Dikt om Personlig

Du er her: Skole > Dikt > Personlig

Den morsomme dagen!
Bokmål
Dikt
 
Det onde øyet
Bokmål
Dikt
 
Det sanne
Bokmål
Dikt
Et dikt om ærlighet kontra løgn.
Fanget
Bokmål
Dikt
Om vampyrer.
Hvem er det du prøver å lure?
Bokmål
Dikt
Et lite dikt om verden som ikke forstår.
Kanskje et dikt eller en sang
Bokmål
Dikt
Det er ikke alltid like gøy å skrive dikt :)
Lise
Bokmål
Dikt
Dikt om tragedie
Lurer jeg? Lurer du?
Bokmål
Dikt
Lurer DU på noe?
Men svalar ser
Nynorsk
Dikt
Dikt om hvordan verden er.
Mørkt!
Bokmål
Dikt
Never Clear
Engelsk
Dikt
Dette er en sangtekst (ikke et dikt).
Rødt er dødt
Bokmål
Dikt
Dikt om rødfargen.
Rødt representerer...
Bokmål
Dikt
Dikt om fargen rød.
Sinne sinne sinne
Bokmål
Dikt
Handler om kampen mot sinne.
Smerte
Bokmål
Dikt
Et lite dikt om smerte.
Tappert smil
Bokmål
Dikt
Et lite dikt om det å ha det vondt... Et av de første dikta jeg skrev!
The star
Engelsk
Dikt
Et liv sammenlignet med en stjernes.
Veiskillet
Bokmål
Dikt
What I need
Engelsk
Dikt

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst