Søk i stiler
 

Sniffing


Muntlig fremføring om hvordan man sniffer. Bruksmåter!
Sjanger:AnnetLastet opp:26.03.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Rusmidler
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Sniffestoffer foreligger i væskeform, men pustes inn som gass. Det er produkter som inneholder løsemidler og aerosoler som er de vanligste sniffestoffene. Aerosoler er partikler eller dråper som svever i lufta.

 

For eksempel i spraybokser og på bensinstasjoner, lim og lakk, de finnes nesten over alt. Noen stoffer inhaleres gjennom nesen, det vil si at du trekker den ned i lungene. Stoffene finner du på mange plasser. Væsken helles som regel på en klut hvor den fordamper raskt. Dampen pustes oftest inn gjennom både nese og munn. Noen holder en plastpose rundt kluten for å utnytte mest mulig av dampen. Eventuelt helles væsken direkte i posen, eller man trer en større pose delvis over hodet. I slike tilfeller kan konsentrasjonen av løsemidlet i innåndingsluften bli meget høy. Heldigvis er det stadig flere produkter som tilsettes stoffer slik at de blir uegnet til å sniffe. Lynol er for eksempel ikke lenger sniffbart, og forsøk vil medføre sterk svie og irritasjon i halsen.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

martine
30.04.2008 19:22

Bra!
6
anbefalinger
Dette var jo veldig bra info da, skal bruke det på fremføringa mi ass!!  Smile :-\)

sss
13.11.2008 19:50

Bra!
3
anbefalinger
veldig bra mye info


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews