Dikt om Kulturforskjeller

Du er her: Skole > Dikt > Samfunn > Menneskesyn > Kulturforskjeller

Mine sanne tanker
Bokmål
Dikt
Skrev et dikt til en utvekslingselev som bor hos meg. Har byttet navn på personen og steder, men resten er sant. Håper dere liker det, og vennligst kommenter! :)

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst