Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Dikt om Mobbing

2 dager til juleferien

Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen. Et ønske jeg har hatt hele veien er at jeg kunne bruke mine opplevelser til hjelp for andre.
Bokmål Dikt

Amy

Et tankevekkende dikt om et mobbeoffer..
Bokmål Dikt

Bullying

Dikt om mobbing. Skrevet i 9. klasse.
Engelsk Dikt

Bønnen

Et trist dikt om en person som blir mobba.
Nynorsk Dikt

Einaste utveg

Et dikt om mobbing.
Nynorsk Dikt

I'm sorry

Et dikt om mobbing.
Engelsk Dikt

Jeg mobbet ei jente

Et dikt fra mobberens perspektiv.
Bokmål Dikt

Min beste venn

En gutt som mister vennen sin. Denne vennen betyr alt for gutten. Vennen har blitt mobbet i en lang periode og gutten vil hjelpe vennen sin, men vennen vil ikke ha hjelp. Han skjuler blåmerkene og sårene men plutselig en dag ble det for mye.
Bokmål Dikt

Mobbe

Et dikt om mobbing.
Bokmål Dikt

Mobbing

Den handler om hvordan det er å bli mobbet.
Bokmål Dikt

Mobbing

En tekst om mobbing.
Bokmål Dikt

Ord kan drepe

Et dikt om sårende ord som kan tvinge en person i døden.
Bokmål Dikt

Physically impossible

Hvordan man kan reagere til mobbing, og hvordan det på en måte angår vennene dine.
Engelsk Dikt

Tunge tårer

Et lite dikt om mobbing.
Bokmål Dikt

Verden i et nøtteskall

Et dikt om et mobbeoffers liv til døden tok ham med seg ved selvmord.
Bokmål Dikt

Victimize

Dikt om mobbing.
Engelsk Dikt

Vil du huske meg?

Et lite dikt om mobbing.
Bokmål Dikt

Ødelagt lykke

Et lite dikt om hvor vanskelig det kan være å være barn, spesielt med mobbing og mishandling av dine nærmeste "venner".
Bokmål Dikt

Kanskje vi har en oppgave om emnet som ikke vises på denne oversikten?
Søk etter stiler som inneholder ordet mobbing


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil