Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Dikt om Oppvekst

Alt er som før

Et tilbakeblikk på livet.
Bokmål Dikt

Den triste sannhet

Dikt om ungdom på ondt. En del synspunkt som ikke alle er klar over
Bokmål Dikt

Et barns lengsel

Et lite dikt om hvor vanskelig jeg hadde det som barn.
Bokmål Dikt

Fjortis

Et dikt om å være fjortis.
Bokmål Dikt

He is not a boy

Et dikt om å ikke være en gutt lengre, men en mann!
Engelsk Dikt

Jeg kan gå alene fra nå

Dikt om å ha foreldre som ikke har stilt opp gjennom barndommen, og hvordan man lærer seg å bli selvstendig av det.
Bokmål Dikt

Jeg ville lære å lese

Et ønske om å være et godt forbilde.
Bokmål Dikt

Livet

Bokmål Dikt

Still Young

Et dikt om mine tanker og følelser om å være ungdom og "perfekt" (den personen som de folkene rundt deg vil at du skal være, og som du vil prøve å være).
Engelsk Dikt

Strong

Lite dikt om en god venn av meg som hadde en vanskelig oppvekst. Hun døde i fjor sommer i en bilulykke.
Engelsk Dikt

Ødelagt lykke

Et lite dikt om hvor vanskelig det kan være å være barn, spesielt med mobbing og mishandling av dine nærmeste "venner".
Bokmål Dikt

Kanskje vi har en oppgave om emnet som ikke vises på denne oversikten?
Søk etter stiler som inneholder ordet oppvekst


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil