, refinansiering, lån, hjem lån, sikret lån, usikrede lån, etc.
WhatsApp: +1516-596-5806
Dunia Finans Hovedkvarter
7501 Wisconsin Avenue, Suite 1200E
Bethesda, Maryland 20814

Vi ser frem til å høre fra deg snart


17.04.2019 11:16

Bra!
0
anbefalinger
Ta deg tid til å lese: FÅ DITT KREDIT I SIKKERHET

e-post: mirandacaprino@gmail.com
e-post: thomas.stumpls@yahoo.com

Jeg er så glad fordi flaks bare smilte på meg. Etter flere måneder med å søke økonomisk hjelp fikk jeg endelig et lån på £ 150.800. Jeg ga opplysningene og informasjonen som ble forespurt, og jeg abonnerer på gjensidig forsikringslån.
For tiden er jeg i tilbakebetaling fasen av mottatt kreditt.
Jeg vil vitne om denne utlåner som hjalp meg fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal takke ham.
Her er adressen til den som hjalp meg: .....

e-post: mirandacaprino@gmail.com
e-post: thomas.stumpls@yahoo.com


18.04.2019 22:51

Bra!
0
anbefalinger
TESTIMONI PÅ HVORDAN GJORT MITT LÅN FRA EN LEGIT KILDE (
ocmloans@yandex.com)

Hei, jeg er Sophia Mathawsan ved navn, jeg er så mye fylt med lykke og glede, jeg vil snakke om Guds godhet i mitt liv, etter så mange måneder med å prøve å få et lån på internett og ble scammed, så Jeg ble fortvilet i å få et lån fra en legit utlåner på nettet da jeg ser kommentar fra en venn som heter bobby Leo og snakket om dette legitime lånet selskapet, hvor han fikk lånet raskt og enkelt uten stress, så han introduserte meg til en mann som heter David Kirchheimer som kontrollerer et selskap som heter Oaktree Capital Management (OCM LOANS), og jeg ba om en lånebeløp ($ 99,000.00USD) med en lav rente på 3%, slik at lånet ble godkjent og ble deponert på bankkontoen min som var hvordan jeg kunne få et lån for å starte opp virksomheten min og betale min regninger, så jeg anbefaler hver av dere som er interessert i å få et lån raskt og enkelt, ta kontakt med dem via e-post: ocmloans@yandex.com få noen form for lån du trenger i dag,
takk, når du leser størst vitnesbyrd om livet mitt.


20.04.2019 15:11

Bra!
0
anbefalinger
Leter du etter et legitimt lånetilbud i dag? Var du skrudd ned av banker på grunn av dårlig kreditthistorie? bekymre deg ikke mer, pluto kredittfinansiering hjem er ditt vendepunkt med bare en rimelig rente på 3%. Kontakt oss nå via

E-post: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904


25.04.2019 01:12

Bra!
0
anbefalinger
Hei Hilsener Alle, jeg er Andy James, Har du vært på utkikk etter finansieringsmuligheter for ditt nye boligkjøp, bygging, eiendomslån, refinansiering, gjeldskonsolidering, personlig eller forretningsformål? Velkommen til fremtiden! Finansiering gjorde det enkelt med oss. Kontakt oss da vi tilbyr vår finansielle tjeneste til en lav og rimelig rente på 2% for lang og kort låneperiode. Interessert søker bør kontakte oss for ytterligere låneoppkjøpsprosedyrer via email meg: andyjameslending@outlook.com


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.044 sec - 1 pageviews