Yeah! Kult!

Om Paris og venner.
Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2005.11.17

Yeah! Kult!

 

Endelig skulle jentene få dra til Paris! Sophie, Ingeborg, Marita og Helle hadde tingene klare da de dro til flyplassen. De hadde planlagt denne turen helt siden de var små fjortiser på Sagene Skole. Heldigvis var denne tiden over! Jentene var nå 16 år. Alle hadde begynt på videregående skole og Helle hadde havnet på Oslo Handelsgym. Marita hadde havnet på Foss, Sophie hadde havnet på Nissen, og lille stakkars Ingeborg sleit noe fryktelig på Sogn Vgs. Derfor skulle det bli fryktelig deilig med denne ferien.

 

Etter en lang nok flytur med oppkast og litt forskjellig var jentene endelig fremme i Paris. Da de var fremme, og hadde spist lunsj, var det på tide for å finne et hotell. De fattige gatebarna som de var havnet i en stygg bakgate. Der var det et hotell som het ”Frankrike Ghetto”

- Yeah! Kult!, gliste Marita. Helle, Sophie og Ingeborg gliser også. Hotellet var helt perfekt!

 

Vi kom oss inn på hotellet, sjekket inn på de små, mørke rommene, og stakk så til sentrum!

Det første Ingeborg ville, var å møte sin gamle kjæreste Clemente, som hun begynte å rote med sommeren 2005! (Så utrolig lenge siden!) De andre jentene gadd ikke å henge seg med på det, for de hadde nok av penger å shoppe for! I 2 år hadde Helle og Sophie jobbet på Mc Donalds for å tjene masse penger til denne turen, mens Marita hadde fått masse penger av mamma’n sin. (Bortskjemt?) Hmm..

 

Helle, Sophie og Marita fikk plutselig lyst til å rule gata. Derfor bestemte de seg for å ta sin kule rap. Helle sang den.

 

- Yo, yo, yooo. Hva skjeeer ‘a? Yeah... Jai er en ekte liten soss, en liten wolla–soss fra Oslo Handelsgym, ja, jaaa.. Så hva skjer a, vi sitter hele dagen lang sammen med Bahut-folka å alle de ikke sant, sha mener elle? The bad stuff people, ya, ya.. Synes ikke do det er bra å være wolla-soss på Oslo Handelsgym? Ja, det er bra! Eller... Synes do det er braaa?.. JA! Jai synes det er bra!

 

- Helle, du er så heldig! Hvorfor kan ikke jeg også være wolla-soss på Oslo Handelsgym??

- Vel, du vet.. Det er ikke alle som kan være med i klanen, for å si det på den måten, men dere er jo fremdeles vennene mine, vet dere!

Folk så litt rart på dem, men alle jentene kunne merke at det bare var av ren misunnelse.

 

Da jentene var ferdige med å synge sin drit kule wolla-soss sang og hadde greid å rule gata, dro de på Frankrikes største Hip-Hop foretning.

-Yeah! Kult! Alle jentene gliser igjen mens de begynner å shoppe noe vilt mye. Street-Style jakker, bukser, 50 cent lenker og alt mulig!

- Olø, ass.. I’m a gangsta fo sho! Roper Marita ut.

- And I am a rich bitch!, skriker Sophie ut når hun går rundt med ti overfylte poser i hendene sine.

- Guuurl, you are the richest bitch in Paris! Skriker Helle tilbake.

 

Da jentene kom tilbake til det kule Ghetto-hotellet sitt, hadde Ingeborg også kommet tilbake. Alle jentene tok seg en dusj mens de koste seg med Pizza og MTV. Senere skulle alle sammen til til danseklubben. Den kuleste Hip Hop-klubben noen gang! Nemlig klubben til Jay-Z.

- Yeah! Kult! Gliste Ingeborg. De andre jentene gliste også.

Det var noe grusomt dyrt, men det gikk jo greit siden vi var ”Riche Bitcher!” Der var vi å danset hele kvelden til de kuleste artistene som Missy Elliott osv.

 

Etter to dritkule dager skulle jentene hjem. De hadde fått gjordt det de kom hit for. Nemlig å SHOPPE!

 

The End.

 

<bilde>

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst