Søk i stiler
 

Klær og moter


Motepresset kan føre til mobbing blant ungdom.
Sjanger:ArtikkelLastet opp:11.03.2008
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Mote
Mobbing
Identitet
Verktøy:Utskrift


Mote er og blir faktum i dagens samfunn enten vi vil eller ikke. Er det mulig å ikke la seg påvirke av motene?Mote handler om mer enn kleder for eks… å finne den riktig å ha på seg. Det handler om skjønnhet, identitet og oppmerksomhet. Dagens mote er en beskriving av livet vi lever. Og kleder er en måte å vise det. Men moter kan også påvirke oss med å bli motepress. Og det verste med motepress er at man blir mobbet fordi de ikke har den rett merket eller den rette farge på blusen osv..

 

Vi kan også bli påvirket av media. Vi blir påvirket av moten hele tiden. Reklame er den største påvirknings metode tror jeg. Det er veldig mange som ser reklame på tv, i blader og aviser, på plakater og i butikk vinduene! Du kan ikke unngå å se reklame.

 

Hver eneste dag er det veldig mange mennesker i landet vårt som blir mobbet. Mange av disse ofrene blir mobbet p.g.a. klærne de går i, for eksempel på skolen. Du kan bli mobbet hvis du ikke har de nyeste klærne som er på mote. Min konklusjon er at motepress er et onde i vårt samfunn i dag, noe alt for mange blir utsatt for. Folk bør kunne velge sin egen stil, og unngå stygge blikk og stygge kommentarer av den grunn.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews